Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Harmadik Shrek (2007)

Shrek the Third
Filmadatlap
 
37
Szereplők
33
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Harmadik Shrek
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Olyan igazi Shrek-es történet, ahol valóban nem a külső alapján ítélik meg a figurákat. Nekem nagyon tetszett.

 
indingo   2017. 04. 12.

Mozgalmas rész lett ez is. Picit emberi, Shrek apa lesz. Mozgalmas a rész is, sok jó zene van benne és a karakterek közti párbeszédek is humorosra sikeredtek.


 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem pl az egyszer nézhető kategóriában van. Az első két rész hatalmas színvonalát számomra nem hozta. És ez a negyedikre is vonatkozik. Hatalmas csalódás volt számomra amikor először 2007-ben megnéztem szerintem ezt a részt nem kellett volna erőltetni ! :/

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Az összes részre jellemző, ami a második rész után született, hogy jó-jó, de nem kellett volna. Már nem ülnek annyira a viccek és a sztori se olyan magával ragadó, mint az előző részek esetében.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

Az egyik tanárom mondta hogy mindenki szereti a Shrek filmeket de valljuk be az igazat azok közül is csak az első rész igazán jó. Teljes mértékben egyet kell hogy értsek vele. Bár én nagyon szerettem a második részt is hiába nem lett olyan jó, mint az első, de ez a harmadik egy nagy gödörben landolt. Nem üti meg a mércét, középszerű poénok, mintha kifogytak volna minden humorérzékből. középszerű ötletek és narratíva. Nincs meg az a fantáziadús gondolatmenet ami az első kettő részt a magasba emelte.

A film összbevétele 798 958 162 dollár volt (imdb.com).

 

Justin Timberlake első animációs filmje.

(dailyfilmsan)
 

John Krasinskinek ez volt az első rajzfilmes szinkronszerepe.

(dailyfilmsan)
 

Szőke herceg az egyetlen gonosz karakter, aki két Shrek rajzfilmben is szerepel. A második részben mint másodlagos főgonosz, a harmadikban pedig az elsődleges főgonosz szerepében jelenik meg.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.