83% 42 szavazat
Üzenetek

Üzenetek

Sticky Notes
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás
Face  
Ray Liotta
Rose Leslie
Ray Liotta
Rose Leslie
Ray Liotta
Rose Leslie
Ray Liotta

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A táncos Athena Los Angelesben próbál szerencsét. Egy nap megkeresi a régen látott, magának való apja, és elmondja, hogy rákos beteg, az orvosok szerint nem sok ideje van hátra. Jack arra kéri a lányát, költözzön haza Floridába, és gondozza őt. Athena teljesíti a kérését, ám Jack ápolása… Több


Rendező: Amanda Sharp
Forgatókönyvíró: Amanda Sharp
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.06.18.
 
2019.10.13 Charvi30

legújabb vélemény

Egy kicsit több érzelmet vártam volna a filmtől, a karakterek eléggé acélosak, vagy talán a készítők féltek attól, hogy esetleg melodramatikussá válhat az egész. Szép és szórakoztató film, ugyanakkor nagyon megható is egyben.

0
 
2018.04.22 indingo

Szerintem ez egy nagyon jó kis film volt. Sok gyógyíthatatlan betegségben szenvedőről készül mostanság film, itt nem is ő volt inkább a középpontban hanem a lányával való kapcsolata.

0
 
2018.07.26 Bizsu82

Elgondolkoztató, kissé elvont film, mindenesetre érdekes. A lány alakítása hiteles, át lehet élni a helyzetét, meggyőzően alakít. Érdekfeszítően adja elő a lány vívódásait a nehéz természetű apjával és a folyamatos megfelelési kényszerrel.

0
 
2017.05.20 miklosvaridori

Szomorú és megható történet de vicces és humoros feldolgozásban, hiteles karakterekkel. A történet megfogott. Ajánlom mindenkinek mert nem a szokásos sablonfilm.

0
 
2016.02.28 Face

A film erőssége talán a színészi játékok, Ray Liotta például elképesztően jól alakít, még egyszer sem láttam ilyen jól játszani őt. A történet bár nagyon is lebilincselő tud lenni, nem egyszer egy kicsit esetlen volt. De szerintem érdemes megnézni.

0