Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
47
Vélemények
80
Képek
1
Videók
Verdák
 
Deku   2017. 07. 18.

Nálam sem aratott sikert a Verdák című mese. Nagyon ügyefogyott alkotás. Aranyos próbál lenni de igazából egy irtó lapos és unalmas mese. Kicsik számára javasolt inkább.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Korosztályfüggetlen alkotás a Pixartól, hiszen mindenki megtalálja benne azt, ami igazán neki szól. Én a füvezős autón sokat mosolyogtam, de maga a versenyszellem és Villám átváltozása is kiváló példát mutat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Láttam már jobb rajzfilmet is, kicsit elrugaszkodott a valóságtól, a gyerekeknek jó példát mutat, ha valaki a versenyben minden elé helyezi a becsületességet.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Nagyon unalmas története van, nem bírtam végignézni. Lapos volt már az elején, ingerszegény és az ember beleun. SOkkal többet is ki tudtak volna hozni belőle. Inkább a kisebbeknek való, olyan 7 éves kor alatt talán.

 
diumiu   2018. 01. 30.

Annak ellenére, hogy autós film és annyira nem az világom nekem nagyon tetszett ez a mese. A történet, a karakterek és a figurán jól és szépen kidolgozottak, ajánlom mindenkinek!

A film összbevétele 461 981 126 dollár volt (imdb.com).

 

Matuka rendszáma szintén A113.

(Scramananga)
 

A száguldó vonat elejére fel van írva, hogy A113. Ez a kód, minden Pixar filmben szerepel.

(Scramananga)
 

Az egyik kamion pihenőhelyen az egyik kamionon látható egy TS felirat. Ez utalás a Toy Story-ra.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.