Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

Vili, a veréb (1989)

Willy The Sparrow
Filmadatlap
 
18
Szereplők
11
Vélemények
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

Édes és tanulságos kis mese. Magyar mesék közül az egyik kedvencem. Gyönyörű a rajzolása és fantáziadús történet. Érdekes ahogy a verebek életét bemutatja és a kis vili megbűnhődik és tanul a bűntetéséből mikor verébbé változik.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

Egész jó kis rajzfilm, a magyar rajzfilm kincstár egyik ékköve. Tetszik a rajzolása, a történet is nagyon jó. Régen alig vártam, hogy az M1 valamelyik ünnepnapon leadja.


 
indingo   2019. 03. 19.

Egy remek, szépen kivitelezett, tanulságokkal teli rajzfilm, amiről ismét megállapíthatjuk, hogy nem csak Hollywoodban csinálnak aranyos és ötletes rajzfilmeket.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

Remek kis mese, öröm látni, hogy ilyen minőségi rajzfilmet tudtak gyártani a magyarok. Rég láttam már, de jól emlékszem rá, szuper története van, érdemes rászánni az időt a megnézésére.

 
Sem Rorrey   2017. 05. 27.

Szép a kidolgozása, s a sztori is jó. Tetszik az üzenete, egyértelműen jó élmény volt, többször is megnéztem, nagyon kedves film.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Ez egy idióta mesefilm. Vili nagyon bugyután néz ki azzal a parókával a fején.. nekem sosem tetszett, nem értettem a koncepciót sem... és kicsit már az az érzésem volt, hogy nem tudtak mit kitalálni a gyártók. 3* :(

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon megható, kedves, tanulságos mese anélkül, hogy túl szájbarágós lenne. Nagyon kedves a humora, a rajz pedig nemcsak kedves, édes és gyermekeknek tetszetős, hanem érzékletes és pontos is.

 

A figurák elkészítésében a rendezőn és a forgatókönyvírón túl a film animátorai közül Bánki Katalin és Uzsák János is tevékeny részt vállaltak.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.