Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
39
Szereplők
14
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Cápamese
 
sabnock666   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

Nagyon jól sikerült családi animációs film,tele tündéri,és megmosolyogtató karakterekkel,és szituációkkal.Leköti az embert,és korhatártól függetlenül mindenkinek erősen ajánlott.A zene is mindent visz,és nagyon jó a mondanivalója.

 
indingo   2017. 04. 15.

Volt egy idő amikor minden mese tengerről szólt, de szerintem ez sikerült a legjobban Bírtam a karaktereket és nagyon szépen is voltak kidolgozva. A történet izgalmas volt.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Aranyos, kedves történet. Kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak a jólelkű cápa aki kb maffia ügyletbe keveredik az elvei miattXD A látvány is nagyon rendben volt ahhoz képest, hogy több mint 10 éves meséről van szó.

 
Timcsi   2019. 02. 01.

Helyes mese, a története is aranyos van benne mondanivaló. Ritmusos zenék, felnőtteknek is ajánlós.

 
NFG   2018. 03. 27.

Számomra ez a rajzfilm megtestesített mindent, amit vártam volna tőle! Imádom a "maffiózós" filmeket és aminek kicsi köze is van hozzá! Ebben a filmben pedig meg is jelent egy ilyen szál! Volt még benne szerelmi rész is, ami igazán aranyosra sikerült! Azért egy kis akció is megjelenik, ami bár a felnőtteknek nem igazán izgalmas, a gyerekek átszellemülten nézhetik! És természetesen humorban sem szűkölködik! Zenékből is eltalálták a kellő mennyiséget! Amit még kiemelnék, az a gyönyörű látványvilág és a morális tartalom!

A film összbevétele 367 275 019 dollár volt (imdb.com).

 

2004-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Dreamworks stúdió 55. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Az eredeti változatban a cápák főhadiszállása az RMS Titanic.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.