Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (1993)

Mrs. Doubtfire
Filmadatlap
 
28
Szereplők
42
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
ZSE-NI-Á-LIS

Robin Williams és Mikó István... ennél többet nem is kellene írni. Chris Columbus pedig azt a remek adaptációt sikerre vitte. A színészek, a szöveg, maszk.. zseniális

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Nagyon jó poénok vannak benne, Robin Williams nagy jól játszik benne, igazi alapfilmmé nőtte ki magát.


 
indingo   2018. 04. 26.

0

Ha valaki ismer valakit, akkor azt bármilyen hacukába felismeri. A mozdulatok eléggé egyediek egy embernél. Ha ezt figyelmen kívül hagyom egy humoros kis film.

 
Varga_Júlia   2020. 08. 15.

0

Gyerekként, felnőttként, előszörre és sokadszorra is egy megunhatatlan film, brilliáns főszereplővel és remek történettel. Az a fajta tökéletes hollywoodi családi dráma, amiben tökéletesen pakolták össze a karaktereket, nagyon precízen mérték ki a hu... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Robin Williams-től nekem ez volt a kedvenc filmem, belevaló családi kikapcsolódást tud nyújtani rengeteg sok poénos pillanattal. Hihetetlenül szuper hangulata volt és beleolvadtam teljesen. Nagyon tudom ajánlani bárkinek ha jó szórakozásra vágyik.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

0

A szülő szereti a gyermekeit, és ez a szeretet megmagyarázhatatlan és láthatatlan kapocsként fűzi össze a családot. De mi van akkor, ha a család szétszakad és minden a feje tetejére áll? Ez a film egy igazán jó családi vígjáték, ami egy olyan apáról ... több»

 
HETEDIK   2019. 12. 28.

0

Williams talán legjobb filmje. A végén pedig mindig kijönnek a könnyeim...

Galéria (9)

Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams
Robin Williams

Videók (3)

A film összbevétele 441 286 195 dollár volt (imdb.com).

 

Robin Williams halála után a ház, ahol a filmet forgatták, turisztikai attrakcióvá vált.

(dailyfilmsan )
 

Robin Williams nem ismerte a Barbra Streisand dal, a Don't Rain On My Parade dalszövegét. Harvey Fierstein (Frank) és Scott Capurro (Jack) tanították meg neki.

(dailyfilmsan )
 

Robin Williams átalakítása Mrs. Doubtfireé naponta 4 és fél órát vett igénybe.

(dailyfilmsan )
 

A film egyik producere Robin Williams akkori felesége, Marsha Garces Williams volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Robin Williams a film reklámkampánya során gyakran adott interjúkat Mrs. Doubtfire jelmezben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Gossip girl későbbi sztárja, Blake Lively is esélyes volt Natalie Hillard szerepére, a meghallgatások utolsó fordulójában azonban Mara Wilson kiütötte őt a szerepből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az a jelenet, amikor az étteremben Mrs. Doubtfire műfogsora beleesik a borospohárba, Robin Williams saját ötlete volt, amelyről a stáb egyáltalán nem tudott, így a többi színész reakciója teljesen valóságos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mrs. Doubtfire karakterét Robin Williams a gyermekkori dadájáról, Lolly-ról mintázta. Amikor megkapta a szerepet, a színész fel is kereste az idős hölgyet az otthonában, amit kiszagoltak az újságírók és azonnal el is özönlötték a kisvárost, amiben Lolly élt. Több cikk is megjelent róla, "Az igazi Mrs. Doubtfire" címmel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mrs. Doubtfire karaktere először Andy Kaufman show műsorában született meg, amikor Robin Williams Kaufman nagymamájának tettette magát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A rendező, Chris Columbus egyszerre két vagy három kamerával vette Robin Williams jeleneteit, ugyanis nem tudhatta előre, hogy a színész milyen improvizációra készül és azt melyik szögből a legelőnyösebb felvenni.

(ArpiHajdu és Réci)