Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
157
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Fel!
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Anjah   2019. 10. 17.

legújabb vélemény

Nagyon nem tetszett, valahogy már túl nyálas és csöpögős az egész ahogy indul. Jó, szép a szerelem meg minden, de ez már kicsit sok. Van tanulsága, de ennyi jót tudok elmondani róla.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Kedvenc mesém. Szerelmemmel megnézve magunkat ismertük fel a házaspárban, mert mi is együtt szeretnénk megöregedni, és hiszem hogy mint a mesében is az egyedül maradt szív képes társa álmát véghezvinni.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

Szerintem az utóbbi évek egyik legokosabban összerakott animációs filmje. Nagyszerű karakterek, jó történetvezetés, szép látvány és remek zene. Na és az elején a szerelmespár története pár percben? Abban több érzelem volt, mint az összes romantikus vígjátékban együttvéve.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon aranyos és megható mesefilm. Izgalmas és látványos is. A Disney valahogy nem tud félrenyúlni, ha mesefilmekről van szó. Már többször is megnéztem és még mindig nagyon szeretem, szóval bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

A készítők kitettek magukért, mert aki értette a mondanivalóját, az nem csalódott. Hiszen olyan jó karaktereket csináltak a storynak és az mellett, hogy van benne elég dráma és csöpögés, sok jó kis poénnal kompenzálták. A vége lehetett volna jobb is de nálam az elmúlt évek legjobb animációs filmjei közé tartozik.

 
A filmben ott a tradicionális Pixar-humor, a szerethető karakterek és a magával ragadó animált környezet. De ahogy a bevezetés sokat emlegetett, erősen vizuális képsorai is mutatják, ez a történet igazán kis léptékekben működik jól, és alapvetően sok okot nem tudok mondani, amiért a filmnek feltétlenül meg kellett volna haladnia a 30-40 perces játékidőt. több»

A film összbevétele 731 342 744 dollár volt (imdb.com).

 

Carl házát húszezer-hatszázhuszonkettő lufi emelte az égbe. Ehhez a valóságban 20-30 millióra lenne szükség.

(thedarkman99)
 

A minden Pixar filmben felbukkanó A113-as kód, itt is jelen van, egy épület belsejében, Carl mellett egy réztáblán, miközben ő a padon ül.

(Scramananga)
 

Az egyik munkagépen látható szám: 415 72, utal 1972 április 15.-re, ami a fim rendezőjének a szülinapja.

(Scramananga)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.