Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 12.

Picit talán már sok a zöld Ogréből, de nekem ez is tetszett csak picit marad el az előzőektől. Ugye már mindent láttunk, most új szereplőként jött a manó.

 
Deku   2017. 11. 28.

Meglepett mert sokkalta jobb filmet kaptam mint, amire első alkalommal számítottam. Érdekes módon igazán kedvelni-való film ez, mégis ennek ellenére én inkább csak középszerűnek nevezném, mintsem valami nagyszerű műnek és mégis megnyert magának.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem az első két részhez képest nagyon rossznak tűnik, az első kettővel olyan magasra rakták a lécet hogy azt már nem is sikerült átugrani. Kár érte, poénok se voltak jók. A történet is nagyon rossz volt. Maga azt a hangulatot sem hozta. Szerintem második résznél meg kellett volna állni, pihentetni majd egy nagy dobással trilógiát alkotva befejezni.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Az utolsó bőrt is le akarták húzni a történetről és ez nagyon fájdalmasra sikerült. Már az alapkoncepció is erőltetett, de a megvalósítás még kevésbé szerethető. Pedig az egész szériának az volt a mozgatórugója, hogy nagyon meg lehetett kedvelni a szereplőket. A "manó" behozatalával már a mesehősök is egy olyan metamorfózison mentek keresztül, ami nem vált a javukra és a mese javára.

 
Thibo84   2019. 05. 22.

Egy kicsivel jobb lett mint a harmadik rész, és ez talán az új ogréknak köszönhető. Itt is sok karakter van, ugyan úgy mint az előző részben, de valahogy itt jobban tudták kezelni a számtalan szereplőt. Ismét sok érzelem van benne, de nem a humor rovására.

A film összbevétele 752 600 867 dollár volt (imdb.com).

 

2010-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A furulyaszólókat Jeremy Steig, az ismert jazzfuvolás játszotta. Érdekesség, hogy ő William Steig, a Shrek forgatókönyvírójának a fia.

(ps)
 

A történet kitalálása közben Walt Dohrn segített az új hangok kiötlésében. Azt a hangot, amit Rumpelstiltskinnek javasolt, senki más nem tudta olyan jól visszaadni, mint ő, ezért a készítők rá osztották ezt a szerepet is.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.