Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Nagyon vadon (2006)

Open Season
Filmadatlap
 
37
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Videók (3)

 
Gabi89   2021. 10. 05.

legújabb vélemény

1
Ismét a vicces állatok zseniális alakítása

A főszerepben egy kenyérre kenhető maci van, Boog és a nagy dumás barátja, Elliot, a szarvas. Néha kicsit olyan volt, mint Shrek és Szamár kapcsolata. Itt is először az idegesítésé volt a főszerep, aztán ez hamar átalakult barátsággá. Összességében egy szuper, kalandokkal teli mesét kapunk, ami maximálisan kikapcsol és megnevettet minket. Nagyon jó cselekmények vannak benne, például ahogy láthatjuk Boogot, aki a kényelemből hirtelen a természetben találja magát, ahol minden új neki, és bizonyos dolgokkal meg kell birkóznia emiatt. Emellett pedig szuper eseményeket tár elénk a barátságról, összefogásról és a csapatmunkáról is. Nálam egy perc sem volt unalmas a meséből, és alig várom, hogy a második részét is megnézhessem, ami remélem, nem fog csalódást okozni.

 
Artemisia   2019. 11. 14.

4
Vissza a vadonba!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kedves kis rajzfilm. Aranyosan ötvözi a vicces, bolondos, komikus stílust Boog és Eliot kalandjain, és a drámai vonalat a Boog és Bess közötti erős szereteten, a fájdalmas elválásukon és Boog kétségbeesett honvágyán keresztül. Ez máris jó alapanyaga... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

0

Aranyos és szerethető.Vicces,nagyon állat,és nagyon cool.Jók a karakterek,jók a poénok,és rendben van a történet is.Mi kell még egy meséhez? Semmi.Ja,de...Popcorn és üdítő,hátradőlni,és elengedni magad.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Nos nem kertelek ez igazi kliséhalmaz volt. Gyengébbnél gyengébb jelenetekkel etettek minket legalábbis engem. Totál bukta volt a film. Nem tetszett az egész történet.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

0

Édes animációs mese. A maci nagyon édes ahogy mint egy kiscicát neveli a nő a saját otthonában. Birkalelkű kis medve aki visszakerül a vadonban és ebből adódnak főleg a poénok. A történeten kicsit erőlködhettek volna még.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Az egyik legviccesebb mese. Nagyon szeretem, Boog is aranyos, Elliot olyan idegesítő számára, hogy az fájdalmasan vicces.

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Nagyon szívhez szólóan mese, a barátságról. Kortól függetlenül mindenkinek hasznos kis történet, amiből mindenki le tudja szűrni a maga kis tanulságait.

A film összbevétele 197 309 027 dollár volt (imdb.com).

 

A Sony Pictures Animation stúdió 1. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Ashton Kutcher és Martin Lawrence egyszer sem találkoztak a film készítése közben.

(rbernadett)