Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
157
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Fel!
 
Artemisia   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

Érzelmes, humoros történet

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Amilyen érzelmes, olyan vicces. Ez a két vonás teszi olyan nagyon szerethetővé. Gyönyörűen bemutatja Carl Fredricksen hátterét és előéletét, így jobban értjük, miért olyan szerves része a rajzfilmnek. Russel, Kevin és Dough elsősorban a humort szolgáltatják, de érzelmekben is bővelkednek; Russel és Kevin között igazi barátság alakul ki, Kevin nemcsak maga, hanem a fiókái miatt is menekül, Dough, a kiközösített és mellőzött kutyus pedig új gazdákra talál. A mogorva, zárkózott Carl hezitál, hogy bizalmába fogadja-e három furcsa útitársát. És az akciódús, izgalmas cselekményt ezek az érzelmek irányítják, ezért is olyan lebilincselő. Még Charles... több»

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Kedvenc mesém. Szerelmemmel megnézve magunkat ismertük fel a házaspárban, mert mi is együtt szeretnénk megöregedni, és hiszem hogy mint a mesében is az egyedül maradt szív képes társa álmát véghezvinni.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

Szerintem az utóbbi évek egyik legokosabban összerakott animációs filmje. Nagyszerű karakterek, jó történetvezetés, szép látvány és remek zene. Na és az elején a szerelmespár története pár percben? Abban több érzelem volt, mint az összes romantikus vígjátékban együttvéve.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon aranyos és megható mesefilm. Izgalmas és látványos is. A Disney valahogy nem tud félrenyúlni, ha mesefilmekről van szó. Már többször is megnéztem és még mindig nagyon szeretem, szóval bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

A készítők kitettek magukért, mert aki értette a mondanivalóját, az nem csalódott. Hiszen olyan jó karaktereket csináltak a storynak és az mellett, hogy van benne elég dráma és csöpögés, sok jó kis poénnal kompenzálták. A vége lehetett volna jobb is de nálam az elmúlt évek legjobb animációs filmjei közé tartozik.

 
A filmben ott a tradicionális Pixar-humor, a szerethető karakterek és a magával ragadó animált környezet. De ahogy a bevezetés sokat emlegetett, erősen vizuális képsorai is mutatják, ez a történet igazán kis léptékekben működik jól, és alapvetően sok okot nem tudok mondani, amiért a filmnek feltétlenül meg kellett volna haladnia a 30-40 perces játékidőt. több»

A film összbevétele 731 342 744 dollár volt (imdb.com).

 

Carl nyakkendőjét mindig Ellie köti meg. Ellie temetésén Carl csokornyakkendőben van, valószínűleg azért, mert nem tud nyakkendőt kötni.

(Artemisia )
 

Charles Muntz kutyái a görög ábécé betűi után kapták a nevüket, kivéve Dough-ot.

(Artemisia )
 

Carl házát húszezer-hatszázhuszonkettő lufi emelte az égbe. Ehhez a valóságban 20-30 millióra lenne szükség.

(thedarkman99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.