80% 432 szavazat
Nagyon vadon

Nagyon vadon

Open Season
Filmadatlap
16
Vélemények (16)
37
Szereplők (37)
12
Képek (12)
3
Videók (3)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Boog, az apró medvebocs békében éli életét a timberline-i vadőr garázsában. Azonban minden a feje tetejére áll, amikor megismerkedik a vézna kis szarvassal, Elliottal, akinek folyamatosan csak jár a szája. Az agancsos jószág meggyőzi Boogot arról, hogy merészkedjen ki a garázsból, és… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.11.09.
 
2021.10.05 Gabi89

legújabb vélemény

Ismét a vicces állatok zseniális alakítása

A főszerepben egy kenyérre kenhető maci van, Boog és a nagy dumás barátja, Elliot, a szarvas. Néha kicsit olyan volt, mint Shrek és Szamár kapcsolata. Itt is először az idegesítésé volt a főszerep, aztán ez hamar átalakult barátsággá. Összességében egy szuper, kalandokkal teli mesét kapunk, ami maximálisan kikapcsol és megnevettet minket. Nagyon jó cselekmények vannak benne, például ahogy láthatjuk Boogot, aki a kényelemből hirtelen a természetben találja magát, ahol minden új neki, és bizonyos dolgokkal meg kell birkóznia emiatt. Emellett pedig szuper eseményeket tár elénk a barátságról, összefogásról és a csapatmunkáról is. Nálam egy perc sem volt unalmas a meséből, és alig várom, hogy a második részét is megnézhessem, ami remélem, nem fog csalódást okozni.

1
 
2019.11.14 Artemisia

Vissza a vadonba!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kedves kis rajzfilm. Aranyosan ötvözi a vicces, bolondos, komikus stílust Boog és Eliot kalandjain, és a drámai vonalat a Boog és Bess közötti erős szereteten, a fájdalmas elválásukon és Boog kétségbeesett honvágyán keresztül. Ez máris jó alapanyaga... Teljes kritika

4
 

Aranyos és szerethető.Vicces,nagyon állat,és nagyon cool.Jók a karakterek,jók a poénok,és rendben van a történet is.Mi kell még egy meséhez? Semmi.Ja,de...Popcorn és üdítő,hátradőlni,és elengedni magad.

0
 
2017.08.30 Deku

Nos nem kertelek ez igazi kliséhalmaz volt. Gyengébbnél gyengébb jelenetekkel etettek minket legalábbis engem. Totál bukta volt a film. Nem tetszett az egész történet.

0
 
2019.08.02 Ms. Akárki

Édes animációs mese. A maci nagyon édes ahogy mint egy kiscicát neveli a nő a saját otthonában. Birkalelkű kis medve aki visszakerül a vadonban és ebből adódnak főleg a poénok. A történeten kicsit erőlködhettek volna még.

0

A film összbevétele 197 309 027 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Sony Pictures Animation stúdió 1. kiadott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

Ashton Kutcher és Martin Lawrence egyszer sem találkoztak a film készítése közben. Szerző: rbernadett

#3