Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Én nagyon sok műfajú filmet kedvelek, a filmnézés a hobbijaim között előkelő helyen van. Szívesen nézek újra bizonyos filmeket, sorozatokat és nézek újakat. Legrégebbiektől a legújabbakig szívesen mélyülök el a filmművészet alkotásainak élveztetében, a technológiák javarésze a mai napig lenyűgöző. Ezértis számít nekem annyit például a látvány illetve annak minősége. Ezenkívül szoktam véleményezni azokat itt. Csak úgy lazán. :-) Aranyszabály, hogy kultúráltan nyilvánítsuk ki ezeket, fontos hogy tiszteletben tartsuk mások véleményét, akármilyen is, ne sértegessük őket, vagy ilyesmi. 

"If you don't have something nice to say, rather don't say anything."

 

 

Vélemények (483)

2022. 12. 02.
Kevin nélkül nincsen karácsony. Ezt mindannyian tudjuk bizonyára. De enélkül elképzelhető a film nélkül elképzelhető a karácsony. Nem maradandó, de néhol már annyira ross... több»

75 Willow  (1988)

2022. 12. 02.
Így születnek a miniklasszikusok
Mióta a sorozat előzetesét láttam, egy kicsit érdekelt, így megnéztem a filmet. Azt kell, hogy mondja, hogy korának egyik legjobb akciófilmje. Egyes jelenetek már-már Ind... több»
2022. 11. 25.
X-Men OP
Az nem szó erre a remek filmre, hogy remekmű. Az előző kettő ízléses tempóban végzett csapatépítést, ez pedig mindennek a csúcsa volt, ahogy kellett. Sötét és komor, kemé... több»

82 X-Men 2.  (2003)

2022. 11. 22.
Erős és színvonalas folytatás
Az első rész egy rendkívül komor, őszinte és elegáns módja volt egy szuperhőscsapat bevezetésének. Tetszett, ahogy ebben a csapat tovább épült, bővült, és különösen, hogy... több»

68 Télapuk  (2022)

2022. 11. 22.
Télapós bohózat
Talán a legjobb benne az, hogy egyáltalán nem kell komolyan venni. Abszolút fergeteges, engem valahogy nagyon megvett. Karácsony előtt majd újra kell nézni teljes egészéb... több»
Rio 2. (2014)
Rio (2011)
Encanto (2021)