Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Mozi

Jelenleg a mozikban

animáció | családi | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Mozikban

Az 1970-es évek derekán, melyet meghatároztak a tupírozott frizurák és a farmerek, Gru (Steve Carell) egy csendes kertvárosban nevelkedett, mit sem sejtve arról, mekkora tetteket is fog... több»

  Jelenleg a Kultikban és további 49 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

A dokumentumfilm egy hollandiai kiállítás apropóján foglalkozik Hieronymus Bosch legismertebb és ellentmondásos alkotásaival. több»

  Ma összesen 6 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

42 Kung Fu Zohra  (2021)

(2) (1)

akció | dráma

Mozikban

A tanárként dolgozó Zohra meg van győződve arról, hogy egy válóper teljesen összetörné kislánya szívét, így annak ellenére sem hagyja el Omart, hogy a férfi rendszeresen... több»

Ez a film egyszerre volt minden, de összességében túl sok volt. Nagyon frusztráló ez a történet, valahogy úgy éreztem, hogy lelkileg nem álltam rá készen, de igazából maga a mondanivaló is eléggé el van kenve.
  Jelenleg a Kultikban és további 7 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

78 Fekete telefon  (2021)

(6) (2)

dráma | horror

Mozikban

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók beletörődni... több»

Mielőtt úgy döntünk, hogy beülünk a sötét moziba egy kis nyári borzongásra, érdemes néhány dolgot tisztázni a filmmel kapcsolatban. Mint ahogy azt a promóciós anyagok már egy ideje sulykolják, ez a film bizony Stephen King fia, Joe Hill története alapján született. Az viszont... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 45 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

83 Elvis  (2022)

(6) (10)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

Elvis Presley-t a rajongók egyszerűen csak A királyként említik, a legendás sztár élete és munkássága pedig zenészek generációit inspirálta. Ezúttal pedig egy olyan oldaláról... több»

Nagyon nagy kihagyott lehetőség Baz Luhrmann idei Elvis filmje. Az egyik legnagyobb hibát ott vétették, hogy a "Király" történetének középpontjába a szélhámos menedzserét tették. Andreas van Kuijk, holland bevándorlóból lett Tom Parker ezredes, hogy aztán kihasználva az... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 57 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum | életrajzi | zenés

Mozikban

George Michael, Grammy-díjas zeneművész életének és pályafutásának története mellett a dokumentumfilm a Listen Without Prejudice című lemez megjelenésére összpontosít. A film... több»

Kezdjük ott, hogy én nagyon szeretem George Michael zenéjét, így nem volt kérdés, hogy megnézem ezt a filmet. Szerintem fantasztikus élmény, kihagyhatatlan.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

60 A keltetés  (2022)

(6) (2)

horror

Mozikban

Tinja, a 12 éves tornászlány mindent elkövet, hogy elnyerje édesanyja elismerését, aki mindent megtesz, hogy egy tökéletes és harmonikus család képét mutassa a közösségük felé. A... több»

Hanna Bergholm filmje nem lett egy könnyen emészthető darab és éppen ezért múlja felül a tucathorrorokat. Először is pofátlanul hadat üzen a közösségi médiának illetve erős társadalomkritikaként is értelmezhető, ugyanis a vlogoló anyukán keresztül felnagyítja a fogyasztói... több»
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

64 Lightyear  (2022)

(5) (8)

akció | animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Mozikban

Egy fiatal tesztpilóta tűnik fel a színen, akik eltökélte, hogy a galaxis legbátrabb Space Rangere lesz. Ő Buzz, aki semmitől sem riad vissza. Ugyan ki ne ismerné Buzz Lightyeart, a... több»

A Toy Story a Pixar egyik emblematikus sikerszériája. A mondanivalóban és érzelmekben bővelkedő franchise egyik legnépszerűbb hőse Buzz, a hetyke akciófigura volt, aki az évek során rengeteget tanult a barátság és a szeret értékéről, és folytatásról folytatásra egyre... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 31 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | kaland | sci-fi | thriller

Mozikban

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»

Bár kifejezetten szeretem a Jurassic World filmeket és sokakkal ellentétben a második epizód is tetszett (Bukott birodalom), ezt az idei, legújabb részt sajnos csak közepesre tudom értékelni. Alapvetően nem a színészekkel van baj, hanem a forgatókönyvvel, mondhatni az alapötlettel.... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 36 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

77 A játszma  (2022)

(4) (3)

dráma | krimi | thriller

Mozikban

Jung András, az állambiztonság tisztje szinte tökéletesnek mondható. A férfi boldog házasságban él gyönyörű feleségével, Évával, karrierje azonban stresszesnek mondható, hiszen... több»

A hétvégén Sopronban jártam, egy mozizással összekötött városnézésen. A belvárosi mellékutcában megbúvó kis filmszínház felidézte bennem a gyerekkori élményeket, amikor még nem léteztek a napjainkat jellemző, minden nézői igényt kiszolgáló, óriási sötét labirintust... több»
  Ma összesen 26 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma | romantikus | vígjáték

