Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 08. 30.

Nos nem kertelek ez igazi kliséhalmaz volt. Gyengébbnél gyengébb jelenetekkel etettek minket legalábbis engem. Totál bukta volt a film. Nem tetszett az egész történet.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Az egyik legviccesebb mese. Nagyon szeretem, Boog is aranyos, Elliot olyan idegesítő számára, hogy az fájdalmasan vicces.


 
Norbi   2018. 07. 30.

Nagyon szívhez szólóan mese, a barátságról. Kortól függetlenül mindenkinek hasznos kis történet, amiből mindenki le tudja szűrni a maga kis tanulságait.

 
NFG   2018. 03. 30.

Szerintem nem egy szokványos rajzfilm! Tetszik a szerplők megformálása, mind kinézeti, mind személyiség szempontjából! Egyediek lettek! Nagyon szórakoztató kis mese!

 
zsani   2018. 01. 30.

sajnos nekem nem igazán jött át ez a mese. A poénoktól sem voltam leragadtatva. A karakterek sem voltak igazán szerethetőek. elég nagy csalódás volt.

 

A Sony Pictures Animation stúdió 1. kiadott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

Ashton Kutcher és Martin Lawrence egyszer sem találkoztak a film készítése közben.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.