Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71

Harmadik Shrek (2007)

Shrek the Third
Filmadatlap
 
37
Szereplők
34
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Harmadik Shrek
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Nem az igazi. Elkezdett csökkenni a színvonal, a sztori sem volt túl eredeti. Kevesebb jó poén, kevésbé emlékezetes epizód.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Olyan igazi Shrek-es történet, ahol valóban nem a külső alapján ítélik meg a figurákat. Nekem nagyon tetszett.


 
indingo   2017. 04. 12.

Mozgalmas rész lett ez is. Picit emberi, Shrek apa lesz. Mozgalmas a rész is, sok jó zene van benne és a karakterek közti párbeszédek is humorosra sikeredtek.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem pl az egyszer nézhető kategóriában van. Az első két rész hatalmas színvonalát számomra nem hozta. És ez a negyedikre is vonatkozik. Hatalmas csalódás volt számomra amikor először 2007-ben megnéztem szerintem ezt a részt nem kellett volna erőltetni ! :/

 
Artemisia   2018. 10. 22.

A zseniális 1.és 2.rész után kicsit langyosabb hatást ért el ez az egyébként mozgalmas és akciódús rész. Amit nagyon hiányosságnak érzek vele kapcsolatban, az, hogy az 1. és 2.részben még úttörően eredetinek számító elemek eddigre megszokottá, elkopottá váltak. Persze a főhősök most is imádnivalóak és akad néhány jó poén is, de a legtöbb elem túlságosan sablonossá vált. Pl.Szőke karaktere a 2.részben egy szenzáció volt, de most nagyon sekélyes, ahogy egy fogadóban lépeget fel és hadsereget szervez a gonosz meselényekből, mindezt akkor mikor Shrek épp nincs az országban. És Shrek, Szamár és Kandúr útja sem a legkalandosabb. Artie karaktere katasztrófa, és nem illik a történetbe. Fióna és a Disney-hercegnők szökése is elég izzadtságszagú, és szintén sekélyes a hercegnőkre szánt szerep; akik a Disney-mesékben puhaszívű tündérek, itt káromkodnak, szitkozódnak, viszálykodnak, fúrják egymást, Rapulzenről pedig kiderül, hogy Szőke szeretője, ez így annyira romkom és ötletgyenge.... Az egész rajzfilmből hiányzik a motiváció.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

Az egyik tanárom mondta hogy mindenki szereti a Shrek filmeket de valljuk be az igazat azok közül is csak az első rész igazán jó. Teljes mértékben egyet kell hogy értsek vele. Bár én nagyon szerettem a második részt is hiába nem lett olyan jó, mint az első, de ez a harmadik egy nagy gödörben landolt. Nem üti meg a mércét, középszerű poénok, mintha kifogytak volna minden humorérzékből. középszerű ötletek és narratíva. Nincs meg az a fantáziadús gondolatmenet ami az első kettő részt a magasba emelte.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Az összes részre jellemző, ami a második rész után született, hogy jó-jó, de nem kellett volna. Már nem ülnek annyira a viccek és a sztori se olyan magával ragadó, mint az előző részek esetében.

A film összbevétele 798 958 162 dollár volt (imdb.com).

 

Justin Timberlake első animációs filmje.

(dailyfilmsan )
 

John Krasinskinek ez volt az első rajzfilmes szinkronszerepe.

(dailyfilmsan )
 

Szőke herceg az egyetlen gonosz karakter, aki két Shrek rajzfilmben is szerepel. A második részben mint másodlagos főgonosz, a harmadikban pedig az elsődleges főgonosz szerepében jelenik meg.

(dailyfilmsan )
 

Azz egyetlen rész a Franchise-ban, amelyben Shreknek és Fionának nem kell szerelmes csókkal megoldani a fő problémát.

(dailyfilmsan )
 

A Szőke Herceg öltözőjében fellelhetőek az Operaház fantomjának kellékei (maszk+jelmez).

(GedyPapa)
 

Hófehérke ruhájának ujja alatt látható Kukának, a hét törpe egyikének neve.

(GedyPapa)
 

2007-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A teljes filmen 150 fős stáb több mint 1 millió munkaórát dolgozott.

(hp)
 

Antonio Banderas angol, spanyol, mexikói, olasz és japán nyelven is leszinkronizálta a Csizmás Kandúrt.

(hp)
 

Szamárnak és a Sárkánynak öt gyermeke van. Coco, Debbie, Peanut, Parfait és Bananas.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.