Mozi

Jelenleg a mozikban

80 Dűne: Második rész  (2024)

(4) (14)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Mozikban

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»

A Dűne második része egy grandiózus sci-fi, érdekes karakterekkel, politikai ármánykodással, akcióval és egy olyan atmoszférával, melyről más filmek csak álmodni tudnak. Egy biztos, mindenképpen moziban kell megnézni, rég voltam olyan filmen, mely ennyire magával ragadott, és... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 46 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

89 Téli szünet  (2023)

(6) (5)

dráma | vígjáték

Mozikban

Paul Hunham tanárt (Paul Giamatti) senki sem kedveli, sem a diákjai, sem a kollégái, sem az igazgató, akik mindannyian idegesítőnek találják nagyképűségét és merevségét. Mivel... több»

Annak ellenére, hogy ez egy viszonylag egyszerű film, szerintem magvannak a maga mélységei, amelyek remekül átszűrődnek a karaktereken keresztül.
  Jelenleg a Kultikban és további 24 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

Egy sorsdöntő napon egy fiatal fiú egy partra vetett bálnára bukkan egy eldugott tengerparton. Miközben megpróbálja megmenteni, izgalmas küldetés veszi kezdetét, hogy felfedezzük... több»

Lenyűgözőnek találtam ezt a filmet, amely olyan dolgokat mutat be a minket körülvevő élővilágról, amelyet én magam személy szerint nem is gondoltam volna. Szerintem, ezt egyszerűen látni kell!
  Ma összesen 32 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

78 Bob Marley: One Love  (2024)

(4) (5)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

2024-ben a BOB MARLEY ONE LOVE című film végre a nagyvászonra viszi egy olyan ikonikus személyiség inspiráló életét és zenéjét, aki a szeretet és az egység erőteljes üzenetével... több»

Bob Marley zenéit az is ismeri, aki kerüli a reggae zenét vagy a rasztákat, esetleg mindkettőt. Bob Marley nélkül kevesebb lenne a világ. Ha nem lett volna ennyire céltudatos a zene megismertetésével, akkor ma fogalmunk sem lenne, hogy mi az a rasztafári. Ez a zeneiség érintette meg... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 43 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

84 Tűzvörös égbolt  (2023)

(3) (4)

dráma | romantikus | vígjáték

Mozikban

A film két barát történetét követi nyomon, akik a Balti-tenger partján nyaralnak. Az egyikük képzőművész, a másikuk író, és mindketten azt remélik, hogy a nyaralás inspirálja... több»

Fuh, szerintem ez film egyszerre felemelő és izgalmas. Bár megvannak a maga mélyebb pontjai, amin egyszerűen csak át kell lendülni. A karakterek nagyon izgalmasak voltak széntén, amit csak feldobott a jó képi világ.
  Ma összesen 4 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

83 Tökéletes napok  (2023)

(4)

dráma

Mozikban

Hirayama (Koji Yakusho) látszólag tökéletesen elégedett egyszerű tokiói WC-takarítói életével. A szigorúan strukturált napi rutinján kívül a zene és a könyvek iránti... több»

  Ma összesen 14 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

51 Kutya és macska  (2024)

(2) (5)

animáció | kaland | vígjáték

Mozikban

Monica, a híres macska és internetes sztár, Diva gazdija. Jack pedig egy tolvaj, akinek legutóbbi rablását, egy hatalmas, felbecsülhetetlen értékű rubint véletlenül lenyelt egy Cichi... több»

Alapjában véve még nem kellene, hogy bármi baj legyen ezzel a filmmel, de engem egyszerűen megőrjítettek ezek a szereplők. Nagyon idétlenre lett véve az egész.
  Jelenleg a Kultikban és további 30 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma

Mozikban

Lefkovics Tamás, az együttérző, de konok bokszedző az évek során egyre jobban elhidegült fiától, Ivántól. Iván, aki ortodox zsidó, Izraelben keresett menedéket az apjával való... több»

