Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
23
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Itt is az volt a bajom ami a negyedik résznél. A történet és a poénok sem az igaziak, Shrek kezd veszíteni a varázsából. Egynek elment, de egy Shrek mozinál ennél több kellene.

 
indingo   2017. 04. 12.

Picit talán már sok a zöld Ogréből, de nekem ez is tetszett csak picit marad el az előzőektől. Ugye már mindent láttunk, most új szereplőként jött a manó.


 
Deku   2017. 11. 28.

Meglepett mert sokkalta jobb filmet kaptam mint, amire első alkalommal számítottam. Érdekes módon igazán kedvelni-való film ez, mégis ennek ellenére én inkább csak középszerűnek nevezném, mintsem valami nagyszerű műnek és mégis megnyert magának.

 
Artemisia   2018. 10. 23.

4 csillagot adok neki, bár nehéz minden szempontnak megfelelő és kimerítő kritikát írni róla. 1. Maga mint önálló film értékes darab, nagyon szépen van árnyalva az "apokalipszis" utáni világ, gyönyörű a képi világ. Elég mozgalmas, rengeteg élvezhető akciójelenet van benne, Rumpelstilskin karakteres kis gonosz, a boszorkányok is jópofa és ütős ellenfelek, dramaturgiailag minden rendben van a rajzfilmmel. 2.Shrek-filmként is élvezhető darab, hozza az eredeti Shrek-hangulatot, és a humora is fantasztikus. 3.Viszont a Shrek-fanchise folytatásaként nehéz elhelyezni a történet időrendjében, hiszen nem szövi tovább a történetet. Az egész tulajdonképpeni cselekménye nem is történik meg, nem képezi a széria részét, hiszen egy alternatív valóságban játszódik. Az epizód erényei ellenére, csak annyival folytatja Shrek és barátai történetét, hogy Shrek és Fióna babái 1 évesek lettek, és elmennek Túl az Óperenciánba megünnepelni a szülinapjukat, semmi többet nem nem halad előre a történet a 3.rész óta. Nem tudjuk meg Artie milyen király lett, és Rumpelstilskin karaktere is csak mintha hirtelen ötlettől lett volna berántva a történetbe.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem az első két részhez képest nagyon rossznak tűnik, az első kettővel olyan magasra rakták a lécet hogy azt már nem is sikerült átugrani. Kár érte, poénok se voltak jók. A történet is nagyon rossz volt. Maga azt a hangulatot sem hozta. Szerintem második résznél meg kellett volna állni, pihentetni majd egy nagy dobással trilógiát alkotva befejezni.

A film összbevétele 752 600 867 dollár volt (imdb.com).

 

2010-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A furulyaszólókat Jeremy Steig, az ismert jazzfuvolás játszotta. Érdekesség, hogy ő William Steig, a Shrek forgatókönyvírójának a fia.

(ps)
 

A történet kitalálása közben Walt Dohrn segített az új hangok kiötlésében. Azt a hangot, amit Rumpelstiltskinnek javasolt, senki más nem tudta olyan jól visszaadni, mint ő, ezért a készítők rá osztották ezt a szerepet is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.