Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Dínó tesó (2015)

The Good Dinosaur
Filmadatlap
 
38
Szereplők
29
Vélemények
15
Képek
13
Videók
Dínó tesó
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Arlo a kis szerencsétlen dinoszaurusz, aki a végére hős lesz a szokásos történet sokadszorra előrántva, nagyon aranyos főhőssel.

 
MP170506   2016. 02. 26.

Ez kiváló lett! A látványvilága nagyon jól sikerült, a történet humoros, érzelmes és tanulságos. Szerintem kicsiknek és nagyoknak egyaránt átjön a mondanivaló. A karakterek is kiválóak.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

nagyon aranyos film volt, felnőttként is teljesen lekötött, és a poénok is viccesek voltak. Igaz a az alaptörténet sablonos, de maga a körítés ezt kiegyensúlyozza. jól szórakoztam rajta, igazi kikapcsolódás volt.

 
andor50   2016. 04. 17.

Nem erre számítottam, kicsit jobb sztorit vártam. Bár ez egy gyerekfilm, szóval persze azt nem kell túlzásba vinni. Inkább érzelmekből volt sok, egyébként csak úgy folytak az események egymás után. Azért volt már jobb is a Pixar.

 
VvV   2018. 12. 28.

Szuper dinos mese, helyes a története. Formásak a kis figurák, nem erőszakos és van benne tanulság.

 
Ha a Dínó Tesó nem egy Pixar mese lenne, akkor egy teljesen vállalható, csupa szív iparos munkaként nagyobb létjogosultsággal bírna a jelenlegi animációs dömpingben, de mivel nem erről van szó, így betudható csalódásnak. A kicsik mondjuk még így is imádni fogják. több»
 
A Dínó tesó régi westernekre kacsintgat és animációs utat tör – bár ne tenné. A Pixar első Disney-filmje szívfacsaró moziélmény, de lehetne jobb és eredetibb. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
A legújabb Pixar mozi a dínóhullámot lovagolja meg. Miután a kihalásukat elnapolják, egy kis valamilyenszaurusz és egy embergyerek örökre szóló barátságot kötnek, pedig az egész nem indul valami túl jól. Kedves, aranyos, látványos, de a Pixar tud ennél többet is. több»

A film összbevétele 332 207 671 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 115 394 615 forintot termelt. A hazai mozik összesen 22 228 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben van egy jelenet amiben Arlo tyúkokat etet, csak az a bökkenő hogy evolúció által a dinók madarakká fejlődtek, és a tyúkot nevezik meg az egyik legközelebbi rokonnak.

(Orosz István)
 

Spot nevét igazából Arlo adta neki.

(Archívum)
 

John Lithgow helyett végül Jeffrey Wright kapta meg a film egyik szerepét.

(Archívum)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.