Mozikban

Egy hirtelen változás arra kényszeríti Karint, hogy átértékelje az életét. A barátok, az ételek és a szenvedély miatt nem hajlandó szembenézni azzal, hogy ő sem fog örökké... több»

Őszintén szólva Peter Stormare-t kicsit fura volt látni ilyen szerepben, de nagyon megállta a helyét. Szerintem érdemes beülni rá, nagyon kellemes volt az egész.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

72 Az árva  (2019)

(2)

dráma

Mozikban

A tizenöt éves Qodrat Kabul az utcán éli mindennapjait. A nyolcvanas évek végén járunk, a srác pedig teljesen odáig van a bollywoodi filmekért, így sokszor abban találja a menekvést... több»

Úgy érzem, hogy egy kicsit túl lett lihegve ez a film. Nekem valahogy egy kissé didaktikus, persze ettől még mindenképp érdemes megnézni.

családi | vígjáték

Mozikban

A kis Nicolas felhőtlen boldogságban éli mindennapjait szülei és barátai társaságában. A társaság azt gondolja, örökre elválaszthatlanok maradnak, amikor azonban Nicolas édesapját... több»

Őszintén szólva nagyon örültem, hogy megjelent nálunk is. Amolyan könnyed kikapcsolódást tud nyújtani. Szeretem az olya filmeket, amit az egész családdal meg lehet nézni.
  Ma összesen 3 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma

Mozikban

A szerelem mindig a legváratlanabb pillanatokban és helyzetekben képes felbukkanni. Bármennyire is hiehetetlenül hangzik, de ebben a történetben egy észak-franciaországi kis... több»

Nagyon bejött a film hangulata, bár a sztorit kevésbé tudtam élvezni. Szerintem egy kissé kiszámítható is volt, amit nagyon sajnáltam.
  Ma összesen 6 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | vígjáték

Mozikban

Cédric úgy érzi, teljesen meg van átkozva az élete és a karrierje. A srác egy igazi lúzernek érzi magát, akit mindig elkerül a szerencse, ráadásul a lehetőségek sem igazán... több»

Ha egy szórakoztató vígjátékra vágysz, akkor a Badman – A nagyon sötét lovag remek választás lehet. Megvan benne minden szükséges elem ahhoz, hogy a szuperhős műfaj paródiája legyen (a Pókember fejjel lefelé csókjelenete örökre megmarad benned), teljesen semmibe veszi a... több»
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

70 Hold 66  (2020)

(2)

dráma

Mozikban | HBO Max

Artemisnek vissza kell térnie Athénbe, miután tudomására jut, hogy édesapja egészségi állapota nagyon leromlott. Apa és lánya kapcsolata évek óta egyre hidegebbé vált, azonban most... több»

Számomra ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lánga. Jó volt egyszer megnézni, de alapjában véve nem hagyott mély nyomot bennem.

90 Top Gun: Maverick  (2022)

(29) (21)

akció | dráma

Mozikban

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék, mert... több»

Volt szerencsém megtekinteni ezt a filmet, és leírhatom a véleményem itt, a mafab.hu-n, amit meg is köszönök. Remek élményben volt részem! Röviden annyi, hogy egy olyan folytatást kaptam, amit a filmvilágban ritkán kapunk meg egy régi mozifilm folytatásától. Minden ízében ott... több»
  Jelenleg a Kultikban és további 33 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

krimi | romantikus | sci-fi | vígjáték

Mozikban

A 18 éves Misi egy rendkívül gtlásos srác, aki évek óta szerelmes Jankába, a fiú azonban képtelen megtenni az első lépéseket. Pánikrohamai ellen a Zanox nevű kísérleti gyógyszert... több»

Furcsa egy film, nem az a tipikus magyar alkotás, amire alapból számítanánk. Tetszett, hogy nagyon merész volt a sztori elgondolása, és hogy azt bátran végig is vitték a készítők. Részemről jár az öt csillag!
  Ma összesen 10 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

63 Hölgy  (2018)

(3) (3)

dráma | kaland | krimi | romantikus | vígjáték | western

Mozikban | Netflix

Samuel Alabaster keresztülszeli a vadnyugat határvidékeit, hogy nyomára bukkanjon elrabolt szerelmének, akit a vidék talán legádázabb gazembere hurcolt el magával. A férfi azonban nem... több»

Szokatlan egy westernfilm, ezért bele kell rázódni, hogy átdolgonjuk, mit is nézünk pontosan - de megéri.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

63 The Doors  (1991)

(3) (14)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban

A legendás The Doors nevű zenekart, dalait és énekesét számos történet övezi. Ez a film pedig most feltárja őket előttünk. Teszi mindezt olyan elementáris erővel, amely már-már a... több»

