Kövess minket: Játssz egy Kodak Extráért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
angel001  2016. 04. 27.

Gyerekkel sikerült megnéznünk a moziban.
Nem csak a kisebbek élvezték, bizony mi is fel-felkacagtunk rajta. A mese üzenete, hogy bármit elérhetsz, ha küzdesz érte, és soha nem adod fel. Lehetsz kicsi vagy nagy, gyenge vagy erős,a sorsodat csak te magad alakíthatod...persze a segítő barátok segítségével.

 
AngelCass  2016. 06. 01.

Eddig az Agymanók vitte el a pálmát a komoly tartalmú animációs filmeknél, de jött a Zootropolis és átvette a vezetést. Míg az Agymanók szinte csak felnőttek számára volt érthető addig a Zootropolis a gyerekek számára is fogyasztható lett. A társadalmi kitaszítottságról , a rasszizmusról is szólt a mese mind ezt gyerekek számára is érthető , élvezhető kivitelben. Bátran ajánlom a család minden tagjának !

 
gubimari  2016. 12. 02.

Állati jó animációs krimivígjáték, sok élőszereplős társát simán lepipálja. Nagyon jó grafika, prímán eltalált és kidolgozott karakterek, továbbá egy csomó klassz, eredeti poén.

 
hsanya182  2016. 07. 14.

Aranyos kis mese, a sztorija annyira nem teccett, de nagyon bejött a képi világa :)

 
Milanman  2016. 06. 07.

Remek animációs film, fantasztikus ötletekkel és megoldásokkal, csodálatosan összetett és megírt karakterekkel, csupaszív, élő-lélegző világgal. Helyenként kicsit ugyan kiszámítható és nagyon jellemzően tanítani szándékozó (másság, tisztelet, "ne ítélj látszatra" stb.) de ez nem von le az értékéből. Nagyon közel van a műfaj legnagyobbjaihoz, de az a pici hiányzik, hogy igazán nagy klasszikus váljon belőle.

Cinestar: Állati nagy balhé
A film legfőbb erénye, hogy rengeteg aktuális, a napjainkat mozgató témával foglalkozik, nem csak főszereplőin keresztül. Illetve dehogyisnem, hiszen harmadik karaktere maga a város, amely tényleg nem csak címadó statisztája, hanem aktív résztvevője is ennek a sajátos – igaz, az idősebbek számára kiszámítható – bűnügyi történetnek. 90/100
Hetediksor: Az állati nyomozoo-k
Egy film, legyen az élőszereplős, vagy animációs erős gyanakvásra készteti a nézőt, ha a stáblistán 2 rendező, 2 forgatókönyvíró és további 7 ötletadó neve szerepel. Legnagyobb meglepetésünkre a Rontó Ralph alkotói egészen minőségi családi mozit raktak le az asztalra, mely kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezetes moziélményt nyújt. 9/10
Movieaddicts: Értelem és érzelem
Jó látni egy ilyen alkotást, ahol az alkotók megtisztelik azzal a nézőt, hogy egy ennyire igényes, eredeti és szerethető filmet készítenek neki. 9/10
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98%-os értékelést kapott 220 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 8.helyén áll.

(Bogi87)
 

A Totál szívás (Breaking Bad)-ra is több utalás történik a filmben, mint a sárga kezes lábasa a "drog laborban" vagy a Woolter és Jesse név, ezeket inkább a felnőtt közönség díjazta.

(AngelCass)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.