Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Mozi

Jelenleg a mozikban

65 A vád  (2021)

(6)

dráma

Mozikban

Alexandre épp mérnöki tanulmányait folytatja. A fiatal férfi hazalátogat Párizsba, amely során megismerkedik édesanyja új élettársával, majd még ugyanaznap bulizni indul a férfi 17... több»

Nagyon erős és ütős sztori, ami alaposan elgondolkodtatja az embert. Szerintem mindenképp érdems rá beülni, bár az alakítások nem voltak annyira meggyőzőek a számomra.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

44 13 ördögűzés  (2022)

(2)

horror | thriller

Mozikban

Egy spiritiuális ülés után Laura Villegas furcsán kezd el viselkedni. Lányuk baljós viselkedése miatt aggódva, és meggyőződve arról, hogy Laurát démon szállta meg, a szülei Olmedo... több»

Nehéz valós elvárásokat megfogalmazni egy olyan filmmel szemben, amely már az előzetes alapján is minden sablont eldurrogtat ebből a műfajból. Szerintem simán kihagyható produkció, gyakorlatilag ez egy időrablás.
  Jelenleg a Kultikban és további 14 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

78 John Wick: 4. felvonás  (2023)

(2) (9)

akció | krimi | thriller

Mozikban

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni, és... több»

A John Wick-széria kétségtelenül új hullámot indított az akciózás műfajában. A lélegzetelállító verekedések és pisztolypárbajok milliókat tettek a széria rajongójává, Keanu Reeves pedig tökéletes választás volt Wick szerepére. Kisugárzása átüt a vásznon, mindig... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 37 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció

Mozikban

A bogarak világában, ahol a pókok a zsaruk, egy nyomozó felszáll egy San Franciscóba tartó hidroplánra, miután végre elfogta főellenségét, de egy repülés közben történő... több»

Hát, nem mondom, hogy egy kifejezetten olyan meséről beszélhetünk, amely minden korosztálynak szórakoztató lesz, de még mindig közepesnek mondanám.
  Ma összesen 20 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

93 Hat hét  (2023)

(1) (5)

dráma

Mozikban

Zsófi, a film főszereplője az érettségire készül, és profi asztaliteniszezői karrierről álmodik. Kihívásokkal teli anyagi körülmények között él labilis anyjával és... több»

Nos, maga a film egész jó, csak olyan gondolatokat ébreszt bennem, ami maga a nyers valóság. Felelőtlen, buta emberekre asszociálok. Tehát amúgy 2023-ben élünk, és hihetetlen, de ez a szexuális szabadosság sem elég arra, hogy sok-sok menő csajszit informáljon a dolgokról. Az első... több»
  Ma összesen 8 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

A művészet templomai sorozat legújabb filmje, amelyet José Luis López Linares-től, aki a Bosch - A gyönyörök kertje című sikeres művészfilmet is rendezte, Francisco Goya, a spanyol... több»

Szerintem annak is mindenképpen érdemes megnézni, aki egyébként nem különösebben van otthon Goya művészetében. Én imádtam.
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

animáció

Mozikban

Az elismert animációs rendező, Gauder Áron (Annecy Cristal-díj) rendezésében készült Four Souls of Coyote az indiánok teremtésmítoszának eposzi kalandmeséje. A film a világegyetem... több»

Rendező: Gauder Áron
Szereplők: Bozsó Péter, Pikali Gerda
Hihetetlenül nagyon vártam ezt a filmet, és nem is csalódtam. Szerintem Gauder Áron nem tud rossz produkciót letenni az asztalra, a Kojot négy lelke egyszerűen fantasztikus, amit látni kell!
  Ma összesen 18 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

66 65  (2023)

(8) (10)

dráma | kaland | sci-fi | thriller

Mozikban

Egy névtelen pilóta (Adam Driver) egy kislánnyal (Ariana Greenblatt) együtt utazik az űr végtelenségében, amikor technikai problémák miatt kényszerleszállást kell végrehajtania egy... több»

