Rólam

Egykoron nagy filmrajongó, aki tucatjával falta a klasszikusokat és a nehezebb műfajú produkciókat, és aki az évek során inkább a sorozatok világára pártolt át... Nem válogatok a műfajok között, ha valahol ott van a minőség, akkor nem számít, hogy vígjáték, dráma vagy horror. Egy jó történet leveti magáról a béklyókat, és számomra ez a legfontosabb: az erős sztori és az erős karakterek. Apropó sztori és írás, én magam is végigjártam a létrát, írtam annak idején a gimnáziumi lapba, aztán az egyetemibe, mellette dolgoztam, színházról és filmekről publikáltam, blogoltam, amíg teljesen magába nem szippantott a mozgókép világa, és azóta is ott ragadtam, ez a szerelem pedig valószínűleg örökké fog tartani. Legalábbis így szeretném.

Vélemények (168)

Őszintén szólva engem ez most fáraszott az Ace Venturás kőlaza Dan Stevenstől az antigravitációs törzsig, a random robotkartól Godzilla semmiből feltámatsztott molylepke ... több»
Lecsúszik ez különösebb probléma nélkül, de azért jó messze van Ritchie csúcsfilmjeitől, pont ezért hiába fájdalommentes, semmit nem veszítesz, ha ezt kihagyod, sokáig úg... több»
Alapvetően nem volt semmi gond ezzel a filmmel, hozta azt, amit elvártunk tőle, egyszerűen már csak az az érzésem, hogy ez annyira oldschool (bár értem, hogy egyeseknek é... több»
2024. 07. 05.
Fél szemmel kezdtem el nézni, de még így is kicsit sok volt. Nemrég jött ki a Prime-ra a Rólad alkotott kép, amivel szemben szintén akadtak kifogásaim, de azért mégis egy... több»
2024. 06. 30.
Szerintem ez teljesen korrekt volt, de nagyon kicsit (de tényleg kicsit) emlékeztetett a Durr, durr és csókra, és mivel az ott van nálam minden idők legjobb vígjátékai kö... több»
Zombieland (2009)