Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 23.

Én szeretem ezt a rajzfilmet tetszik, ez a pijgvines szörfös sztori. Emellett van mondani valója, hogy küzdjünk az álmainkért, és ez a filmben be is igazolódik.

 
Brigusz724   2015. 03. 31.

Láttam a filmet, mókás, annyira nem nagy valami. De azon sosem jutottam túl, hogy azt mondták rá, hogy megtörtént események alapján készült... De ezzel mégis mire gondolhattak???


 
one1970   2015. 07. 26.

Tv-ben nagyon sokat adják ezt a rajzfilmet, ilyenkor mindig megnézem, de magamtól nem jutna eszembe, hogy megnézzem. Mindenesetre párszor meg lehet nézni a filmet :D

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Nem dobtam el magamat a mesétől. Akadt benne igazság szerint egy vagy talán két jó poén és néha lehetett mosolyogni mert aranyosnak aranyos de sokkal jobban is vannak a piacon. Nem túl érdemes ezzel vesződni.

 

A Sony Pictures Animation stúdió 2. kiadott filmje.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.