Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
37
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon jó poénok vannak benne, Robin Williams nagy jól játszik benne, igazi alapfilmmé nőtte ki magát.

 
indingo   2018. 04. 26.

Ha valaki ismer valakit, akkor azt bármilyen hacukába felismeri. A mozdulatok eléggé egyediek egy embernél. Ha ezt figyelmen kívül hagyom egy humoros kis film.


 
Deku   2017. 07. 10.

Robin Williams-től nekem ez volt a kedvenc filmem, belevaló családi kikapcsolódást tud nyújtani rengeteg sok poénos pillanattal. Hihetetlenül szuper hangulata volt és beleolvadtam teljesen. Nagyon tudom ajánlani bárkinek ha jó szórakozásra vágyik.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

A szülő szereti a gyermekeit, és ez a szeretet megmagyarázhatatlan és láthatatlan kapocsként fűzi össze a családot. De mi van akkor, ha a család szétszakad és minden a feje tetejére áll? Ez a film egy igazán jó családi vígjáték, ami egy olyan apáról szól, aki mindennél jobban szereti gyermekeit. Robin Williams-nek nagyon jól áll a szerep és a kimaszkírozás is. Viszont nem mondható róla, hogy szép nő lenne. Humoros és ötletes film. Látszik rajta, hogy Williams sokmindenben szabad kezet kapott. A gyerekszínészek sem kiábrándítóak. Egy örök kedvenc a film.

 
szaka123   2018. 03. 26.

A vége kicsit szomorkás hangulatú, de összességében egy aranyos kis családi vígjáték. Robin Williams-től az egyik kedvenc filmem. Érdemes megnézni, ha esetleg beleakadunk valahol.

Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
 

Robin Williams halála után a ház, ahol a filmet forgatták, turisztikai attrakcióvá vált.

(dailyfilmsan )
 

Robin Williams nem ismerte a Barbra Streisand dal, a Don't Rain On My Parade dalszövegét. Harvey Fierstein (Frank) és Scott Capurro (Jack) tanították meg neki.

(dailyfilmsan )
 

Robin Williams átalakítása Mrs. Doubtfireé naponta 4 és fél órát vett igénybe.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.