Be kelle vallanom, hogy Szabó Kimmel Tamás engem nagyon meglepett ebben a filmben. Szerintem pályafutása egyik legjobb alakítását hozza, és maga a sztori is nagyon eredeti. Mindenképp érdemes megnézni.
  Jelenleg a Kultikban és további 32 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

71 Áldozat  (2022)

(2)

dráma

Mozikban

Irina egy cseh határ menti kisvárosban él fiával, Igorral. Amikor megtudja, hogy Igort három roma bántalmazta, az egész világa összeomlik. Ahogy telik az idő, Irina kezd... több»

Ez nem az a film, amit könnyen elfelejt az ember, bár nem is az, amit majd egy darabig újra meg akar nézni. Igazából egy nagyon fontos téma, amin érdemes mindannyiunknak elgondolkodni.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

58 A dohánypajta  (2022)

(2)

dráma

Mozikban

A 7 éves Vera Centenara egy igazi nagyvárosi kislány, így különösen örül annak, hogy vidéken, a nagyszüleivel töltheti az időt. A nagyapja egy hatalmas dohányfarm tulajdonosa, ami... több»

Szerintem egész egyszerűen szükség van manapság az ilyen filmekre, amelyek nem feltétlenül "súlyosak", hanem épp könnyen emészthetők, ugyanakkor marad valami belőlük az emberben. Nekem jó volt ezt megnézni, így csakis ajánlani tudom másoknak is.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció

Mozikban

Egy titkos szervezet őrzi a jólétünket. Kimetsu no Yaiba, a Démon Slayer démonok uralnák a világot. Ezek a démonok azonban évszázadok óta folyamatos harcot vívnak az egykori... több»

Nagyon vártam már, hogy végre megérkezzen a mozikba, és nem is csalódtam. Hihetetlenül brutális volt!
  Jelenleg a Kultikban és további 27 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

79 Legeslegjobb barátok  (2023)

(2) (2)

animáció | családi

Mozikban

A Toy Story Oscar-díjra jelölt íróinak eredeti ötlete alapján készült The Inseparables Don, a határtalan fantáziájú, elszökött bábu és DJ Doggy Dog, egy elhagyott, barátra vágyó... több»

Ez egy végtelenségig kedves történet, ami fantasztikus animációval készült. Az a fajta mese, amit még sokszor meg akar nézni az ember.
  Jelenleg a Kultikban és további 31 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

85 Érdekvédelmi terület  (2023)

(3) (5)

dráma | háborús | történelmi

Mozikban

Rudolf Höss, Auschwitz parancsnoka feleségével, Hedwiggel együtt megpróbál ideális életet teremteni családjuk számára a koncentrációs tábor közelében lévő rezidencián. A Martin... több»

Rettenetesen megrázó film, nem olyan, mint a többi alkotás ebben a témában, valami egészen újat és félelmeteset mutat. Még mindig a hatásas alatt vagyok.
  Ma összesen 15 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

A filmkészítők, különösen a vizuális szociológusok, az első fényképezőgéptől kezdve a világszerte jelenleg 45 milliárd fényképezőgépig egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra,... több»

Eléggé nyomasztó film, nagyon erős görbe tükröt tart társadalmunk elé.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

76 Nyersanyag  (2024)

(2) (2)

dráma

Mozikban

A Nyersanyag egy szatirikus társadalmi dráma, amelynek középpontjában egy filmes csapat áll, akik Budapestről vidékre utaznak, hogy közösségépítő workshopot tartsanak egy falu... több»

Szerintem az idei legjobb magyar film lesz ez. Nagyon mellbevágott a sztori, a karakterek hihtetlenül jól kidolgozottak. Egyszerűen imádtam!
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

48 Madame Web  (2024)

(5) (5)

akció | kaland | sci-fi

Mozikban

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»

Nincs rá jobb szó, ez a film elképesztően elfuserált lett, ami egyszerűen nem éri meg a mozijegy árát. Sem Dakota Johnson, sem pedig Sydney Sweeney alakítása nem tartja meg. Az egéz történetvezetés kusza és sablonos, mindemellett nagyon humortalan.
  Jelenleg a Kultikban és további 29 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

