Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
33
Vélemények
6
Képek
3
Videók
 
TomÁcs   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

1

Owen Wilson nem kedvelem, de ezt a filmet annál inkább. Helyes és érzelmes történet sok humorral, de a drámai vonal is erős.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

2

Csodálatos film volt. Szinte mintha több stílusú filmet egybegyúrtak volna, és mégse volt sok belőle. Volt benne vicces, volt benne megható pont jó arányban. A színészek tökéletes választások voltak. Többszöri megnézésre is ajánlom


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 19.

0

A Marley meg én egy csodálatos családtörténet, amelynek középpontjában Marley, a rosszcsont kiskutya áll, akinek életén keresztül végigkövethetjük a fiatal házaspár első együtt töltött éveit, a karrierépítést, amikor eltervezik, hogy kisbabát szeretn... több»

 
szaka123   2018. 03. 26.

0

Egyszer nézhető, családi film, kicsit szomorkás véggel. Tipikus komikus színeszekkel, Jennifer Aniston, Owen Wilson. Nem érdemes sokat várni tőle, pont arról szól, amire számít az ember. Aranyos film egyébkent, vasárnap ha nem tudunk mit nézni, egyszer belefér ez is.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Ez meg mi? Hihetetlen gyerekes,semmitmondó story,nulla színészi munkával,egy totálisan gagyi történettel. Ezzel O.W.és J.A. megerősítette hogy gyengécske,"zs" kategóriás színészek. Ennyi,semmi több!

 
MP170506   2016. 10. 25.

0

Mivel imádom a kutyákat, imádom ezt a filmet is. Nagyon aranyos történet, amely bemutatja, hogyan tud egy kutya családtaggá válni. A vége nagyon megható, sose bírom ki sírás nélkül...

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Nagyon aranyos és egyben keserédes történet. Az egyik legjobb kutyás film amit eddig láttam. Az első "gyereke" a párnak, aki az első gyerekükkel nőtt fel. Sok vicces jelenet is van a filmben mint pl amikor várják, hogy a csaj nyaklánca újra napvilágot lásson Marleyból. XD

Galéria (6)

Videók (3)

A film összbevétele 244 082 376 dollár volt (imdb.com).

 

242,7 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

60 millió dolláros költségvetéssel készült a film.

(LionelMessi10)
 

A film John Grogan regénye nyomán készült.

(rbernadett)
 

22 különböző kutya játszotta Marley-t.

(kázsé)
 

Jennifer Aniston nem olvasta a regényt, mielőtt a forgatókönyvvel találkozott volna, és először el is utasította a szerepet, mivel nem találta érdekesnek a kutyás film ötletét.

(kázsé)
 

Owen Wilson valódi szülei játszották a filmbeli szüleit. Az anyukájának nagy gondot jelentett, hogy ne "Owen"-nek hívja a fiát.

(kázsé)
 

A tengerparti jelenetek egy "kutyapart" becenevű területen játszódnak, ahol a hatóságok később betiltották a kutyasétáltatást.

(kázsé)
 

A Sun-Sentinel és a Philadelphia Inquirer szerkesztőségében játszódó jeleneteket a valódi helyszíneken vették fel.

(kázsé)
 

Az eredeti könyv szerzője is feltűnik a filmben. Ő a kocker spániel tulajdonosa a kutyaiskolában.

(kázsé)