Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Lorax (2012)

The Lorax
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Lorax

Galéria (8)

Videók (2)

 
Timon   2021. 09. 25.

legújabb vélemény

1

Felettébb ötletes bemutatása a fogyasztói társadalom (jelentős részének). Ugyanakkor van benne néhány érezhető túlzás. Mindenesetre a tanulság minden korosztály számára könnyen vehető. Szép zenei/dalbetétei még egy fokkal egyedibbé teszik. 10/10

 
Artemisia   2020. 07. 13.

5
Ha majd kivágtad az utolsó fát...

Dr. Suess műveire jellemzően szellemesen kombinálja a negédes kivitelezést a rendkívül súlyos üzenettel. Egy utópisztikus világot mutat be, ahol minden mesterséges és mű, egy valódi fát vagy fűszálat sem találni egész Amkelfalvában. A friss levegőt p... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

1

Egy jól megrajzolt aranyos,családi mese.Szépek a benne lévő karakterek,jól vannak megrajzolva,tetszik a zene,érdekes a történet,ajánlom mindenkinek.Gyereknek,felnőtteknek egyaránt,nem bánják meg.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

1

Nagyon egyedi és mély mondanivalóval rendelkező mese. Ritka az ilyen manapság. Belecsempészték a mesébe a fenntarthatóság, a környezetvédelemmel kapcsolatos elemeket is. Érdekes látványos és kedves mesekarakterek keveréke a mese. Érdemes megnézni minden korosztálynak.

 
Leilani   2016. 07. 24.

1

Minden korosztály számára megfelelő, izgalmas animáció. Nagyon tanulságos a mese, megmutatja, hogy milyen jövő vár ránk, ha nem figyelünk a környezetre. Felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.

 
NFG   2018. 03. 26.

1

Engem legfőképpen a színvilág és rajzolás aprólékossága fogott meg! A karakterek igazán aranyosak, a zenék dallamosak! ÉS! Van benne tanulság, ami szerintem fontos a gyerekeknek készült animációkban!

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

1

Nagyon szép, vicces és tanulságos mese. Környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseket feszeget könnyed humorral és aranyos karakterekkel fűszerezve. A termékekért az összes fát kitermelték, ezért a tiszta levegőt sok pénzért árulja egy gonosztevő. Persz... több»

A film összbevétele 348 840 316 dollár volt (imdb.com).

 

A "Gru" (Despicable Me; 2010) című filmben Margo Lorax fotóval ellátott pólót visel. Mindkét animációs film az Illumination Studió munkája.

(diumiu)
 

A három halacska egy rövid ideig a Mission Impossible zenéjét dúdolja.

(mamiéstöti2)
 

Ez az első feldolgozás, amiben az Once-ler teljes mértékben emberként van bemutatva.

(kázsé)
 

Danny DeVito volt a Lorax hangja a spanyol, orosz, olasz és német szinkronban is.

(kázsé)
 

Ted és Amy Dr. Seuss és a felesége után lettek elnevezve.

(kázsé)