Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%

SpongyaBob: Spongya szökésben (2020)

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
Filmadatlap
 
27
Szereplők
Vélemények
11
Képek
3
Videók

A film összbevétele 4 015 607 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet eredetileg a SpongyaBob animációs sorozat (1999) huszadik évfordulóján tervezték bemutatni, azonban a premiert előbb a Dóra, és az elveszett aranyváros, majd később a koronavírus-járvány miatt kénytelenek voltak elhalasztani.

(hp )
 

A filmet az alkotók az eredeti sorozat alkotója, Stephen Hillenburg emlékének ajánlották, aki 2018. november 27-én hunyt el Lou Gehrig-szindrómában.

(hp )
 

Ez a franchise első filmje, melyben fény derül SpongyaBob eredettörténetére.

(hp )
 

A film zenéjét 10-szeres Oscar-jelölt, egyúttal egyszeres Oscar-díjas Hans Zimmer szerezte.

(hp )
 

A SpongyaBob: Spongya szökésben a Nickelodeon első animációs filmje a 2020-as években.

(hp )
 

Keanu Reeves első alkalommal játszott élőszereplős karaktert egy animációs filmben. A színész eddigi karrierje során mindössze egy animációs produkcióban működött közre, a 2019-es Toy Story 4-ben.

(hp )
 

A népszerű amerika rapper, Snoop Doog Jimmy Kimmel élő show-műsorában jelentette be, hogy ő fogja szinkronizálni a film egyik szereplőjét.

(hp )
 

Az alkotók sokáig titokban tartották, hogy Keanu Reeves is szerepet vállalat a filmben. A hivatalos bejelentésre végül 2019. november 12-én került sor. Ugyanekkor jelentették be a film új címét is.

(hp )
 

A korábbi egészestés SpongyaBob filmekkel ellentétben a Spongya szökésben teljes mértében CGI-animációval készült.

(hp )
 

Többszöri halasztás után a SpongyaBob: Spongya szökésben premierjét 2020. július 31-re tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül július 31-re módosították.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.