Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
89%

Fel! (2009)

Up
Filmadatlap
 
31
Szereplők
160
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Fel!

Galéria (17)

Videók (1)

 
Timon   2021. 03. 25.

legújabb vélemény

3
Gyöngyszem a Pixartól

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Pixar szinte mindig tele van nagy ötletekkel, különösen, ami az egyedi filmeket illeti, nem feltétlenül a folytatásokat. Előbbiek esetében ez az alkotói készség egyik gyöngyszeme. Érdekes módon adódik össze a humoros és érzelmes oldala a filmnek. ... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 03.

2

Szerintem az utóbbi évek egyik legokosabban összerakott animációs filmje. Nagyszerű karakterek, jó történetvezetés, szép látvány és remek zene. Na és az elején a szerelmespár története pár percben? Abban több érzelem volt, mint az összes romantikus vígjátékban együttvéve.

 
Shelby07   2018. 01. 30.

1

Nagyon aranyos és megható mesefilm. Izgalmas és látványos is. A Disney valahogy nem tud félrenyúlni, ha mesefilmekről van szó. Már többször is megnéztem és még mindig nagyon szeretem, szóval bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg.

 
Artemisia   2020. 05. 06.

4
Érzelmes, humoros történet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amilyen érzelmes, olyan vicces. Ez a két vonás teszi olyan nagyon szerethetővé. Gyönyörűen bemutatja Carl Fredricksen hátterét és előéletét, így jobban értjük, miért olyan szerves része a rajzfilmnek. Russel, Kevin és Dough elsősorban a humort szolg... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

1

A készítők kitettek magukért, mert aki értette a mondanivalóját, az nem csalódott. Hiszen olyan jó karaktereket csináltak a storynak és az mellett, hogy van benne elég dráma és csöpögés, sok jó kis poénnal kompenzálták. A vége lehetett volna jobb is de nálam az elmúlt évek legjobb animációs filmjei közé tartozik.

 
Deku   2017. 07. 10.

1

Nagyon aranyos történet, ami nagyon tetszett benne, hogy szépen kibontakozik és lassan de biztosan megtudhatjuk miért is vált ilyen mogorvává kedvenc öreg urunk.

 
hp   2020. 10. 15.

1

Az egyik, ha nem a legjobb Pixar film, ami egyszerre szólítja meg a szíved és mosolyogtat meg, tartozz bármelyik korosztályhoz. Nagyon szeretnivaló darab, amit én felvennék a 'filmes kötelezők' listájára. Ha még nem láttad, feltétlenül pótold!

A film összbevétele 731 342 744 dollár volt (imdb.com).

 

Carl nyakkendőjét mindig Ellie köti meg. Ellie temetésén Carl csokornyakkendőben van, valószínűleg azért, mert nem tud nyakkendőt kötni.

(Artemisia )
 

Charles Muntz kutyái a görög ábécé betűi után kapták a nevüket, kivéve Dough-ot.

(Artemisia )
 

Carl házát húszezer hatszázhuszonkettő lufi emelte az égbe. Ehhez a valóságban 20-30 millióra lenne szükség.

(gyorfigyuri10)
 

A minden Pixar filmben felbukkanó A113-as kód itt is jelen van egy épület belsejében, Carl mellett egy réztáblán, miközben ő a padon ül.

(Scramananga)
 

Az egyik munkagépen látható szám a 415 72, ami 1972. április 15-re utal, ami a fim rendezőjének a szülinapja.

(Scramananga)