Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Lorax (2012)

The Lorax
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Lorax
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Egyedi képi megjelenítésű mese, mely tele van a mai fiataloknak szóló tanulsággal, amire egyre nagyobb szükség is lenne, ebben a modern világban. Nagyon tetszett.

 
Deku   2017. 09. 13.

Remek mű! Egyszerű dolga van az embernek vele, hogy megkedvelje a karakterek egyediségét és magát persze a történetet is. Szerintem remek történetet veszít az ki nem nézi meg.


 
Leilani   2016. 07. 24.

Minden korosztály számára megfelelő, izgalmas animáció. Nagyon tanulságos a mese, megmutatja, hogy milyen jövő vár ránk, ha nem figyelünk a környezetre. Felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.

 
NFG   2018. 03. 26.

Engem legfőképpen a színvilág és rajzolás aprólékossága fogott meg! A karakterek igazán aranyosak, a zenék dallamosak! ÉS! Van benne tanulság, ami szerintem fontos a gyerekeknek készült animációkban!

 
Csillagpor   2018. 10. 22.

Nagyon szép, vicces és tanulságos mese. Környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseket feszeget könnyed humorral és aranyos karakterekkel fűszerezve. A termékekért az összes fát kitermelték, ezért a tiszta levegőt sok pénzért árulja egy gonosztevő. Persze itt is jóra fordul minden olyan egyszerűen hogy az utolsó magot elvetik és újra lesznek fák...

 

A "Gru" (Despicable Me; 2010) című filmben Margo Lorax fotóval ellátott pólót visel. Mindkét animációs film az Illumination Studió munkája.

(diumiu)
 

A három halacska egy rövid ideig a Mission Impossible zenéjét dúdolja.

(mamiéstöti2 )
 

Ez az első feldolgozás, amiben az Once-ler teljes mértékben emberként van bemutatva.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.