Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
ArpiHajdu és Réci  2017. 01. 22.

A Deadpool mellett ezt a filmet éreztem 2016 legtúlhypeoltabb filmjének. Egészen addig amíg megnéztem! Ám amíg a Deadpoolnál éreztem egy-két gyengébb periódust, itt aztán tényleg nagyon nehezen tudok bármibe is belekötni. Talán az Oroszlánkirály óta nem éreztem egy Disney-filmnél azt, hogy végre nemcsak a 10 év alatti korosztálynak, hanem a felnőtteknek is készült. A képi világa gyönyörű, de ez még hagyján: remek világot épít fel, méghozzá nagyon okosan és ötletesen (körzetek elkülönítése pl.). A karakterek aranyosak, s bár valóban egy kissé sablonosak, de nagyon szerethetők, s ami a legjobb: zseniálisan gyúrták egybe az alkotók az emberi és állati sztereotípiákat, amely nagyszerű humorforrás is (a lajháros jelenetsor nálam annyira bejött, hogy kis híjan legurultam a kanapéról, úgy nevettem). A történet bár az elején nagyon egyszerűnek tűnik, de egy olyat csavarnak a közepe tájékán, hogy az felér egy jó krimivel (nem akarok spoilerezni, de tényleg kiváló). Az egyetlen negatívuma talán csak annyi, hogy egyes üzenetei nagyon didaktikusak, de ezt remekül kompenzálja az, hogy a legfőbb mondanivalót nem direktbe kapja a gyereknéző, ám mégis könnyen megérthet ezáltal egy fontos társadalmi problémát.
A Zootropolis valóban egy remek animációs film, amelyet az egész család élvezhet!

 
Bogi87  2016. 05. 27.

Az utóbbi évek egyik legagyafúrtabb krimije Disney csomagolásban, rengeteg humorral fűszerezve.

 
indingo  2017. 04. 15.

Összességében nem volt rossz, de nem igazán vágyom rá, hogy újra megnézzem. Olyan kis stréber karakter volt a nyúl, ami egy idő után idegesítő. A karakterek viszont rendben voltak.

 
Laca  2017. 03. 24.

Nagyon jól sikerült kis mese, az a világ amit megteremtettek benne káprázatos. Hibátlan story, magával ragadt 10-ből 10.

 
HercegPeter  2017. 07. 01.

Aranyos, vicces és tanulságos rajzfilm minden korosztály számára. Nagyon szépen kidolgozott és ötletes. A többi rajzfilmre való rejtett utalások is humorosak. Úgy gondolom, hogy nincs gyenge pontja a filmnek. A legtöbb mai mese elcsépelt és ugyanarról szól, de ez most tudott újat mutatni.

Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 220 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 8.helyén áll.

(Bogi87)
 

A Totál szívás (Breaking Bad)-ra is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezes lábasa a "drog laborban" vagy a Woolter és Jesse név, ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(AngelCass)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.