Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Harmadik Shrek (2007)

Shrek the Third
Filmadatlap
 
33
Szereplők
30
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Olyan igazi Shrek-es történet, ahol valóban nem a külső alapján ítélik meg a figurákat. Nekem nagyon tetszett.

 
indingo   2017. 04. 12.

Mozgalmas rész lett ez is. Picit emberi, Shrek apa lesz. Mozgalmas a rész is, sok jó zene van benne és a karakterek közti párbeszédek is humorosra sikeredtek.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem pl az egyszer nézhető kategóriában van. Az első két rész hatalmas színvonalát számomra nem hozta. És ez a negyedikre is vonatkozik. Hatalmas csalódás volt számomra amikor először 2007-ben megnéztem szerintem ezt a részt nem kellett volna erőltetni ! :/

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Az összes részre jellemző, ami a második rész után született, hogy jó-jó, de nem kellett volna. Már nem ülnek annyira a viccek és a sztori se olyan magával ragadó, mint az előző részek esetében.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

AZ első két részhez képest kicsit lejjebb ment a színvonal, de továbbra is élvezhető, és a szereplők jól viszik a hátukon a történetet. SZerintem kevésbé vicces, mint az első két rész, de azért nem elhanyagolható a shrek univerzumban, tehát mindenképp látni kell

 

A Szőke Herceg öltözőjében fellelhetőek az Operaház fantomjának kellékei (maszk+jelmez).

(GedyPapa )
 

Hófehérke ruhájának ujja alatt látható Kukának, a hét törpe egyikének neve.

(GedyPapa )
 

2007-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.