Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
50
Vélemények
26
Képek
2
Videók
 
NGN   2020. 01. 17.

legújabb vélemény

Mel Gibson legjobb alakítását nyújta ebben a filmben. Fantasztikus rendezés, a látvány is magával ragadó. Kellőképpen véresek és drámaiak az ütközetek. Megérdemelte a sok Oscar bácsit a film.

 
Deku   2017. 07. 15.

Eltudnék nézni ma is ilyen és ehhez hasonló filmeket. Remek lett Mel Gibson egyik legjobb filmjei közül. Nagyon jól átjött a színészek játéka és tetszik, hogy tartalmas, tanulságos.


 
HercegPeter   2016. 12. 07.

Az egyik kedven Mel Gibson filmem. Történet a bátorságról, hazaszeretetről, és az önfeláldozásról egy kis humorral megspékelve, de csak éppen annyival, hogy a sztori komolysága megmaradjon. Bár történelmileg nem teljesen pontos, ez a film értékéből semmit sem von le.

 
HETEDIK   2019. 11. 20.

Mel Gibson legfontosabb alkotása, minden pillanata élmény.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

Igazi régivágású, történelmi kalandfilm, amilyen sajnos már nem készül manapság. Fantasztikus színészi gárda, hihetetlen és fantasztikus történet. Több ilyen kéne manapság is ezek helyett a gyenge látványfilmek helyett. Ebben még érződik, hogy valódi színészek szerepelnek benne, látni a színészkedést, cselekménye van, mondanivalója. Imádom! Szerintem az egyik legjobb történelmi kalandfilm, amit valaha készítettek.

Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson
Mel Gibson

A film összbevétele 210 409 945 dollár volt (imdb.com).

 

1197 ember halálát lehet látni a filmben.

(Norbi)
 

Gibson rendezéséért Oscar díjat nyert.

(HETEDIK )
 

Mel Gibson első rendezése.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.