A Scott Beck–Bryan Woods páros a Hang nélkül- filmek forgatókönyveinek megírása után rendezésre adta a fejét. Adott volt egy jó alapötlet – egy távoli bolygóról érkező űrhajós egy ismeretlen bolygóra zuhan, melyről kiderül, hogy a 65 millió évvel ezelőtti Föld –,... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 30 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

családi | kaland

Mozikban

A 10 éves Sebastiennek semmi kedve ahhoz, hogy a hegyekben töltse a nyári vakációt a nagymamájával és a nagynénjével, hiszen nem hangzik túl izgalmas időtöltésnek, hogy rokonainak... több»

  Ma összesen 14 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Mozikban

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a gonosszal... több»

Hatalmas képregény fan hírében állok, így egyetlen DC- vagy Marvel-film bemutatója sem múlhat el nélkülem, és ezáltal természetesen a baráti köröm nélkül, így most sem volt másképp. Premier előtti első vetítésre rögtön be is ültünk, egy jókora adag popcornnal és extra... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 36 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

94 A csendes lány  (2023)

(2) (6)

dráma

Mozikban

Cáit, a kilencéves kislány, aki 1981 nyarán nagycsaládjával él a szegénység sújtotta ír vidéken, elküldik egy középkorú házaspárhoz, Eibhlin és Seán Cinnsealachhoz, mert... több»

Rendkívül megható történet, amihez nem kell különösebben sok mindent hozzáfűzni, talán nem is lehet. Engem egy kissé fel is kavart. Szerintem mindenképp érdemes megnézni.
  Ma összesen 8 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

romantikus

Mozikban

Amikor az egyedülálló anya Charlotte (Sandrine Kiberlain) találkozik a házas Simonnal (Vincent Macaigne), szinte azonnal szerelembe esnek egymással, rövidesen pedig mindkettőjük számára... több»

  Ma összesen 6 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

66 Múmiák  (2023)

(2)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Mozikban

A föld gyomrában, ahová a nap fénye már nem ér el, ott található a múmiák városa! Nefer hercegnőnek a fáraó parancsára hozzá kell mennie Thuthoz, egykori kocsisához, ezt a... több»

Nem állíthatjuk, hogy ez az év animációs filmje, de lássuk be, valahol sejtettük is ezt. A Múmiák ettől függtetlenül egy kedves mese, amit jó a családdal megnézni egyszer.
  Jelenleg a Kultikban és további 28 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

80 Hadik  (2022)

(2) (3)

kaland

Mozikban

Történelmi utazás a huszárok lebilincselő világába és Hadik András katonai bravúrját bemutató dicsőséges időkbe. A huszár virtus egyedülálló a magyar történelemben, amely... több»

Mit mondjatnék, én nagyon vártam ezt a filmet, és nem mondom, hogy akkora nagy csalódás lett volna, de összességében szerintem a sztori nem annyira érdekes.
  Jelenleg a Kultikban és további 27 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

84 Volt egyszer egy nyár  (2022)

(3) (11)

dráma

Mozikban

Sophie elgondolkodik az apjával együtt töltött nyaraláson, amely ugyan húsz évvel ezelőtt történt, azonban a lányt még mindig nosztalgiával tölti el. A kézi kamerával készült... több»

Nagyon erős hangulatú film, véleményem szerint az egyik legerősebb alkotás, amit az idén kaptunk. Nem könnyű megemészteni, kell egy kis türelem hozzá, de szerintem abszolút megéri.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

73 Sikoly VI.  (2023)

(10) (7)

horror | misztikus | thriller

Mozikban

Samnek (Melissa Barrera), Tarának (Jenna Ortega), Mindynek (Jasmin Savoy Brown) és Chadnek (Mason Gooding) elege van mindenből. Miután túlélték Ghostface utolsó mészárlását... több»

