Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
56
Szereplők
19
Vélemények
66
Képek
2
Videók
Mulan
 
indingo   2017. 11. 02.

Remek kis Disney mese, nem a megszokott. Habos-babos ruhás királylányos fajta, annál sokkal komolyabb és az keleti hatás is nagyon különlegessé teszi a történetet.

 
Orosz István   2017. 08. 08.

Nagyon megható, és egyben szórakoztató történet. A tücsök, és a sárkány duója is nagyon vicces. Én csak ajánlani tudom, aki nem látta nézze meg csalódni nem fog benne.


 
AngelCass   2016. 06. 05.

Nagyon szórakoztató és érdekes mesefilm. Mulan eltér a Disney féle női karakterektől a pozitív irányban ,a történet feminim, megmutatja hogy a nők is lehetnek egyenrangúak, tiszteletreméltóak még egy olyan országban is mint Kina. A védő sárkányon jókat lehet nevetni, nincs üresjárata a filmnek, az énekek is jól el vannak találva. Aki szereti a Kínai kulturát, a meséket vagy csak délutáni kikapcsolódásra vágyik annak bátran ajánlom nem fog csalódni :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

Musut imádom nagyon. Hihetetlen női energiák vannak Mulánban és szerintem nagyon fontos, hogy a kislányok ne csak a hercegnők báját és szépségét lássák, hanem a Mulánhoz hasonló nőkben rejlő erőket is.

 
emesejuhasz   2015. 06. 21.

Kedvenc gyerekkori mesém, milliószor láttam :)

 

1998-ban a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Mikor Mulan énekel, a valósàgban Lea Salonga-t hallhatjuk.

(Bogi87 )
 

Hua Mulan legendabeli hölgyről mintàztàk meg a címszereplőt.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.