Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Zootropolis - Állati nagy balhé (2016)

Zootopia
Filmadatlap
 
36
Szereplők
160
Vélemények
15
Képek
8
Videók

Galéria (15)

Videók (8)

 
JRD   2022. 03. 08.

legújabb vélemény

1
Az imádnivaló napi cukiság...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Imádom, de tényleg. Cuki bolyhok mindenütt. Hős szindrómában szenvedő nyuszi, aki egyébként gyáva nyulak leszármazottja. A ravasz róka, kinek azért szíve helyén van. Az alattomos alamuszi bárány. De az abszolúte nyerő a lajhár! Imádtam! Fordulatos történet, izgalmas részek, kidolgozott animáció és remek szórakozás! Igazi családi kikapcsolódás! Szóval skacok, család! popcorn bekészíteni és mehet is a mozi! Filmre fel és jó szórakozást!

 
Artemisia   2021. 12. 31.

a nap véleménye

10
Zootópia

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Faji előítéletekről még senki sem mesélt olyan bájosan, mint a Disney Judy, a rendőrnyuszi és Nick, a ravasz róka kalandján keresztül. Egy komplett civilizációt építettek fel, egy idealista, utópikus társadalmat, csak épp emberek helyett állatok népe... teljes kritika»

 
Shelby07   2018. 01. 05.

3

Nagyon aranyos mese, és kifejezetten tetszett, hogy egy krimi film van álcázva mese formájában, szerethető karakterekkel.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 22.

3

A Deadpool mellett ezt a filmet éreztem 2016 legtúlhypeoltabb filmjének. Egészen addig amíg megnéztem! Ám amíg a Deadpoolnál éreztem egy-két gyengébb periódust, itt aztán tényleg nagyon nehezen tudok bármibe is belekötni. Talán az Oroszlánkirály óta ... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

3

Az utóbbi évek egyik legagyafúrtabb krimije Disney csomagolásban, rengeteg humorral fűszerezve.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 24.

2

Nagyon jól sikerült kis mese, az a világ amit megteremtettek benne káprázatos. Hibátlan story, magával ragadt 10-ből 10.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Összességében nem volt rossz, de nem igazán vágyom rá, hogy újra megnézzem. Olyan kis stréber karakter volt a nyúl, ami egy idő után idegesítő. A karakterek viszont rendben voltak.

A film összbevétele 1 023 784 195 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 413 000 000 forintot termelt. A hazai mozik összesen 329 559 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az animációs film hatalmas költségvetéssel készült: 150 millió dollárt kóstált. Bevétele visszahozta a kiadott konyhapénzt, hiszen több, mint 340 millió dollárt kaszált.

(JRD )
 

Tudtad, hogy a történet eredetileg Zootopia (Zoo+Utopia) címet viselte? Van olyan ország, ahol ezt is viseli.

(JRD )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 220 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció- és kalandfilm kategória listájának 8. helyén áll.

(Bogi87)
 

A Totál szívásra (Breaking Bad) is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezeslábasa a "drog laborban", vagy a Woolter és Jesse név - ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(AngelCass)
 
A Disney animációs részlegének változatlanul jót tesz, hogy a pixaros John Lasseter irányítja ott a dolgokat. Legújabb művük, csakúgy, mint mondjuk a Rontó Ralph és a Hős6os volt, szinte annyira jó, mint egy tökéletes Pixar-produkció. több»
 
A gyerekeknek cukiság, izgalmak és tanulságok, a felnőtteknek finom kritika és fergeteges poénok: a Zootropolis emlékeztet, miért lehet annyira szeretni a Disney-t. több»
 
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. több»