Elkészült a Fel! folytatása, még idén látni fogjuk

Készülj fel arra, hogy ismét könnyeket fogsz hullatni a Pixar új rövidfilmje után.  

A "Carl randevúja" (Carl's Date) címet viselő rövidfilm  júniusban lesz látható a mozikban, Elemi című új Pixar-film előtt, amelyet Peter Sohn rendezett, aki részben Russell karakterét is ihlette a Fel!-ben.

A Carl randevúja története az Ed 'Edward' Asner által szinkronizált Carl Fredricksen köré épül, aki Ellie halála után első randevújára készül. A rövidfilm egyszerre lesz megható és vicces, ami tökéletes nyitány lehet az Elemi című filmhez, amely két, tűzből és vízből álló karakter szerelmének történetét meséli el. 

A rövidfilmet Bob Peterson írta és rendezte, aki a Fel!, valamint a többi Dug kalandjai című rövidfilm elkészítésében is részt vett. 

Peterson szerint ez a rövidfilm a Fel! történetének utolsó fejezete, legalábbis egyelőre, részben Asner halála miatt, aki mindössze néhány hónappal 2021 augusztusában bekövetkezett halála előtt vette fel a rövidfilmhez a párbeszédeit.

Az Elemi 2023. június 15-én debütál a hazai mozikban.

80 Elemi  (2023)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Element Cityben számos, a négy elem – víz, föld, levegő és tűz – egyikéből származó lény él együtt. A fürge eszű tűzlány, Ember Lumen (Parázs) és a laza vízfiú,... több»