Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
37
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
Videók
Elvitte a víz
 
indingo   2019. 09. 26.

legújabb vélemény

Jó kis animációs film és családi programnak sem utolsó hisz amin a gyerek és felnőtt együtt jól szórakozik és eltölti az időt és még egy kis tanulságot is tartalmaz nem lehet akármi.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Aranyos kis Stop motion mese. Ötletes az egész történet de nem annyira eredeti hogy most ujjongásban törjek ki. Párszor megnézhető de minden egyes alkalommal unalmasabb lesz.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

A főszereplőd Roddy szinkronhangját és karakterét Hugh Jackman adta és csak ez miatt néztem meg az elkényeztetett kis egér kalandjait, de nem bántam meg. Klassz kikapcsolódás és kellemes kis egyszerű humor jellemzi. Inkább kisebb gyerekeknek ajánlom, mert ők biztos nem fognak unatkozni rajta.

 
NFG   2018. 03. 28.

Nekem nagyon tetszett! Az animáció is majdnem teljesen rendben volt, csak számomra az egerek kicsit idétlenekre sikerültek! Viszont a sztori klassz lett! Tetszik, hogy olyan perspektívából is láthattuk a világot, mint a kis rágcsálók!

 
Phalanx   2016. 04. 29.

Kivételesen jó a sztorija ennek a mesének, jók a poénok és a szereplők is, szóval ez kifejezetten tetszett nekem. Amolyan tipikus mindenki számára élvezhető film, amit szemmel láthatóan profik csináltak meg, akik nagyon értenek a mesterséghez.

 
duhaj   2016. 01. 02.

Jó mese, nagyon tetszett, ötletes volt és poénos, jók a viccek és a karakterek. Az utóbbi idők egyik legjobb animációs filmje szerintem, pedig viszonylag sok készül, de ennek a színvonalát a legtöbb nem üti meg szerintem.

A film összbevétele 178 120 010 dollár volt (imdb.com).

 

Az Aardman Animations első teljes mértékben számítógépes animációval készült filmje.

(kázsé)
 

Mikor Roddy filmet választ a mozipremierre, az összes DVD címe egy Dreamworks film.

(kázsé)
 

Robert De Niro is jelölt volt Tüske szerepére.

(kázsé)
 

A hűtőben az egyik fagyott patkány Han Solo.

(kázsé)
 

Johnny Depp is jelölt volt Le Béka szerepére.

(kázsé)
 

Nicole Kidman is jelölt volt Rita szerepére.

(kázsé)