Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
NFG   2018. 03. 19.

A folytatásokkal az a baj, hogy sosem tudják hozni azt a színvonalat, amit az eredeti! Hasonlóan volt ez most is! Azonban még mindig nem annyira vészesen, mint némelyik másiknál! Sőt! Még lehet mondani, hogy ez is jó lett! A zenék szerintem ugyanolyan jók lettek, a történet pedig most is nagyon aranyos! Annak kifejezetten örültem, hogy az első részben kedvencemről Kronk-ról szólt! Ennél a mesénél nem számít, hogy folytatás vagy sem, mert mindenképpen egy nagyon élvezhető és aranyos mese! Érdemes mindenkinek megnéznie legalább egyszer!

 
ereln   2016. 04. 27.

Nem sikerült olyan jól, mint az 1. rész, de nézhető még így is. Sajnos a történet lapos és mondhatni felesleges volt megcsinálni, de mégis úgy érzem, hogy nem volt egy csalódás a sorozatnál mindenképp jobb.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.