Sajnos több okból nem tetszett Oliver Stone alkotása. Egyrészt a The Doors zenéje eléggé háttérbe került a legnagyobb slágerek meg-megjelentek a filmben, de ennél nagyobb hangsúlyt is kaphatott volna a banda munkássága. Másrészt bár alapvetően jó ötlet LSD-trip stílusban... több»

68 Az Északi  (2022)

(16) (11)

akció | dráma | fantasy | kaland | thriller | történelmi

Mozikban

A 10. század Izlandján járunk, amikor egy fiatal herceg bosszút esküszik apja halála után. A férfi nem nyugszik, amíg meg nem találja a gyilkosokat, és meg nem fizet a tettükért. A... több»

Ebből a témából biztosan ki lehetett volna hozni valami jobbat is. Jól is indul, de zagyvaságba fullad. A vikingeket ősemberként jelenítik meg, akik vadállatoknak hiszik magukat. Aztán egy bizonyos északi férfi sorsát követhetjük nyomon, de nagyon minimál stílusban. Vannak persze... több»
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dráma | vígjáték

Mozikban

Miután a rendkívül előkelő és vallásos Verneuil család két lánya összeházasodott két más vallású férfival, a helyzet nem kis fejtörést okozott a "klán" idősebb tagjainak. A... több»

Mondanám, hogy nekem ez a fajta humor nem egészen jön be, de ettől függetlenül szerintem még így is remek szórakozást tud nyújtani.
  Ma összesen 4 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

60 Lányok Dubajban  (2021)

(4) (1)

dráma

Mozikban

Emi egy fiatal, ambiciózus lány, aki évek óta nagyvilágról álmodozik. Amikor csak egy lehetőség adódik, habozás nélkül elvállal egy munkát, miszerint escortlányként kell... több»

Számomra ez a film kissé nyomasztó volt a témáját tekintve. Nagyon rideg ez a valóság, amit mutatni próbál, így szerintem alaposan rá kell hangolódni a filmre.
  Ma összesen 8 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

75 Katinka  (2022)

(3) (2)

dokumentum | életrajzi

Mozikban

A dokumentumfilm készítői mindenhová követték Hosszú Katinkát, a magyar úszóbajnokot, aki épp a 2020-as olimpiára készült Tokióba. Hullámhegyek és hullámvölgyek jellemezték ezt... több»

Rendező: Pálinkás Norbert
Szereplők: Hosszú Katinka
Muszáj? Most komolyan kérdezem. Muszáj erről a fideszes k.ról filmet csinálni? Kicsoda ez? Egy hazaáruló senki.
  Ma összesen 5 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

dokumentum

Mozikban

Tutanhamon sírját közel száz évvel ezelőtt tárták fel, a pazar sírkamra azóta is számos titkot rejt. Az új kiállítás először teszi lehetővé, hogy bárki megszemlélhesse a... több»

Rendező: Ernesto Pagano
Szereplők: Iggy Pop, Manuel Agnelli
Én imádom ezt a sorozatot, ha lehet mindegyiket megnézem, és ezúttal sem kellett csalódnom.
  Ma összesen 1 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

87 A tenger dala  (2014)

(25) (1)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland

Mozikban

Saorise népének utolsó gyermeke, megszökik nagyanyjától, és csodálatos kalandok részese lesz a tengereken. A lány célja, hogy kiszabadítsa a tündéreket a modern világ fogságából. több»

Remélem megnyeri az Oscart, nagyon megérdemelne. Rendkívül szívhez szóló, kedves és a szó szoros értelmében szép mese lett, mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Ma összesen 2 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Mozikban | Disney+

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»

Doctor Strange második önálló filmje. Ahogy címében is utal rá, folytatja a Pókember: Nincs hazaútban megkezdett multiverzum kibontását. A 2016-ban bemutatott eredettörténettől kezdve Doctor Strange fontos szerepet játszott a Marvel-univerzumban, önálló filmjének folytatására... több»
  Ma összesen 6 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »

romantikus | vígjáték

Mozikban

Nem sokkal megismerkedésük után Julie és Mathieu közös útra indulnak, miután megtalálták Mathieu egyik tanítványának szerelmes levelét, amely igencsak aggodalomra ad okot. A férfi... több»

Oké, ez a film nagyon mély nyomot hagyott bennem annak ellenére, hogy kissé középszerűnek mondanám a sztoirt. Amolyan tipikus mondanivalóval rendelkezik.

animáció | családi | kaland | romantikus | vígjáték

Mozikban

A félig csirkének, félig nyúlnak született Abe képtelen megtalálni a helyét társai között annak ellenére, hogy maga az egykor kalandorként élő uralkodó fogadta őt örökbe.... több»

Oké, ezt szerintem messzire kerüljétek el, ez egy akkor katyvasz, hogy ilyet még nem látott a világ. Semmi kerete nincs a történetnek. Simán kihagyható.
  Ma összesen 9 moziban megtekinthető. Tudj meg többet »