Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 23.

Én szeretem ezt a rajzfilmet tetszik, ez a pijgvines szörfös sztori. Emellett van mondani valója, hogy küzdjünk az álmainkért, és ez a filmben be is igazolódik.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Nagyon aranyos és kedves mese, de sajnos nem egy maradandó alkotás. Főleg gyerekeknek szánták így sajnos túl sok poénra és érdekessége nem számíthatunk. Viszont az animáció korához képes kifejezetten szép.


 
Brigusz724   2015. 03. 31.

Láttam a filmet, mókás, annyira nem nagy valami. De azon sosem jutottam túl, hogy azt mondták rá, hogy megtörtént események alapján készült... De ezzel mégis mire gondolhattak???

 
one1970   2015. 07. 26.

Tv-ben nagyon sokat adják ezt a rajzfilmet, ilyenkor mindig megnézem, de magamtól nem jutna eszembe, hogy megnézzem. Mindenesetre párszor meg lehet nézni a filmet :D

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Nem dobtam el magamat a mesétől. Akadt benne igazság szerint egy vagy talán két jó poén és néha lehetett mosolyogni mert aranyosnak aranyos de sokkal jobban is vannak a piacon. Nem túl érdemes ezzel vesződni.

A film összbevétele 149 044 513 dollár volt (imdb.com).

 

A Sony Pictures Animation stúdió 2. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.