Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
48
Vélemények
80
Képek
1
Videók
Verdák
 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

Aranyos rajzfilm, ami a megszokottól elrugaszkodva szórakoztat. A versenyautók és úgy magában véve a négykerekűek világának megalkotása érdekes húzás volt. Nekem tetszett ez az elrugaszkodás a valóságtól. Tanulsága is volt úgyhogy szerintem egy jó mese.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nálam sem aratott sikert a Verdák című mese. Nagyon ügyefogyott alkotás. Aranyos próbál lenni de igazából egy irtó lapos és unalmas mese. Kicsik számára javasolt inkább.


 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Korosztályfüggetlen alkotás a Pixartól, hiszen mindenki megtalálja benne azt, ami igazán neki szól. Én a füvezős autón sokat mosolyogtam, de maga a versenyszellem és Villám átváltozása is kiváló példát mutat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 
NGN   2020. 01. 10.

Ez az első rész a legjobb a szeriából. Szerethető karakterek, jó poénok és a sztori is izgalmas.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Láttam már jobb rajzfilmet is, kicsit elrugaszkodott a valóságtól, a gyerekeknek jó példát mutat, ha valaki a versenyben minden elé helyezi a becsületességet.

A film összbevétele 461 981 126 dollár volt (imdb.com).

 

Matuka rendszáma szintén A113.

(Scramananga)
 

A száguldó vonat elejére fel van írva, hogy A113. Ez a kód, minden Pixar filmben szerepel.

(Scramananga)
 

Az egyik kamion pihenőhelyen az egyik kamionon látható egy TS felirat. Ez utalás a Toy Story-ra.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.