Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
50
Szereplők
22
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Mackótestvér
 
Deku   2017. 08. 30.

Ez a film egy erős átlagos szintet hoz de azt nagyszerűen. Nem lett igazán rossz de igazán jó sem. Kissé bénácska volt több helyen emiatt nem lett tökéletes.

 
Lamboh   2017. 10. 14.

Első alkalommal valamiért nem igazán szerettem meg ezt a mesét. Aztán néhány évvel később pont ment a tv-ben, nekem meg nem volt más dolgom. Valamilyen oknál fogva másodszor már elkapott, és be is került a kedvenc animációs filmjeim közé. Jó kis mesefilm, kár, hogy a második rész már nem tudta hozni azt amit az első.


 
Norbi   2018. 07. 23.

Nagyon szépen kidolgozott mese. Hangulatosak a zenék, szerethetők a medvék, és van mondanivalója. Lassan ez is ritka a meséknél. Azért mindig van szerencsére pár kivétel.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

Gyönyörű mese a felnőtté válásról, a hibáinkból való tanulásról, a testvéri szeretetről és a családi szeretet erejéről. Nagyon izgalmas volt emberi szemmel beletekinteni az állatok, a medvék szemszögébe, világába. A betétdalok pedig gyönyörűek.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Magával ragad és egy pillanat alatt elvarázsol. Ez egy ízig-vérig izgalmas, fordulatos film, egy hihetetlenül jól eltalált szereposztással. A színészek választása is tökéletes. Imádtam.

 
És alapvetően a Mackótestvér kivétel nélkül minden eleméből pont az a gondoskodás, ihletettség hiányzik, ami egy kicsit is éreztetné, hogy Disneynél nem csak összehegesztettek egy produkcióba minden maradékot, amit a raktárban találtak a nagy kiárusítás végén. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.