Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Aranyhaj és a nagy gubanc
 
indingo  2017. 05. 02.

Helyes mese volt, bár már azt hitte az ember, hogy minden Disney hőst ismer. A kis kaméleon tetszett a legjobban, egynek elment a történet is.

 
ArpiHajdu és Réci  2017. 06. 25.

A mese, amely újra útjára indította a Disney hercegnőket (gondoljunk csak az Aranyhaj utáni őrületre a Jégvarázzsal és a Vaiana-val). Egy igazi mágikus történet, ami már-már népmesei elemekkel vegyíti a Disney-re jellemző sablonokat. A varázserővel bíró virág, a toronybazárt hercegnő és a gonosz mostoha, aki megszállottan retteg az öregedéstől. Ezúttal egy kedves kis kaméleon és egy magát kutyának képzelő ló (ez is oly gyakori a Disney-univerzumban) kíséri a hősöket, akik együtt legyőzhetetlenek, harci eszközeikké pedig egy serpenyőt és hát természetesen az aranyszínű hajzuhatagot választják, amely olykor gyógyít, olykor indaként vagy fegyverként használható. Sok-sok fülbemászó dalt kapunk ezúttal is, amelynek szövegei a magyar szinkronnal kissé butyutának hatnak. Az a jelenet amikor Flynn és Aranyhaj egy csónakban ülve figyelik a kastélyból kiengedett lámpásokat igen ügyesen van megkomponálva és igazi romantikus hangulatot teremt a mese közepe felé. Kiszámítható (de az elvárásoknak megfelelő) végkifejlet, kellemes mese (bár engem a Jégvarázs azért jobban a hatalmába kerített).

 
Deku  2017. 07. 11.

Nem tudott úgy megfogni mint mondjuk egy Jégvarázs vagy a Moana. Ez inkább kissé idegesítő volt és sablonos. Humorban nem volt rossz mert volt pár pofás poén de ennyi semmi több.

 
puffancshercegnő  2016. 09. 16.

AZ aranyhaj mint eredeti mese nekem nem nagy kedvencem, de ez a mese fantasztikus volt. SOkkal viccesebb mint a többi disney mese, és a dalok is remekek. Finn karaktere pedig üdítően hat a többi herceggel szemben

 
MP170506  2017. 07. 31.

Jó kis mese. Szerintem kicsiknek és nagyoknak egyaránt nézhető kalandos, tanulságos mese. A humora is elég jó lett és a karakterek is aranyosak. Meg lehet nézni akár többször is

 

Aranyhaj szerepére Kristen Bell-t és Idina Menzelt is meghallgatták. Bár nem ők lettek a befutók, végül mindketten szerepet kaptam a Disney későbbi produkciójában, a Jégvarázsban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Zachary Levi-t meghallgatták Flynn szerepére, angol akcentust kértek a színésztől, ám a film szonkronizálásánál végülis maradt a rendes, amerikai akcentusa.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az egyik legdrágább animációs film volt. A költségvetése közel 260 millió volt.

(Laca)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.