Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Én nagyon sok műfajú filmet kedvelek, a filmnézés a hobbijaim között előkelő helyen van. Szívesen nézek újra bizonyos filmeket, sorozatokat és nézek újakat. Legrégebbiektől a legújabbakig szívesen mélyülök el a filmművészet alkotásainak élveztetében, a technológiák javarésze a mai napig lenyűgöző. Ezértis számít nekem annyit például a látvány illetve annak minősége. Ezenkívül szoktam véleményezni azokat itt. Csak úgy lazán. :-) Aranyszabály, hogy kultúráltan nyilvánítsuk ki ezeket, fontos hogy tiszteletben tartsuk mások véleményét, akármilyen is, ne sértegessük őket, vagy ilyesmi. 

"If you don't have something nice to say, rather don't say anything."

 

 

Vélemények (493)

2023. 02. 15.
Nem láttam ennek az előző verzióját, de így is érződik rajta, mennyire kimaxolták. Nem láttam eddig igazán Poirot-filmet, így viszonylag újként hatott. Eddig még nem látt... több»
1
2023. 02. 10.
Alap Pixar-klasszikus
Sokadszorra élveztem egy klasszikus Pixar-mese varázsát, de az ilyenekből nem lehet elégszer. Némó imádnivaló, az apja önmagában az igazi, gyermekét féltőn óvó szülő, Sze... több»

90 Coco  (2017)

2023. 01. 30.
Emlékezni fogok erre is, de nagyon
Hát, ez a film tökéletesen pazar. Ha csak felszínesen is közelítjük meg, akkor is muszáj legalább annyit bevallani róla, hogy hullajó. :-) És persze nem éppen a legkisebb... több»
2023. 01. 08.
Amikor a film lelkének is lelke van...
Nem új keletű, hogy a Disney és a Pixar ismét felejthetetlen filmmel ajándékoztak meg minket. Sok remek alkotásaik közül talán a Wall-E, L'ecsó emelkedik ki leginkább (sz... több»
2023. 01. 04.
Előbb láttam az élőszereplőset, így ezt nagyon nem akartam kihagyni. Kétségkívül az egyik legjobb Walt Disney-klasszikus vintage-alkotás. Nagyon aranyosak és intelligense... több»
Coco (2017)
Andor (2022)
Rio 2. (2014)
Rio (2011)