75% 84 szavazat
Hallo, Isten? Én vagyok az, Margaret!/Ott vagy, Istenem? Én vagyok az, Margaret

Hallo, Isten? Én vagyok az, Margaret!/Ott vagy, Istenem? Én vagyok az, Margaret

Filmadatlap
5
Vélemények (5)
29
Szereplők (29)
7
Képek (7)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
7
Cikkek (7)
Fórum

Hol nézheted

Rachel McAdams
Abby Ryder Fortson
Kathy Bates
Kathy Bates
Rachel McAdams
Benny Safdie
Abby Ryder Fortson
Abby Ryder Fortson
Kathy Bates
Rachel McAdams
Abby Ryder Fortson

FILMINFÓ

Amikor a családja a városból a külvárosba költözik, a 11 éves Margaret új barátokkal, új érzésekkel és a kamaszkor kezdetével ismerkedik.

(nagymarti82)

Forgatókönyvíró: Kelly Fremon Craig, Judy Blume
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.03.29. | Telekom TVGO (2023.10.02.) | HBO Max (2024.02.09.)
 
2024.03.26 k.agika4

legújabb vélemény

Könnyed, vicces, szerintem egyszer nézhetős vígjáték. A szereplők aranyosak, tetszett, hogy a kis tiniket nem 30 éves színészek játszották, ahogy némelyik filmben szokás. Margaret családjában is kibontakozhattak a karakterek, imádtam Kathy Batest na... Több

0
 
2023.12.11 Ahoj poplacsek

a nap véleménye

7/10 – Felnövős

Felnövős film, amiben a kis Margó az apukája (vicces módon a mi Teller Edénk az Oppenheimerből, azaz a nem különösebben matyóhímzés arcú Benny Safdie) előléptetése kapcsán váratlanul a kertvárosias New Jersey-be költözik akaratán kívül anyuval (a még mindig lenyűgözően természetesen játszó Rachel McAdams alakításában) és persze apuval a festői új york-i betondzsungelből. Itt aztán minden megtörténik vele, ami egy rendes amerikai felnövős filmben meg szokott, röpködnek a klisék és a közhelyek. A mellnövésüket árgus szemmel figyelő, titkos klubozós osztálytársnők meg minden egyéb sületlen tartalom nagy mennyiségben követi egymást. Valahol húsz percnél majdnem fel is adtam méltósággal, mert akkor nagyon úgy állt a dolog, hogy egy agyzsugorító tinilány filmbe csöppentem, de aztán továbbengedtem a 29. perc környékéig, ahol hirtelen rájöttem, hogy több lesz itt ennél. És valóban, kibővült a repertoár az anyuka fejlődéstörténetével meg egy kis (nem is olyan kis) vallásügyi szállal. Jók voltak a témafelvetések a zsidó és keresztény apósanyósokkal, az eszemkás szuperanyának való megfelelési késztetéssel, stb. stb., de végül nem kerekedett ki ezekből semmi különösebb durranás, kaptunk mindenre nem túl markáns, semmiképp nem emlékezetes vagy figyelemreméltó, de megnyugtató megoldásokat, hogy aztán megérkezzünk egy felettébb sablonos finisbe. Volt benne potenciál, de nem sikerült kellőképpen kihozni. Egynek jó volt, de maradt bennem hiányérzet. Mértékkel fogyasztható.

0
 
2024.02.20 Török389133

Nem értem ezeket a magas pontszámokat. Lehet, hogy a lányoknak jobban tetszik, de fiúként borzasztóan unalmas volt, egyáltalán nem volt se érdekes, se vicces.

0
 
2023.05.06 doktorfaust

Tetszett, hogy nem igazán láttam még ehhez hasonlót, de valahogy engem egyszerűen nem fogott meg így utólag.

0
 
2023.05.12 István

Voltaképpen nagyon hangulatos film, csak épp annyira nem tudtam élvezni, mivel a történet többször is leült.

0