Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

L'ecsó (2007)

Ratatouille
Filmadatlap
 
35
Szereplők
136
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

0

Valahogy nálam kicsapta a biztosítékot a mesterszakács patkány! Nem,és nem... A főhős is olyan bambára,és idétlenre sikerült,hogy az ő karaktere is felbosszant. Brrrr...

 
erare   2015. 02. 20.

1

A szomszéd kislány 'mutatta be' nekem Lecsót. Muszáj volt megnéznem otthon is még egyszer. :-) Cuki nagyon.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

1

Jól sikerült animációs film lett belőle. Az ételeket olyan jól megcsinálták, hogy mindig éhes leszek tőle, a történet is jól ki lett találva. Párszor ellehet vele lenni.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

1

Egy patkány aki gasztronómiai tehetségét szeretné kibontakoztatni, azonban mégse tudja szerintem nem kell megmagyarázni miért. Összetálálkozik egy sráccal aki konyhán dolgozik ami a főzéshez lövése sincsen. Na de mégis valamit ketten össze kell hozni... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 11.

1

Bájos történet. Az elejétől kezdve látványos és érdekfeszítő. Nagyon szép és aprólékos a kidolgozottsága. Esküszöm csorgott a nyál a számból annyira jól megcsinálták az ételeket. A karakterek is rendre jól fel vannak építve. Valahogy kiérződik belőle... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

0

Egyik nagy kedvencem, nagyon aranyos a főszereplő és a történet is kiváló. Többször is megnéztem, még ma is ha belebotlok szívesen végignézem.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Ebben a filmben semmi sem tetszett. A történet elég bugyutaságnak tűnik, még akkor is ha csak egy meséről van szó. A rajzolása az viszont egész jó de ettől még nem tetszik.

Galéria (21)

Videók (1)

A film összbevétele 623 722 818 dollár volt (imdb.com).

 

Brad Bird egyből felvette Patton Oswalt-ot a főszerepre, miután hallotta a stand uo comedy-ját a Black Angus Steakhouse kapcsán.

(Mavil)
 

séf cameo szerepet is kapott a filmben Gusteau hangjaként.

(Mavil)
 

séf segítette a stáb munkáját tanácsaival.

(Mavil)
 

Mivel a film készítői aggódtak, hogy az emberek nem tudják majd, hogyan kell kiejteni helyesen a film eredeti címét, ezért minden poszteren és trailerben fonetikusan jelenítették meg.

(Mavil)
 

A marketingkampány során problémát okozott, hogy egyetlen élelmiszeripari cég sem akart társulni egy olyan filmmel, melyben patkány alakítja a főszereplőt.

(Mavil)
 

Anton Ego írógépe hasonlít egy koponyára, amely utalás lehet arra, hogy az általa leírt vélemény is úgymond gyilkos.

(Mavil)
 

Kb. 1 óra 6 percnél, mikor Anton Ego ír, a szoba melyben van, úgy néz ki, mintha egy koporsó lenne.

(Mavil)
 

Anthony Bourdain-nak, a híres séfnek és televíziós személyiségnek a kedvenc étel-központú filmje.

(Mavil)
 

Franciaországban a mai napig a legjobban debütált animációs film.

(Mavil)
 

Annak érdekében, hogy a film azon jelenetét, mikor a szakács elázik, kellően hitelesre készítsék el, valóban beöltöztettek egy embert séf jelmezbe és bedobták egy medencébe, hogy tanulmányozzák, a ruha mely részei tapadnak a testéhez és melyek válnak átlátszóvá.

(Mavil)