Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%

Ivan, az egyetlen (2020)

The One and Only Ivan
Filmadatlap
 
28
Szereplők
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 

Angelina Jolie harmadik Disney-filmje az első két Demóna-film után.

(Thibo84)
 

Helen Mirren negyedik Disney-filmje A nemzet aranya: Titkok könyve (2007), Szörny Egyetem (2013) és A diótörő és a négy birodalom (2018) után.

(Thibo84)
 

Danny DeVito negyedik alkalommal adja a hangját egy élőszereplős filmben. Először a Nicsak, ki beszél most!-ban (1993) Bogyónak, a kutyának, majd Az utolsó akcióhősben (1993) Whiskersnek, végül a Space Jam - Zűr az űrben (1996) című filmben Varangy úrnak kölcsönözte a hangját.

(Thibo84)
 

Ez volt Angelina Jolie és Bryan Cranston második együttműködése a Kung Fu Panda 3 (2016) után.

(Thibo84)
 

A film vége felé Henrietta azt mondja: "Senki sem szeret jobban". Henriettának Chaka Khan énekesnő adja a hangját, és ez a sor a jól ismert dalának, az "Ain't Nobody" egyik sorának parafrázisa.

(Thibo84)
 

Danny DeVito harmadik Disney-filmje a Herkules (1997) és Dumbó (2019) után.

(Thibo84)
 

A film egy ténylegesen Iván nevű, nyugati síkvidéki gorilla életén alapul. Az igazi Ivan 27 évig élt a tacomai B&I szórakoztatóközpontban, miután hat évig volt házi kedvenc. Amikor a tiltakozások hatására megszüntették a központban az állatok tartását, Ivan az atlantai állatkertbe költözött.

(Thibo84)
 

Ez volt Allison Shearmur producer egyik utolsó filmje 2018-ban bekövetkezett halála előtt. Ezt a filmet és a Chaos Walkingot (2021) az ő emlékének ajánlották.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.