Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
156
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Fel!
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

Szerintem az utóbbi évek egyik legokosabban összerakott animációs filmje. Nagyszerű karakterek, jó történetvezetés, szép látvány és remek zene. Na és az elején a szerelmespár története pár percben? Abban több érzelem volt, mint az összes romantikus vígjátékban együttvéve.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Kedvenc mesém. Szerelmemmel megnézve magunkat ismertük fel a házaspárban, mert mi is együtt szeretnénk megöregedni, és hiszem hogy mint a mesében is az egyedül maradt szív képes társa álmát véghezvinni.


 
babsy88   2016. 08. 06.

A párommal ez a közös kedvenc mesénk, mert úgy érezzük mi rólunk szól. Egyébként is egy nagyon jól eltalált mese. Mindenkinek ajánlani tudom!

 
andor50   2015. 02. 26.

Nagyon szép történetet mesél el. Amikor pár percben megtudjuk azt a szerelmi történetet az nagyon szívhez szóló. Ráadásul a film humora is nagyon aranyos, ezért szeretem a pixart, mert nagyon jól vegyíti a dolgokat. Csak ajánlani tudom.

 
Dodi   2015. 06. 04.

Véleményem szerint, ez nem mese és semmiképpen nem szól a gyerekeknek. A történet szép és tanulságos, de a poénok azok nagyon gyengék, egyszer végig lehet nézni...

 
A filmben ott a tradicionális Pixar-humor, a szerethető karakterek és a magával ragadó animált környezet. De ahogy a bevezetés sokat emlegetett, erősen vizuális képsorai is mutatják, ez a történet igazán kis léptékekben működik jól, és alapvetően sok okot nem tudok mondani, amiért a filmnek feltétlenül meg kellett volna haladnia a 30-40 perces játékidőt. több»
 

Carl házát húszezer-hatszázhuszonkettő lufi emelte az égbe. Ehhez a valóságban 20-30 millióra lenne szükség.

(thedarkman99)
 

A minden Pixar filmben felbukkanó A113-as kód, itt is jelen van, egy épület belsejében, Carl mellett egy réztáblán, miközben ő a padon ül.

(Scramananga)
 

Az egyik munkagépen látható szám: 415 72, utal 1972 április 15.-re, ami a fim rendezőjének a szülinapja.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.