Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%

L'ecsó (2007)

Ratatouille
Filmadatlap
 
36
Szereplők
136
Vélemények
21
Képek
1
Videók
L'ecsó
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Valahogy nálam kicsapta a biztosítékot a mesterszakács patkány! Nem,és nem... A főhős is olyan bambára,és idétlenre sikerült,hogy az ő karaktere is felbosszant. Brrrr...

 
erare   2015. 02. 20.

A szomszéd kislány 'mutatta be' nekem Lecsót. Muszáj volt megnéznem otthon is még egyszer. :-) Cuki nagyon.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Jól sikerült animációs film lett belőle. Az ételeket olyan jól megcsinálták, hogy mindig éhes leszek tőle, a történet is jól ki lett találva. Párszor ellehet vele lenni.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Egy patkány aki gasztronómiai tehetségét szeretné kibontakoztatni, azonban mégse tudja szerintem nem kell megmagyarázni miért. Összetálálkozik egy sráccal aki konyhán dolgozik ami a főzéshez lövése sincsen. Na de mégis valamit ketten össze kell hozni... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Egyik nagy kedvencem, nagyon aranyos a főszereplő és a történet is kiváló. Többször is megnéztem, még ma is ha belebotlok szívesen végignézem.

 
Deku   2017. 07. 15.

Ebben a filmben semmi sem tetszett. A történet elég bugyutaságnak tűnik, még akkor is ha csak egy meséről van szó. A rajzolása az viszont egész jó de ettől még nem tetszik.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 11.

Bájos történet. Az elejétől kezdve látványos és érdekfeszítő. Nagyon szép és aprólékos a kidolgozottsága. Esküszöm csorgott a nyál a számból annyira jól megcsinálták az ételeket. A karakterek is rendre jól fel vannak építve. Valahogy kiérződik belőle... több»

A film összbevétele 623 722 818 dollár volt (imdb.com).

 

Brad Bird egyből felvette Patton Oswalt-ot a főszerepre, miután hallotta a stand uo comedy-ját a Black Angus Steakhouse kapcsán.

(Mavil)
 

séf cameo szerepet is kapott a filmben Gusteau hangjaként.

(Mavil)
 

séf segítette a stáb munkáját tanácsaival.

(Mavil)
 

Mivel a film készítői aggódtak, hogy az emberek nem tudják majd, hogyan kell kiejteni helyesen a film eredeti címét, ezért minden poszteren és trailerben fonetikusan jelenítették meg.

(Mavil)
 

A marketingkampány során problémát okozott, hogy egyetlen élelmiszeripari cég sem akart társulni egy olyan filmmel, melyben patkány alakítja a főszereplőt.

(Mavil)
 

Anton Ego írógépe hasonlít egy koponyára, amely utalás lehet arra, hogy az általa leírt vélemény is úgymond gyilkos.

(Mavil)
 

Kb. 1 óra 6 percnél, mikor Anton Ego ír, a szoba melyben van, úgy néz ki, mintha egy koporsó lenne.

(Mavil)
 

Anthony Bourdain-nak, a híres séfnek és televíziós személyiségnek a kedvenc étel-központú filmje.

(Mavil)
 

Franciaországban a mai napig a legjobban debütált animációs film.

(Mavil)
 

Annak érdekében, hogy a film azon jelenetét, mikor a szakács elázik, kellően hitelesre készítsék el, valóban beöltöztettek egy embert séf jelmezbe és bedobták egy medencébe, hogy tanulmányozzák, a ruha mely részei tapadnak a testéhez és melyek válnak átlátszóvá.

(Mavil)