Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
30
87
24
36
Aranyhaj és a nagy gubanc
 
indingo   2017. 05. 02.

Helyes mese volt, bár már azt hitte az ember, hogy minden Disney hőst ismer. A kis kaméleon tetszett a legjobban, egynek elment a történet is.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 06. 25.

A mese, amely újra útjára indította a Disney hercegnőket (gondoljunk csak az Aranyhaj utáni őrületre a Jégvarázzsal és a Vaiana-val). Egy igazi mágikus történet, ami már-már népmesei elemekkel vegyíti a Disney-re jellemző sablonokat. A varázserővel bíró virág, a toronybazárt hercegnő és a gonosz mostoha, aki megszállottan retteg az öregedéstől. Ezúttal egy kedves kis kaméleon és egy magát kutyának képzelő ló (ez is oly gyakori a Disney-univerzumban) kíséri a hősöket, akik együtt legyőzhetetlenek, harci eszközeikké pedig egy serpenyőt és hát természetesen az aranyszínű hajzuhatagot választják, amely olykor gyógyít, olykor indaként vagy fegyverként használható. Sok-sok fülbemászó dalt kapunk ezúttal is, amelynek szövegei a magyar szinkronnal kissé butyutának hatnak. Az a jelenet amikor Flynn és Aranyhaj egy csónakban ülve figyelik a kastélyból kiengedett lámpásokat igen ügyesen van megkomponálva és igazi romantikus hangulatot teremt a mese közepe felé. Kiszámítható (de az elvárásoknak megfelelő) végkifejlet, kellemes mese (bár engem a Jégvarázs azért jobban a hatalmába kerített).

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem tudott úgy megfogni mint mondjuk egy Jégvarázs vagy a Moana. Ez inkább kissé idegesítő volt és sablonos. Humorban nem volt rossz mert volt pár pofás poén de ennyi semmi több.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Természetesen csak olyankor látom, amikor a tévében megy és van egy kisgyerek is a szobában. Vannak benne jó poénok, amik felnőtt fejjel is ülnek. Ha valaki családi kikapcsolódást keres, akkor megtalálta!

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

AZ aranyhaj mint eredeti mese nekem nem nagy kedvencem, de ez a mese fantasztikus volt. SOkkal viccesebb mint a többi disney mese, és a dalok is remekek. Finn karaktere pedig üdítően hat a többi herceggel szemben

 

A főhősnő, Rapunzel az egyetlen olyan Disney hercegnő, akinek zöld a szeme.

(Shelby07 )
 

Az aranyhaj történet eredete valójában német, ahol is Rapunzel néven ismert.

(Shelby07 )
 

A második leghosszabb Disney animációs film.

(Shelby07 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.