Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Horton (2008)

Horton Hears a Who!
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
16
Képek
Videók
Horton
 
Deku   2017. 11. 20.

Nálam egy ilyen filmmel lehet elérni, hogy jól szórakozzak és még sokszor újra nézzem. Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van.

 
Orosz István   2017. 08. 03.

Érdekes elméletet vezet fel, nem mondan, hogy az a rajzfilm ami nagyon elszórakoztatott, de elgondolkodtatott. Szerintem mindenki adjon neki egy esélyt.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 07.

Tanulságos néhol fellelhető egyfajta társadalomkritika is a történetben. Nem lesz a kedvenc rajzfilmem de nem árt egyszer megnézni. Ez az a rajzfilm aminek van mondanivalója és nem csak bájologni akar a vásznon. A könyvet sajnos nem olvastam biztos az is fergeteges.

 
NFG   2018. 03. 26.

Őszintén olyan egyszer nézhető! Nekem nem tetszett valami nagyon! Bár a története kifejezetten egyedi, a kivitelezése kicsit erőszakos és nyomasztó lett!

 
zsani   2018. 02. 11.

Ez az animáció egy képeskönyvből készült, és ahhoz képest igazán szép kerek sztorit alkottak az írók. Nagyon szép tanulságos családi animáció. Cukik a karakterek.

 

A Blue Sky Studios 4. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Kétféle angol címen is ismert a film: Horton Hears a Who!, illetve Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.