Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
44
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Verdák
 
Deku   2017. 07. 18.

Nálam sem aratott sikert a Verdák című mese. Nagyon ügyefogyott alkotás. Aranyos próbál lenni de igazából egy irtó lapos és unalmas mese. Kicsik számára javasolt inkább.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Korosztályfüggetlen alkotás a Pixartól, hiszen mindenki megtalálja benne azt, ami igazán neki szól. Én a füvezős autón sokat mosolyogtam, de maga a versenyszellem és Villám átváltozása is kiváló példát mutat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Nagyon unalmas története van, nem bírtam végignézni. Lapos volt már az elején, ingerszegény és az ember beleun. SOkkal többet is ki tudtak volna hozni belőle. Inkább a kisebbeknek való, olyan 7 éves kor alatt talán.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Láttam már jobb rajzfilmet is, kicsit elrugaszkodott a valóságtól, a gyerekeknek jó példát mutat, ha valaki a versenyben minden elé helyezi a becsületességet.

 
diumiu   2018. 01. 30.

Annak ellenére, hogy autós film és annyira nem az világom nekem nagyon tetszett ez a mese. A történet, a karakterek és a figurán jól és szépen kidolgozottak, ajánlom mindenkinek!

 

Matuka rendszáma szintén A113.

(Scramananga)
 

A száguldó vonat elejére fel van írva, hogy A113. Ez a kód, minden Pixar filmben szerepel.

(Scramananga)
 

Az egyik kamion pihenőhelyen az egyik kamionon látható egy TS felirat. Ez utalás a Toy Story-ra.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.