Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Horton (2008)

Horton Hears a Who!
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
16
Képek
Videók
Horton
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

Gyönyörűen megkomponált kis mese.Az plusz pont nálam,hogy a sztori két szálon fonódik,tekeredik.Kifalva,és Horton dzsungele.Nagyon élveztem minden képsorát,és a kis apró lényeket külön imádtam.A Kiket jobban értékeltem szinte,mint a dzsungel többi lakóját.Ajánlott kategória.

 
Deku   2017. 11. 20.

Nálam egy ilyen filmmel lehet elérni, hogy jól szórakozzak és még sokszor újra nézzem. Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van.


 
Orosz István   2017. 08. 03.

Érdekes elméletet vezet fel, nem mondan, hogy az a rajzfilm ami nagyon elszórakoztatott, de elgondolkodtatott. Szerintem mindenki adjon neki egy esélyt.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 07.

Tanulságos néhol fellelhető egyfajta társadalomkritika is a történetben. Nem lesz a kedvenc rajzfilmem de nem árt egyszer megnézni. Ez az a rajzfilm aminek van mondanivalója és nem csak bájologni akar a vásznon. A könyvet sajnos nem olvastam biztos az is fergeteges.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

Horton nagyon vicces es tokeletes humorerzekkel rendelkezik.. Marmint nyilvan ezt irtak neki. A mese amugy szerintem inkabb szol a felnotteknek, okosan megfogalmazott kritikak es kikacsintasok vannak benne, ami igy a 2010es evek vegen egyre aktualisabbak. PErsze aranyos, cuki es vicces is, uh a gyerekek is fogjak tudni szeretni

A film összbevétele 297 138 014 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky Studios 4. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Seth Rogen és Jonah Hill 4. közös filmje.

(dulkap)
 

Kétféle angol címen is ismert a film: Horton Hears a Who!, illetve Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.