Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Mulan 2
 
Orosz István   2017. 08. 08.

legújabb vélemény

Nekem tetszik a folytatás mindenképpen érdemes megnézni. Ebből eztehetett kihozni, szóval én ennek is örülök, hogy lett egy ilyen rész. Ajánlani tudom csak.

 
Vadgazda   2016. 05. 21.

Össze sem hasonlítható az első résszel, nekem nem tetszett annyira. Az alapszabása is megváltozott a történetnek, de illeszkedik még a klasszikus Disney birodalomba ezért ajánlott megnézni, egyszer.


 
clay00   2017. 02. 18.

Az elsőhöz képest ez sokat gyengült. Mintha túl gyorsan rakták volna össze. Elmegy azért, de nem hozza a szokott színvonalat a Disneytől. Én többet vártam tőle.

 
habtündér   2015. 03. 20.

hát, sajnos/természetesen?/ az első részhez nem ér fel, kicsit gyengusra sikeredett..de azért mondjuk voltak benne jó részek(is) - pozitívumai pár vicces jelenet, a karakterek egész helyesek, meg a tanulság se annyira béna:) Mindenesetre inkább a kisebb gyerekeknek tetszhet szerintem, az idősebbeknek talán kevésbé(,mint az első rész) - persze, aki kedveli a karaktereket és nem elvárásokkal ül le megnézni,az is élvezheti valamennyire:) 5ből 3,5öt adnék rá talán

 
NLHF   2017. 05. 22.

Sokkal gyengébb mint az első rész, de azért egyszer megnézhető. Van mondanivalója, humoros, de nem hozza a megszokott Disney színvonalat. Annyi pozitívumot tudok viszont mondani, hogy ez a mese a happy end kezdődik, belelátunk a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak"-ba, és ez tükrözi a valóságot.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.