Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
cvölf  2016. 06. 01. 05:34

Le a kalappal a Disney előtt, megint egy olyan animációs filmet tettek le az asztalra, amit igen sokáig fogunk még emlegetni. Nagyon eredeti mese, aminek ismét sikerült a bravúr: minden korosztályt képes szórakoztatni, ráadásul igen magas színvonalon.

 
angel001  2016. 04. 27. 08:14

Gyerekkel sikerült megnéznünk a moziban.
Nem csak a kisebbek élvezték, bizony mi is fel-felkacagtunk rajta. A mese üzenete, hogy bármit elérhetsz, ha küzdesz érte, és soha nem adod fel. Lehetsz kicsi vagy nagy, gyenge vagy erős,a sorsodat csak te magad alakíthatod...persze a segítő barátok segítségével.

 
AngelCass  2016. 06. 01. 23:10

Eddig az Agymanók vitte el a pálmát a komoly tartalmú animációs filmeknél, de jött a Zootropolis és átvette a vezetést. Míg az Agymanók szinte csak felnőttek számára volt érthető addig a Zootropolis a gyerekek számára is fogyasztható lett. A társadalmi kitaszítottságról , a rasszizmusról is szólt a mese mind ezt gyerekek számára is érthető , élvezhető kivitelben. Bátran ajánlom a család minden tagjának !

 
gubimari  2016. 12. 02. 14:25

Állati jó animációs krimivígjáték, sok élőszereplős társát simán lepipálja. Nagyon jó grafika, prímán eltalált és kidolgozott karakterek, továbbá egy csomó klassz, eredeti poén.

 
hsanya182  2016. 07. 14. 05:13

Aranyos kis mese, a sztorija annyira nem teccett, de nagyon bejött a képi világa :)

Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 220 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 8.helyén áll.

(Bogi87)
 

A Totál szívás (Breaking Bad)-ra is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezes lábasa a "drog laborban" vagy a Woolter és Jesse név, ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(AngelCass)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.