86 Egy élet  (2023)

(2) (3)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban

Igaz történet Sir Nicholas Wintonról, a fiatal londoni brókerről, aki a második világháborút megelőző hónapokban 669 gyermeket mentett meg a nácik elől. Nicky 1938 decemberében... több»

Anthony Hopkins karrierje egyik legszívszorítóbb alakítását hozza ebben a filmben, amely talán a történetében is nagyon le tudja dönteni a lábáról az embert. Én még sokáig magammal vittem ezt a történetet.
  Ma összesen 17 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

73 Árni  (2023)

(2)

Mozikban

Az érzékeny és szelíd Árni ezermesterként dolgozik egy vidéken turnézó, kicsi és koszos vándorcirkuszban. A társulat egy családból áll, akik a cirkuszt működtetik, ahol Árni az... több»

Azt hiszem, az egyik legerősebb mondanivalóval rendelkező magyar film, amit az elmúlt években láttam. Fantasztikusan átható hangulata van, a története pedig bár kissé nyomasztó, szerintem mégis érdemes volt szembesülni vele.
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

családi | kaland | vígjáték

Mozikban

Emma az Amazonas esőerdejében nő fel Hope, egy imádnivaló nőstény jaguárkölyök mellett, akit befogadott. Amikor azonban hatéves lesz, egy családi tragédia arra kényszeríti Emmát... több»

Nagyon sokszor találkozhattunk már ezzel a történettel, megannyi formában, de talán egyik sem tudta olyan szépen tálalni, mint ez. Részemről jár érte az öt csillag.
  Jelenleg a Kultikban és további 29 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

A Salgótarján melletti Jónás nevű, szegénységben élő faluban két roma fiú felfedezi a szerelmet. Összekötődésüket felvállalva Budapestre költöznek, és a boldogság keresése... több»

Megható, mélyen szántó filmes alkotás, amire érdemes beülni, mert alapjában teszi kockára a gondolkodásmódunkat. Engem valahol nagyon lenyűgözött az egész.

90 A fattyú  (2023)

(4) (1)

dráma | életrajzi | történelmi

Mozikban

A 18. századi Dániában V. Frederik király kijelenti, hogy Jütland vad mocsarait le kell csapolni, művelni és gyarmatosítani kell a földterületeket, hogy a civilizáció elterjedhessen,... több»

Nagyon tetszett a film, de megviseli az ember lelkét. Csapásokat kapunk újra meg újra, de felállunk, és megyünk tovább, és harcolunk az igazságért. Mondhatni, hogy a történet egy részét az élet írta. „A Ludvig von Kahlen által épített ház már nem létezik, és a helye... több»
  Ma összesen 8 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

58 Argylle: A szuperkém  (2023)

(16) (7)

akció | thriller

Mozikban

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több sztárral... több»

Vártam ezt a filmet, de hatalmasat csalódtam. Annyira gagyi és idióta az egész, hogy az ember teljesen ledöbben rajta. Pedig jól indul a sztori: felbukkan Dua Lipa (kapunk vele egy jó kis üldözéses jelenetet), de alig öt percet láthatjuk csupán. És az eltűnésével a színvonal is... több»
  Ma összesen 15 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

87 Smoke Sauna Sisterhood  (2023)

(2) (1)

dokumentum

Mozikban

A skandináv országokban a szaunát nem csupán a pihenés helyének tekintik, hanem az önmegvalósítás eszközének is. Anna Hints rendezőnő figyelemre méltó operatőri munkája a... több»

Rendező: Anna Hints
Szereplők: Kadi Kivilo
Egyszerre lebilincselő és lélegzetelállító ez a film. Hihetetlenül felnyitott a szememet, szóhoz sem jutok. Imádtam!
  Ma összesen 4 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

60 Priscilla  (2023)

(5) (6)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban teljesen... több»

