Február az HBO Maxon: Közel 30 kiemelt premierrel készül a platform a tél utolsó hónapjára, mutatjuk, melyek azok

Februárban két nagy mozisiker (A védelmező 3, Gran Turismo) mellett érkezik a Tokyo Vice 2. évada, az Adult Swim felnőtteknek szóló animációs akció sorozata, a Ninja Kamui és több exkluzív premier is (Ott vagy, Istenem? Én vagyok az, Margaret,  Szörnyetegek, Natalia Grace különös esete: Natalia megszólal)

A sorozatok közül a hónap legnagyobb premierje a Tokyo Vice (02.08., a premierkor 2 epizód, majd hetente 1 rész érkezik) 2. évada, amelyben folytatódik a Japán fővárosban játszódó izgalmas és feszült nyomozás, amelyben egy külföldi újságíró (Ansel Elgort) és egy helyi nyomozó (Ken Watanabe) mellett egy hostessből lett üzletasszony (Rachel Keller) is fontos szerepet játszik.

Február 1-én érkezik két izgalmas lengyel sorozat, A halál angyala (Angel of Death) és Az elítélt (The Convict) 2. évada, február 2-án pedig az ID csatornán nemrég debütált true crime sorozata, a Natalia Grace különös esete folytatása is megjelenik. A Natalia beszámolója ezúttal az ukrán árva szemszögéből mutatja be a történetet. A tavalyi év legvadabb történetét látni kell!

12. és egyben utolsó évadával tér vissza Larry David kultsorozata, a Félig üres (Curb Your Enthusiasm, 02.05), illetve szintén utolsó évadával jelentkezik a nagysikerű sitcom sorozat, az Agymenők előzménysorozata, Az ifjú Sheldon (02.21). A Rick és Morty mögött álló Adult Swim stúdió ezúttal egy véres, akciódús, bosszúsorozattal kedvez a rajongóknak. A február 11-én induló Ninja Kamuiban egy Amerikába szökött ninja próbál új életet kezdeni családjával, ám hamarosan rájön, hogy a múlt szellemei bizony bosszúszomjas gyilkosok, akik elől lehetetlen elmenekülni. 

A blockbuster filme terén érkezik Denzel Washington akció-thrillere, A védelmező 3. (The Equalizer, 02.02) Az exbérgyilkos, Robert McCall békés életet él Olaszországban, ám a helyi maffia sarokba szorítja barátait, ő pedig a védelmükre kel. Jön a Gran Turismo (02.16), amely egy elképesztő igaz történet egy munkásosztálybeli játékosról, akiből a Gran Turismo versenyszimulátorral szerzett tudása miatt profi versenyző vált. 

Ezúttal is több exkluzív premier is érkezik az HBO Maxra, melyek közül a Ott vagy, Istenem? Én vagyok az, Margaret! (Are You There God? It's Me, Margaret, 02.09) mindenképp érdemes kiemelni, amely egy időtlen történet a felnőtté válásról, amelyben a 11 éves Margaret próbálja megérteni az életet és a tinédzserkort édesanyja és nagyanyja szerető támogatásával. Főszerepben Rachel McAdams és Kathy Bates.

A kultfilmek közül ezúttal Pier Paolo Pasolini alkotásai kerülnek fel a streaming platformra. Február 5-én jön a Dekameron és Canterbury mesék, február 19-án pedig Az ezeregyéjszaka virágai. Az olasz mesterek sorát erősíti még Bernardo Bertolucci kultfilmje, az Az utolsó tangó Párizsban (Last Tango in Paris, 02.26), főszerepben Marlon Brando és Maria Schneider.

A hónapban ismét rengeteg közönségkedvenc film lesz elérhető, a teljesség igénye nélkül íme néhány.  Cowboy Bebop (02.02), Ben Affleck-féle Daredevil - Fenegyerek és Jennifer Garner-féle Elektra (02.02), Jake Gyllenhaal drámája, a Darabokban (Demolition, 02.02), Kevin Bacon és Elizabeth Shue horrorfilmje, az Árnyék nélkül (Hollow Man, 02.02), Leonardo DiCaprio és Tom Hardy élet-halál harcát bemutató A visszatérő (The Revenant, 02.02), Isabelle Hupert thrillere, az Elle (02.09), Jodie Foster főszereplésével a Pánikszoba (02.09), Jim Carrey vígjátéka, A kábelbarát (The Cable Guy, 02.16), Pierce Brosnan és Rene Russo thrillere, A Thomas Crown-ügy (The Thomas Crown Affair, 02.16), Robin Williams és Laura Linney 2006-os vígjátéka, Az év embere (Man of the Year, 02.22), Mel Gibson és Heath Ledger történelmi kalandfilmje, A hazafi (The Patriot, 02.23), és Channing Tatum akció vígjátéka, Az elnök végveszélyben (White House Down, 02.23).

Magyar filmek közül érkezik a Christina Grosan filmje, A legjobb dolgokon bőgni kell kell (02.09).  A harminc éves Maja életében jelentős változások zajlanak, és váratlanul rábukkan egy távoli rokon holttestére. Egy egész éjszakát eltölt a test fölött, és közben újra átgondolja élete számos döntését. 

Ezenkívül is még rengeteg friss tartalom, szóval érdemes lesz követni az HBO Max újdonságait.