Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
93

Az oroszlánkirály

(The Lion King)
Az oroszlánkirály
 
Juhász Dominik  2016. 04. 27.

Nagyon szerettem ezt a mesét már kiskoromban is a Disney kiemelkedőt alakított vele remélem még sok ilyen mese lesz

 
mamiéstöti2  2015. 01. 23.

Az egyik kedvenc mesém, egy igazi Wald Disney klasszikus, amikor már ki tudta szolgálni a mese a nézők 100%-át. Nem a látvány, hanem a történet felejthetetlen. Szerintem nincs olyan gyerek, aki ne élvezné, és vétek egy szülőnek, ha nem nézeti meg, mert nagyon sokat lehet belőle tanulni az önbecsülésről, és a másik iránti tiszteletről.

 
Bogi87  2016. 05. 27.

Kedvenc gyermekkori filmem, melyen a mai napig képes vagyok elérzékenyülni.

 
indingo  2017. 05. 03.

Igazi klasszikus. A dalok felejthetetlenek és nem hiába kapott Oscar-díjat. A története nagyon mozgalmas, gyönyörűek a karakterek.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 06. 16.

Nagyszerű mese, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.Gyerekkoromban volt, mikor naponta megnéztem, a szöveget is kívülről tudom. Nagyszerű képek, kiváló zene, s volt szerencsém a filmzenéjét is játszani pár alkalommal.

Smoking Barrels: Az oroszlánkirály
Szívhez szóló, királyian nemes és embertelenül aljas karakterek, jól megrajzolt és megírt mellékszereplők, fülbemászó zene, kiváló forgatókönyv, ez minden. És mégis felejhtetlen lett a végeredmény. 10/10
 

Szimba üvöltése valójában nem is oroszlán, hanem farkas üvöltés, mivel az alkotók nem tartották elég hatásosnak a felvett oroszlánüvöltést.

(GedyPapa)
 

Az ABBA-t akartak először megkérni, hogy írják meg a filmzenét, de nem vállalták el. Ezért Elton Johnt kérték fel . .

(Laca92)
 

A mese legelső jelenete, amikor az állatok üdvözlik az új leendő királyt (Simbát) olyan jó lett, hogy ez lett a film előzetese is.

(Laca92)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.