Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
38
Szereplők
12
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

Volt egy idő amikor minden mese tengerről szólt, de szerintem ez sikerült a legjobban Bírtam a karaktereket és nagyon szépen is voltak kidolgozva. A történet izgalmas volt.

 
Timcsi   2019. 02. 01.

Helyes mese, a története is aranyos van benne mondanivaló. Ritmusos zenék, felnőtteknek is ajánlós.


 
NFG   2018. 03. 27.

Számomra ez a rajzfilm megtestesített mindent, amit vártam volna tőle! Imádom a "maffiózós" filmeket és aminek kicsi köze is van hozzá! Ebben a filmben pedig meg is jelent egy ilyen szál! Volt még benne szerelmi rész is, ami igazán aranyosra sikerült! Azért egy kis akció is megjelenik, ami bár a felnőtteknek nem igazán izgalmas, a gyerekek átszellemülten nézhetik! És természetesen humorban sem szűkölködik! Zenékből is eltalálták a kellő mennyiséget! Amit még kiemelnék, az a gyönyörű látványvilág és a morális tartalom!

 
doroffee   2016. 02. 15.

Jópofa kis animációs film volt. Voltak részei a sztorinak, amelyek kicsit jellegtelenek, elcsépeltek voltak, de voltak a filmnek igen érdekes pontjai. Pl. a családról nagyon fontos dolgokat mondott el.

 
zsani   2018. 01. 30.

Nos ez a mese a gyerekek szórakoztatását egy az egybe félretette és elment a felnőtt irányba. Felnőtt szereplők, felnőtt bajok, konfliktusok. A látvány az szép. A szereplők viccesek, de semmiképpen sem szimpatikusak.

 

2004-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A Dreamworks stúdió 55. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Az eredeti változatban a cápák főhadiszállása az RMS Titanic.

(mrarizona )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.