Miért kell szerencsétlen Elvis Presley-t hol a csaló, hájpacni menedzser, hol pedig csalódott és sértett feleség szemszögéből láttatni? Ez olyan, mintha úgy informálna le minket valaki, hogy az összes exünket végigkérdezi, és mindazokat, akik valaha ellenségeink voltak. Naná,... több»
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

79 Szegény párák  (2023)

(5) (4)

romantikus | sci-fi

Mozikban

Egy fiatal nőt, Bella Baxtert (Emma Stone) a hétköznapinak aligha nevezhető tudós, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) visszahozza az életbe. Baxter vezetésével Bella útra kel, hogy... több»

Nagyon eredeti, rég láttam ilyesmit, látvány szempontjából lenyűgöző, elgondolkodtató, igazi műremek. Emma Stone pedig fenomenális, megéri megnézni.
  Ma összesen 7 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

83 A szenvedély íze  (2023)

(3) (5)

dráma | romantikus | történelmi

Mozikban

Eugénie, a kiváló szakácsnő 20 éve dolgozik a híres gasztronómus Dodinnak. Az évek során a gasztronómia iránti szenvedélyük és az egymás iránti kölcsönös csodálatuk... több»

Alapból Juliette Binoche miatt voltam kíváncsi erre a filmre, és nem is csalódtam. Szerintem hihetetlenül jó történet, remek hangulattal és persze mindig is szerettem azokat a történeteket, amelyekben jelen van a gasztronómia. Ez egy remek párosítás.
  Ma összesen 4 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

92 A szabadság hangja  (2023)

(8) (4)

akció | dráma | életrajzi | krimi | thriller | történelmi

Mozikban

Tim Ballard (Jim Caviezel) az Amerikai Egyesült Államok kormányának különleges ügynökeként dolgozik. A belbiztonsági minisztériumban a nemzetközi gyermek- és emberkereskedelem ellen... több»

Befutott 2023 TOP 1 mozija. Kemény film, eléggé megviselt nézés közben. Emiatt nem is ajánlom mindenkinek. Viszont zseniálisan kivitelezett, rettentő fontos film, az elkészültének és kiadásának hátteréről pedig egy külön folytatást lehetne készíteni. Feszült érdeklődéssel... több»
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

48 Csábító leckék  (2024)

(5) (2)

dráma | vígjáték

Mozikban

Miller tanárként többre vágyik az élettől. Eredetileg írónak készült, de egy kisvárosi középiskolában irodalomtanárként éli mindennapjait. Élete akkor vesz fordulatot, amikor... több»

Vannak emberek, akik – bár többre hivatottak – megelégszenek a középszerűséggel. Életük derekán belekényelmesednek mindabba, amit addig elértek, és komfortzónájukból még egy kisiklott házasság sem tudja őket kirobbantani. Aztán vannak az ifjú titánok, akik előtt még ott... több»
  Ma összesen 8 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | családi | dráma

Mozikban | Telekom TVGO (2024.03.28.)

Lassie utazása tovább folytatódik, amikor Flo és dédelgetett társa, Lassie a nagynénjénél nyaral Dél-Tirolban. Idilli nyaralásuk azonban nyugtalanító fordulatot vesz, amikor Pippa, a... több»

Szerintem ez a film még mindig egy kellemes moziélménynek mondható, még akkor is, ha nem egy monumentális történet. Családi filmezéshez éppen ideális.
  Ma összesen 12 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

72 Hatalom  (2024)

(2)

dráma

Mozikban

Egy fiatal cserkészt eltévedt golyó öl meg egy prominens politikai személyiségek részvételével zajló vadászaton. A hírszerző szolgálat az ügy felgöngyölítése érdekében... több»

Prikler Mátyás szerintem ma az egyik legerősebb "hangú" rendező. A Hatalom megint csak nagyon markáns alkotás, ami egyszerűen megragadja a nézőt. Én nem tudtam szabadulni ettől a hangulattól még sokáig a film megnézése után sem.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »