Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

A hazafi (2000)

The Patriot
Filmadatlap
 
28
Szereplők
22
Vélemények
53
Képek
1
Videók
A hazafi
Mel Gibson
 
drg0602   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Roland Emmerich rendezése alatt készült film nagyon jó sikerült. Mel Gibson szereplése nagyon meggyőző, profi alakítás. Nagyon jó háborús dráma, jó szereplőkkel! Talán azért nem adnék rá 5 csillagot mert egy kicsit nekem hosszúnak tűnik. Azért jó film, érdemes megnézni!

 
sabnock666   2019. 09. 02.

Heath Ledger és Mel gibson miatt értékeltem inkább felfelé ezt a mozit!Jól meg vannak komponálva a harci jelenetek. Érzelmes,szívbemarkoló,és megható történet.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Rettentően megrendítő film, az biztos. A történelmi vonatozása, a gyerek halála és a puskagolyó, amit önt végül az apa... szerintem igazán szívhez szóló és szívbemarkoló. Remek film.

 
Attila G.   2019. 06. 21.

A bemutató idején, a Corvin moziban láttam a filmet. Tulajdonképpen nézhető volt. Számomra egyszer nézhető. Túl hosszú ahhoz, hogy bármikor is megnézzem újra. Nem tartozik a kedvenc történelmi filmjeim közé. Szóval ha már egy Mel Gibson főszereplésével készült történelmi filmről beszélünk - számomra A rettenthetetlen az igazán kiemelkedő, felejthetetlen film.

 
tvmérnök   2016. 08. 13.

Az egyik kedvenc folmem. Mindig megnézem amikor leadják tv-ben is. Pedig már vagy ezerszer láttam . Kiválló színészek , valós történetek , akció , dráma és küzdelem a szabadságért, egy jobb világ reményében.

A film összbevétele 215 294 342 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő ház a Forrest Gump-ban is benne volt.

(HETEDIK )
 

Ledger kaszkadőr nélkül dolgozott.

(HETEDIK )
 

Kevin Spacey is esélyes volt Tavington szerepére.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.