Rádió-láz

Rádió-láz

Radio Rebel

Cikkek
A Rádió-láz (2012) a MAFAB nézői visszajelzései szerint kedves, szórakoztató tinidráma-vígjáték, amely nem akar többnek látszani. A film a MAFAB.hu közösségétől 6 értékelés alapján 77%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít. A közönség a jó humort és az egészen jól megírt párbeszédeket emeli ki, miközben a kínos pillanatok sem maradnak említés nélkül. Peter Howitt filmje a titkok, a barátság és az iskolai rivalizálás köré épít, a főbb szerepekben Debby Ryan, Martin Cummins és Adam DiMarco látható. Tara az iskolában szégyenlős és félénk, az iskolai rádió mikrofonja mögött azonban felszabadul, majd amikor a rádió veszélybe kerül, eljön az idő, hogy megmutassa valódi arcát.

Hirdetés

Tara iskolatársai között szégyenlős és félénk, azonban az iskolai rádió mikrofonja mögött szárnyakat kap. Amikor azonban az igazgatótól megtudja, hogy a 'Rádió-Láz' veszélyben, tudatosul benne, hogy eljött az idő, hogy felfedje mindenki előtt valódi arcát és megmutassa igazi egyéniségét.

(erare)

Premier: 2012.02.17.

2017.09.15 MiAzAki

Azt szerettem ebben a filmben, hogy egyszerűen nem akart több lenni, mint ami. Egy kedves és szórakoztató tinidráma-vígjáték. Jó humora van, egészen jól megírt párbeszédekkel. Szóval egyszer simán meg lehet nézni.

2017.01.16 pepetherock

Hát, voltak kínos pillanatok, annyi bizonyos, de ha ezen túl tud lendülni az ember, akkor egészen élvezhető is tud lenni a film.