Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
48
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 15.

Eltudnék nézni ma is ilyen és ehhez hasonló filmeket. Remek lett Mel Gibson egyik legjobb filmjei közül. Nagyon jól átjött a színészek játéka és tetszik, hogy tartalmas, tanulságos.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Az egyik kedven Mel Gibson filmem. Történet a bátorságról, hazaszeretetről, és az önfeláldozásról egy kis humorral megspékelve, de csak éppen annyival, hogy a sztori komolysága megmaradjon. Bár történelmileg nem teljesen pontos, ez a film értékéből semmit sem von le.


 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Ehhez a filmhez szerintem egy teljesen másfajta hangulat illett volna, mint amit összehoztak neki. Ez itt most sajnos elég rémesre mondhatni unalmasra sikeredett. Nem igazán tetszett így nem is ajánlanám.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

Igazi régivágású, történelmi kalandfilm, amilyen sajnos már nem készül manapság. Fantasztikus színészi gárda, hihetetlen és fantasztikus történet. Több ilyen kéne manapság is ezek helyett a gyenge látványfilmek helyett. Ebben még érződik, hogy valódi színészek szerepelnek benne, látni a színészkedést, cselekménye van, mondanivalója. Imádom! Szerintem az egyik legjobb történelmi kalandfilm, amit valaha készítettek.

 
Dodi   2015. 06. 18.

Magával ragadó alkotás, Mel Gibson pedig kiválóan visszaadja karakterét.

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
 

1197 ember halálát lehet látni a filmben.

(Norbi )
 

Gibson rendezéséért Oscar díjat nyert.

(HETEDIK )
 

Mel Gibson első rendezése.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.