Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
17
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 08.
Mózes kálváriája

Mit tennél akkor, ha édesapád (akivel sosem volt igazán jó a kapcsolatod) meghal, de a „szelleme” nem akar átjutni a túlvilágra, s ehelyett a nyomodban caplat? Avagy: az öreged feldobta a pacskert, ám ő még holtában sem akar téged békén hagyni. Jelen filmünk főszereplője, Mózes ezen megy keresztül, ám az előbbi premissza senkit ne tántorítson vissza: az Utóélet ugyanis egy perc erejéig sem csap át holmi őrült művészfilmesdibe, hanem egy, az elejétől a végéig fekete humorral operáló coming of age sztorit mesél el némi transzcendens dráma felhangjával. Nem mellesleg: a 2010-es évek első felének egyik olyan magyar vígjátéka, amelyen tényleg lehet (jól) szórakozni. Miből is indulunk ki? Mózes ép... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

Külsős javaslatra próbáltam vele szerencsét és nem is kellett csalódjak benne. Neki álltam és nem is bántam meg, mert igazán megkapó és magával ragadó. Ajánlom.


 
Hakker   2018. 07. 20.

Hát ez a film nem szólt semmiről. 90 perc nihil, gyenge rendezéssel, gyenge színészi játékkal. Már felcsillant a remény számomra, hogy a magyar filmművészet újra talpra fog állni , mert a játékfilmek tekintetében nem álltunk valami jól.

 
Leoni   2016. 04. 25.

Még csak egyszer láttam, de akkor a moziban váratlanul jól szórakoztam rajta a furasága, abszurditása miatt, és emellett pedig el is gondolkodtatott. Különleges film, és ezért érdemes megnézni.

 
goldfisy   2015. 05. 07.

Messze áll a tökéletestől, de bitang jó humora és dumája miatt igencsak üdítő vígjáték. A film egyszerű elemekkel kelt nagy hatást. Ami azt bizonyítja, hogy kevés költségvetéssel is lehet jó filmet készíteni.

 
Felnőtté válni nem egyszerű, rendezőként még inkább… több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.