Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Harmadik Shrek (2007)

Shrek the Third
Filmadatlap
 
37
Szereplők
34
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Harmadik Shrek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Nem az igazi. Elkezdett csökkenni a színvonal, a sztori sem volt túl eredeti. Kevesebb jó poén, kevésbé emlékezetes epizód.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Olyan igazi Shrek-es történet, ahol valóban nem a külső alapján ítélik meg a figurákat. Nekem nagyon tetszett.


 
indingo   2017. 04. 12.

Mozgalmas rész lett ez is. Picit emberi, Shrek apa lesz. Mozgalmas a rész is, sok jó zene van benne és a karakterek közti párbeszédek is humorosra sikeredtek.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem pl az egyszer nézhető kategóriában van. Az első két rész hatalmas színvonalát számomra nem hozta. És ez a negyedikre is vonatkozik. Hatalmas csalódás volt számomra amikor először 2007-ben megnéztem szerintem ezt a részt nem kellett volna erőltetni ! :/

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Az összes részre jellemző, ami a második rész után született, hogy jó-jó, de nem kellett volna. Már nem ülnek annyira a viccek és a sztori se olyan magával ragadó, mint az előző részek esetében.

A film összbevétele 798 958 162 dollár volt (imdb.com).

 

Justin Timberlake első animációs filmje.

(dailyfilmsan )
 

John Krasinskinek ez volt az első rajzfilmes szinkronszerepe.

(dailyfilmsan )
 

Szőke herceg az egyetlen gonosz karakter, aki két Shrek rajzfilmben is szerepel. A második részben mint másodlagos főgonosz, a harmadikban pedig az elsődleges főgonosz szerepében jelenik meg.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.