Matt Bettinelli-Olpin, valljuk, be nem egy nagy rendező. Nem találtam olyan filmjét, ami nagy durranás lett volna, és ezzel nem akarom megbántani, csak a tényeket próbálom előadni és közölni. A Sikoly 5, az Aki bújt (2019), és a V/H/S széria két gyengécske epizódja az, amit fel... több»
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

82 Creed III  (2023)

(3) (6)

dráma | sportfilm

Mozikban

Miután Adonis Creed (Michael B. Jordan) átvette a hatalmat a bokszvilágban, karrierje és családi élete egyaránt virágzik. Addig, amíg gyermekkori barátja, Damian (Jonathan Majors)... több»

Már tudjuk, Rocky Balboa (Sylvester Stallone) nélkül is tudnak jó filmet forgatni, ez bizonyítja azt, hogy Winkler és Chartoff producerek így gondolták. Részemről megvettek a film alapján. Igaz, Sly maradt a filmben háttérben, mint producertárs, és nem kisebb alkotók társultak a... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 25 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

76 129  (2023)

(6)

akció | dráma | fantasy | misztikus | sci-fi | thriller

Mozikban

2063-ban járunk, amikor egy 129-es nevű katona megszökik a Medrocorp nevű vállalat laboratóriumából. A cég azonnal a nyomába ered, hogy elfogja őt, hiszen a Medrocorp az egész világra... több»

Igazából nagyon nehéz összeszedni a gondolataimat. Nehéz egy olyan filmről beszélni, amihez egyszerre semmilyen hivatkozási alapot nem lehet találni, de ezzel egy időben minden egyes mondatát megtaláljuk valamilyen más sci-fiben (csak jobban). Ha ezt a filmet a készítők... több»

50 Hirtelen 70  (2022)

(2) (3)

fantasy | vígjáték

Mozikban

Az elismert írónő, Mack (Elizabeth Lail) úgy érzi, teljesen kimerült abban, hogy mindig megpróbált megfelelni a környezetének, így most egyelten vágya, hogy végre jól érezhesse... több»

Amennyire jó a szereposztása a filmnek, annyira unalmas és jelentéktelen a végeredmény. Amit nagyon sajnálok, mert látszik, hogy Diane Keaton is szinte már ritunból nyomta az egészet. Egyébként egész jó hangulata van, csak épp nem érzem azt, hogy ez kihagyhatatlan lett volna.
  Ma összesen 15 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

horror

Mozikban

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott ártani.  De... több»

Most komolyan? Ez valami borzalom a köbön, amit ez a fickó összerakott nekünk unalmában. De most komolyan. Meséljem el a sztorit? A Százholdas Pagonyról? Malackáról, Micimackóról, Tigrisről, Fülesről, a nyusziról, és magáról Róbert Gidáról? A fenéket, olvassátok el! Inkább... több»
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

74 Elveszett illúziók  (2021)

(2) (4)

dráma | romantikus | történelmi

Mozikban

Lucien arról álmodik, hogy híres költő lesz belőle, ennek a reménynek pedig semmi sem szabhat gátat, így elhatározza, hogy saját kezébe veszi a sorsát, otthagyja a családi... több»

Semmi kétség nem fér hozzá, hogy ez egy igazán remek adaptáció, amit mindenkinek látnia kell. Nem csak irodalomkedvelőknek.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

84 Dögkeselyű  (1982)

(8) (13)

dráma | krimi

Mozikban | Filmio

Simon József taxisofőrt kirabolja két idős hölgy utasa. Hiába fordul az elvált, adósságokkal küzdő férfi a rendőrséghez, a hatóság emberei kétkedve fogadják a beszámolóját. A... több»

András Ferenc óriási nagy szerencsénkre a Cserhalmi György nevű zseniális színészt választotta ki Simon József taxis szerepére. Hihetetlen arc- és kézjáték, mimikák, játék a hangokkal, szinte mindent megmutat a repertoárjából. A kissé reszelős, de mégis érces hang is... több»

