Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

L'ecsó (2007)

Ratatouille
Filmadatlap
 
35
Szereplők
139
Vélemények
21
Képek
1
Videók

Galéria (21)

Videók (1)

 
picurka   2022. 02. 12.

legújabb vélemény

1

2021-ben, a két ünnep között néztem meg a tévében az anyukámmal és az öcsémmel, és bár voltak benne jelenetek, amik nem tetszettek, azért mégsem okozott csalódást. Amúgy én sem tudom, hogy tudta irányítani a patkány a hajánál fogva a srác kezeit, de nem is érdekel, lényeg az, hogy szórakoztató film volt. :) 10/9. :)

 
Artemisia   2021. 11. 20.

8
Főzni bárki tud!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Pixar kifogyhatatlan kreativitásának csúcspontjaként örvedeztetett meg minket a nagy álmokat dédelgető kis patkány minden szívet megmelengető történetével. Szokatlan főhősének segítségével, kedvesen mesél az elfogadásról, az önismeretről és a hivat... teljes kritika»

 
erare   2015. 02. 20.

2

A szomszéd kislány 'mutatta be' nekem Lecsót. Muszáj volt megnéznem otthon is még egyszer. :-) Cuki nagyon.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

2

Jól sikerült animációs film lett belőle. Az ételeket olyan jól megcsinálták, hogy mindig éhes leszek tőle, a történet is jól ki lett találva. Párszor ellehet vele lenni.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

2

Egy patkány aki gasztronómiai tehetségét szeretné kibontakoztatni, azonban mégse tudja szerintem nem kell megmagyarázni miért. Összetálálkozik egy sráccal aki konyhán dolgozik ami a főzéshez lövése sincsen. Na de mégis valamit ketten össze kell hozni... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 11.

2

Bájos történet. Az elejétől kezdve látványos és érdekfeszítő. Nagyon szép és aprólékos a kidolgozottsága. Esküszöm csorgott a nyál a számból annyira jól megcsinálták az ételeket. A karakterek is rendre jól fel vannak építve. Valahogy kiérződik belőle... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

1

Egyik nagy kedvencem, nagyon aranyos a főszereplő és a történet is kiváló. Többször is megnéztem, még ma is ha belebotlok szívesen végignézem.

A film összbevétele 623 722 818 dollár volt (imdb.com).

 

Brad Bird egyből felvette Patton Oswalt-ot a főszerepre, miután hallotta a stand uo comedy-ját a Black Angus Steakhouse kapcsán.

(Mavil)
 

séf cameo szerepet is kapott a filmben Gusteau hangjaként.

(Mavil)
 

séf segítette a stáb munkáját tanácsaival.

(Mavil)
 

Mivel a film készítői aggódtak, hogy az emberek nem tudják majd, hogyan kell kiejteni helyesen a film eredeti címét, ezért minden poszteren és trailerben fonetikusan jelenítették meg.

(Mavil)
 

A marketingkampány során problémát okozott, hogy egyetlen élelmiszeripari cég sem akart társulni egy olyan filmmel, melyben patkány alakítja a főszereplőt.

(Mavil)