Rólam

Egykoron nagy filmrajongó, aki tucatjával falta a klasszikusokat és a nehezebb műfajú produkciókat, és aki az évek során inkább a sorozatok világára pártolt át... Nem válogatok a műfajok között, ha valahol ott van a minőség, akkor nem számít, hogy vígjáték, dráma vagy horror. Egy jó történet leveti magáról a béklyókat, és számomra ez a legfontosabb: az erős sztori és az erős karakterek. Apropó sztori és írás, én magam is végigjártam a létrát, írtam annak idején a gimnáziumi lapba, aztán az egyetemibe, mellette dolgoztam, színházról és filmekről publikáltam, blogoltam, amíg teljesen magába nem szippantott a mozgókép világa, és azóta is ott ragadtam, ez a szerelem pedig valószínűleg örökké fog tartani. Legalábbis így szeretném.

Vélemények (154)

Én nagyon sajnálom, de ez a film engem rettenetesen fárasztott a rengeteg lassítással, a giccses pózolásokkal és képsorokkal, amelyek semmilyen mértékben nem tudták leple... több»

89 Bluey  (2018)

2024. 04. 21.
Ennél szórakoztatóbb mesét, amit gyerekekkel is lehet nézni, de a felnőtteknek is teljes értékű szórakozás, nem igazán láttam. Nálam ez a műfaján belül telitalálat.... több»

79 Fallout  (2024)

2024. 04. 15.
Egyetlen Fallout játékkal játszottam egyszer nagyon régen, szóval túl sokat nem tudok arról nyilatkozni, hogy mennyire jó adaptáció, de arról igen, hogy nagyon egyedi, üd... több»
2024. 04. 07.
Akármennyire is szerettem volna szeretni ezt a filmet, nem sikerült, Doug Liman miatt pedig kimondottan csalódás. Nekem ez nagyon lapos volt, Dalton személyes drámájából ... több»
2024. 03. 29.
Kissé vegyes érzéseim vannak, mert bár a sztori lekötött, kissé hullámzó volt az évad a cselekmény vezetése (és egyébként a látvány) szempontjából, ugyanakkor az is igaz,... több»
Zombieland (2009)