Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
56
Szereplők
23
Vélemények
66
Képek
2
Videók
Mulan
 
indingo   2017. 11. 02.

Remek kis Disney mese, nem a megszokott. Habos-babos ruhás királylányos fajta, annál sokkal komolyabb és az keleti hatás is nagyon különlegessé teszi a történetet.

 
Orosz István   2017. 08. 08.

Nagyon megható, és egyben szórakoztató történet. A tücsök, és a sárkány duója is nagyon vicces. Én csak ajánlani tudom, aki nem látta nézze meg csalódni nem fog benne.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 14.

Azon Disney rajzfilmek egyike, melyekben nem túl morbid háttérsztorit alkottak a készítők a film főhősnőjének. Azért is jó, mert nem a sanyarú sorssal kezdik a történetet. Egy más kultúrával találkozunk, ami miatt érdekessé is válik. Szép a grafika és ügyesen kitaláltak a jelenetek. Szerintem nem veszít semmit, aki megnézi.

 
AngelCass   2016. 06. 05.

Nagyon szórakoztató és érdekes mesefilm. Mulan eltér a Disney féle női karakterektől a pozitív irányban ,a történet feminim, megmutatja hogy a nők is lehetnek egyenrangúak, tiszteletreméltóak még egy olyan országban is mint Kina. A védő sárkányon jókat lehet nevetni, nincs üresjárata a filmnek, az énekek is jól el vannak találva. Aki szereti a Kínai kulturát, a meséket vagy csak délutáni kikapcsolódásra vágyik annak bátran ajánlom nem fog csalódni :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

Musut imádom nagyon. Hihetetlen női energiák vannak Mulánban és szerintem nagyon fontos, hogy a kislányok ne csak a hercegnők báját és szépségét lássák, hanem a Mulánhoz hasonló nőkben rejlő erőket is.

 

1998-ban a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Mikor Mulan énekel, a valósàgban Lea Salonga-t hallhatjuk.

(Bogi87)
 

Hua Mulan legendabeli hölgyről mintàztàk meg a címszereplőt.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.