Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Spongyabob - A mozifilm (2004)

The SpongeBob SquarePants Movie
Filmadatlap
 
34
Szereplők
16
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Olyan, mint a sorozat, csak hosszabb verzióban, de első filmnek megfelelő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem értem a sok negatív véleményt, hiszen ezt elsősorban gyerekeknek csinálták. Egy ízig-vérig családi rajzfilm, amiben minden benne van annak, aki egy igazi Spongyabob rajongó. Színes, látványos, helyenként még a felnőtteket is megnevetteti szerintem, és jó kis cselekménye van, ami pörgőssé teszi az egészet. Nem kell sokat várni, szinte ugyanaz van benne, mint a sorozatban, megvan a maga világának az erőssége és a sok őrültség benne. A rímeket tudnám kiemelni, ahogyan felváltva beszéltek sokszor, és egészen jól lett lefordítva magyarra, ugyanis nehéz a rímeket nagyjából összerakni, de ez alapból nagyon ötletes volt, és élvezetes is. Összességében hozta azt az elvárást, amit egy ilyen mese hozhat, csupán Tunyacsáp mellőzésével nem értek egyet, aki alapból azért a 3. legfelkapottabb karakter, és a filmben 1-2 jelenet jutott neki. Illetve ott van még David Hasselhoff jelenete is, ami egy kicsit érdekesre sikeredett, szerintem nem kellett volna bele. De ezt leszámítva minden színes karakter hozta magával a személyiségét, jó kis kikapcsolódás.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

0

A sorozat azért nekem jobban bejött. Bár mint nagy Spongyabob fan, én ezt is imádtam, de józanul átlátva elismerem, ez a produkció eléggé közepesre sikeredett. Nem átütő, de aki szereti a sorozatot, szerintem semmiképpen ne hagyja ki. Tökéletesen ki lehet kapcsolódni rajta.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nekem nagyon tetszett. 10 évvel ezelőtt láttam azóta többször is újranéztem. Jók a poénok, a történet is. Megvan benne azaz őrültség amit egyébként a spongyaboban szeretünk.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 21.

0

Hihetetlen bugyuta de mégis jó én agyon szeretem. Számtalanszor megtudom nézni. Külön tetszik hogy nem animálva van hanem rajzolva és az is tetszik ogy rímekben beszélnek benne. Az még mindig kérdéses hogy Hasselhoff milyen inditatásból vállalta el a bohóckodást ebben a filmben de még az is jó benne.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

0

Tipikus spongyabob elmebeteg fantáziabuboréka amit már olyan jól megszokhattunk. A sorozatot is nagyon szerettem így ez is teljesen levett a lábamból. Remek történetvezetés és halálra nevettük magunkat a családdal.

 
Timon   2019. 10. 18.

0

Sajnos mélységesen gyenge lett,különösen a sorozathoz képest.Nem azért,mert vegyes elosztásban voltak a sorozat-utalások és az ,,újdonságok",hanem mert ezek túleröltetettek.Persze nem minden része lett olyan,amilyennek valószínüleg akarták,mert egy s... több»

 
szoljhozzam   2016. 04. 19.

0

Spongya Bob és a többi karakter is nagyon vicces és szerethető az alaptörténet egyszerű, de élvezhető. Rákuram és Csigusz a kedvenc. Egy nyávogó vízicsiga. Kiváló ötlet! :) A pénzéhes rák se kutya.

A film összbevétele 140 161 792 dollár volt (imdb.com).

 

A Motörhead és Avril Lavigne is közreműködött a film zenéjében.

(mamiéstöti2)