Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
lexyusz   2020. 04. 24.

legújabb vélemény

Ezt a mesét már legalább háromszor is megnéztem de még mindig tetszik. Adott egy főhős (egy pingvin), aki elhatározza hogy már pedig ő profi szörfös lesz, pedig ahol ő él, ott aztán nincsenek igazán nagy hullámok. De ettől függetlenül felkerekedik és benevez egy szörfversenyre, ahol bonyodalmak után talál magának egy mentort, aki segítségével sok mindent megtanul az életről, és a szörfről egyaránt. Aranyos mese, egy kis délutáni lazításhoz bátran tudom ajánlani. Sok bent a vicces jelenet, nincsenek olyan részek amik miatt annyit kéne agyalnia az embernek, inkább úgymond csak sodródnia kell az árral.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Én szeretem ezt a rajzfilmet tetszik, ez a pijgvines szörfös sztori. Emellett van mondani valója, hogy küzdjünk az álmainkért, és ez a filmben be is igazolódik.


 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Nagyon aranyos és kedves mese, de sajnos nem egy maradandó alkotás. Főleg gyerekeknek szánták így sajnos túl sok poénra és érdekessége nem számíthatunk. Viszont az animáció korához képes kifejezetten szép.

 
Brigusz724   2015. 03. 31.

Láttam a filmet, mókás, annyira nem nagy valami. De azon sosem jutottam túl, hogy azt mondták rá, hogy megtörtént események alapján készült... De ezzel mégis mire gondolhattak???

 
one1970   2015. 07. 26.

Tv-ben nagyon sokat adják ezt a rajzfilmet, ilyenkor mindig megnézem, de magamtól nem jutna eszembe, hogy megnézzem. Mindenesetre párszor meg lehet nézni a filmet :D

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Nem dobtam el magamat a mesétől. Akadt benne igazság szerint egy vagy talán két jó poén és néha lehetett mosolyogni mert aranyosnak aranyos de sokkal jobban is vannak a piacon. Nem túl érdemes ezzel vesződni.

 
Tyoci   2019. 03. 24.

Tetszett, aranyos kis mese :3 Imádom a vizet és itt elég szó esik róla :D

A film összbevétele 149 044 513 dollár volt (imdb.com).

 

A Sony Pictures Animation stúdió 2. kiadott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.