76 Kokainmedve  (2023)

(11) (5)

thriller

Mozikban

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat" keresi,... több»

1985-ben egy Andrew C. Thorton nevű kokaincsempész balul elsült ejtőernyős balesete után több mint 30 kg-nyi kokain szóródott szét az erdőben. A dollármilliókat érő szállítmányt hiába próbálták felkutatni, ugyanis elsőként egy fekete medve talált rá, és a nagy részét... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 18 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

65 Ikarosz  (2022)

(2) (3)

animáció | családi | kaland

Mozikban | Telekom TVGO

Ikarosz apja, a híres feltaláló, Daidalosz ifjú tanonca a knósszoszi szobrászműhelyben. Életét felforgatja egy titokzatos, bikafejű lény felfedezése, aki a királyi palotában... több»

Szerintem ez egy elképzesztően felemelő és tanulságos történet. Nagyon örülök, hogy animációs film is készült belőle, ami ráadásul gyönyörűszép.
  Jelenleg a Kultikban és további 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

78 TÁR  (2022)

(2) (6)

dráma | zenés

Mozikban

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy nagy... több»

A Tár egy karmester zuhanását mutatja be. Sajnos mindezt olyan lassan és szárazan teszi, hogy akit nem érdekel a zene ezen területe, az messzire kerülje el ezt a filmet! Bő másfél óra kell, hogy egyáltalán bármilyen konfliktus megjelenjen, és a film egy furcsa irányba indul el... több»
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Mozikban

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van Dyne... több»

Az MCU 4. fázisa a multiverzumot volt hivatott felvezetni, ami jól is sikerült olyan mozikkal, mint a Pókember: Nincs hazaút vagy a Doctor Strange az őrület multiverzumában. Voltak ugyan kevésbé jól sikerült darabok is, pl. Thor: Szerelem és mennydörgés, de összességében az... több»
  Ma összesen 11 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

100 Az almafa virága  (2023)

(2) (3)

romantikus

Mozikban

Song Ha egy régi családi titok felderítése miatt érkezik Vietnámból Budapestre, a szálak pedig egészen a hetvenes évek szocialista világába vezetnek vissza, amikor vietnámi... több»

Fuh, hát le a kalappal a készítők előtt, nagyon jól megírt jelenetek és dialógusok, a színészi játék pedig egyenesen pazar. Imádtam és szerintem én ezt még egyszer meg fogom nézni!
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

69 R.M.N.  (2022)

(2) (3)

dráma

Mozikban

Mathias hazatér külföldről Erdélyben található szülőfalujába. A karácsony közeleg, a férfi minden vágya, hogy újra láthassa szerelmét, Csillát, miközben fia, Rudi miatt is egyre... több»

Mit mondhatnék, nem egy könnyen emészthető darab, de ettől függetlenül nagyon érdemes belevágni, mert nagyon elgondlkodtató film.
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

56 Menekülj!  (2022)

(3)

horror | thriller

Mozikban

Évekkel azután, hogy csecsemőként rejtélyes jelekkel díszített ruhába csomagolva magára hagyták egy temetőben, egy fiatal lány megpróbál utánajárni annak, honnak is... több»

Eszméletlenül jó hangulata van ennek a filmnek, de sajnos a szotir egyszerűen a semmibe torkollik. Márpedig ez a műfaj szerintem nem bírja el, ha nincs mondanivaló.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

családi | kaland | vígjáték

Mozikban

A Winterstein iskola nem egy átlagos iskola, mert csak itt van lehetőséged egy nagyon szokatlan és varázslatos társra találni: egy beszélő állatra. Ida Kronberg (Emilia Maier) és... több»

Oké, hát ehhez a filmhez nem sokat lehet hozzátenni. Kedves, aranyos és szórakoztató és már az első rész is az volt. Szerettem!
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »