Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
87

L'ecsó (2007)

Ratatouille
Filmadatlap
 
36
Szereplők
136
Vélemények
21
Képek
1
Videók
L'ecsó
 
sabnock666   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Valahogy nálam kicsapta a biztosítékot a mesterszakács patkány! Nem,és nem... A főhős is olyan bambára,és idétlenre sikerült,hogy az ő karaktere is felbosszant. Brrrr...

 
erare   2015. 02. 20.

A szomszéd kislány 'mutatta be' nekem Lecsót. Muszáj volt megnéznem otthon is még egyszer. :-) Cuki nagyon.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Jól sikerült animációs film lett belőle. Az ételeket olyan jól megcsinálták, hogy mindig éhes leszek tőle, a történet is jól ki lett találva. Párszor ellehet vele lenni.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Egy patkány aki gasztronómiai tehetségét szeretné kibontakoztatni, azonban mégse tudja szerintem nem kell megmagyarázni miért. Összetálálkozik egy sráccal aki konyhán dolgozik ami a főzéshez lövése sincsen. Na de mégis valamit ketten össze kell hozniuk így rájönnek arra is ez hogyan kivitelezhető, amivel igen nagy sikereket érnek el. De jön a bonyodalom. Nagyon jó mese, ajánlani tudom minden korosztálynak kivétel nélkül.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Egyik nagy kedvencem, nagyon aranyos a főszereplő és a történet is kiváló. Többször is megnéztem, még ma is ha belebotlok szívesen végignézem.

A film összbevétele 623 722 818 dollár volt (imdb.com).

 

Brad Bird egyből felvette Patton Oswalt-ot a főszerepre, miután hallotta a stand uo comedy-ját a Black Angus Steakhouse kapcsán.

(Mavil)
 

Thomas Keller séf cameo szerepet is kapott a filmben Gusteau hangjaként.

(Mavil)
 

Thomas Keller séf segítette a stáb munkáját tanácsaival.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.