Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Spongyabob - A mozifilm (2004)

The SpongeBob SquarePants Movie
Filmadatlap
 
25
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Timon   2019. 10. 18.

legújabb vélemény

Sajnos mélységesen gyenge lett,különösen a sorozathoz képest.Nem azért,mert vegyes elosztásban voltak a sorozat-utalások és az ,,újdonságok",hanem mert ezek túleröltetettek.Persze nem minden része lett olyan,amilyennek valószínüleg akarták,mert egy sorozatból nehéz jó filmet készíteni.Kezdve onnantól,hogy alkotóilag rendben van valamelyest itt is a Spongyabob-lélek jelen van,de kissé már ég és föld a különbség,még nehezen észrevehetően is:a sok rím-szöveg kimondottan fárasztó,és nem kedvezett annyira a történetnek a vége,ahogy valós szereplőket is közvetlenül beavattak.Persze elejétől végéig vannak hosszabb-rövidebb bejátszások arról.Újdonságnak ez olyan volt,mintha túl hírtelen jönne,abban reménykedve,hogy a közönség erre fel van készülve,mint egy döbbenetesebb fordulatra.Fontos megemlíteni,hogy ilyenek a sorozatban is vannak,de mint mondtam,itt egy döbbenetes fordulat van benne,és hiába a happy end,kissé üres marad. Közvetlenül ezután jön az egyik legviccsesebb jelenet,hogy David Hasselhoff csak úgy megjelenik,mint egy reklámban,és hazaviszi. Hasonló,a vége,amelynél egy rockzenebonával oldják meg a helyzetet. Én ezt és így tudtam leszűrni a filmből.Kategóriáját tekintve számomra majdnem közepes. 10/5

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem nagyon tetszett. 10 évvel ezelőtt láttam azóta többször is újranéztem. Jók a poénok, a történet is. Megvan benne azaz őrültség amit egyébként a spongyaboban szeretünk.


 
dailyfilmsan   2018. 07. 21.

Hihetetlen bugyuta de mégis jó én agyon szeretem. Számtalanszor megtudom nézni. Külön tetszik hogy nem animálva van hanem rajzolva és az is tetszik ogy rímekben beszélnek benne. Az még mindig kérdéses hogy Hasselhoff milyen inditatásból vállalta el a bohóckodást ebben a filmben de még az is jó benne.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

Tipikus spongyabob elmebeteg fantáziabuboréka amit már olyan jól megszokhattunk. A sorozatot is nagyon szerettem így ez is teljesen levett a lábamból. Remek történetvezetés és halálra nevettük magunkat a családdal.

 
gazsika1978   2016. 04. 20.

Szerettem a mesét, de ebben Kicsit csalódtam. Jórészt a szokásos, sima rajzfilm formátumban megy a történet, ami nem feltétlen baj, de nem ezt vártam. A poénok erőltetettek, igaz van benn 1-2 jó is. Még mindig Patrik a kedvenc.

A film összbevétele 140 161 792 dollár volt (imdb.com).

 

A Motörhead és Avril Lavigne is közreműködött a film zenéjében.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.