Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Mortal Kombat (2021)

Mortal Kombat
Filmadatlap
 
37
Szereplők
20
Vélemények
29
Képek
9
Videók

Galéria (29)

Videók (9)

 
kevelin   2022. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Nem igazán szeretem az ilyen hentelős, verekedős filmeket, de tekintve, hogy én is tekken-en meg Mortal Kombaton nőttem fel, a párom meg végképp, így elmentünk megnézni, mint első közös mozit. Nem bántam meg, jó élmény volt.

 
Zoltán384279   2021. 04. 27.

a nap véleménye

2
Hát, többet vártam

Pedig semmit nem vártam. Tudtam, hogy nem lesz jó film, de hogy ennyire rossz lesz, arra nem gondoltam. Ebből a filmből tényleg csak a végét lenne szabad megnézni, de addig valahogy ki is kell bírni. Hát bennem végig Cano tartotta a lelket, de legalább lehetett min röhögni néha. A karakterek finoman szólva sem hozzák az erőt, amit kellene. Liu Kang pl. úgy néz ki, mint egy tíz éve crakken élő nő, Raiden egy majom, pedig neki kellene bátorítani a harcosokat, a másik oldal meg simán nyerhetné a tornát, ha nem kezdenek aljaskodni. Azt sem tudom, hogy milyen felbontásban kellett volna nézni a filmet, mert szerintem a VHS már kiment a divatból, de voltak olyan jelenetek (pl. Kang biciklizése, vagy Kung Lao néhány jelenete), amiket a régi Superman filmek is túlszárnyalnak. A mozikban szerintem még jobban kijön ez, mint egy 2160-as tv-n. Az utolsó harc tetszett, de abból elég lett volna egy klipet csinálni a YouTube-ra. Nagyon gyenge film, rosszabb, mint a 95-ös, és a többi részét nem is fogom megnézni. Csak azért 2 csillag, mert az utolsó harc tényleg jó volt, és Cano marhaságai ébren tartottak. Amúgy egy nagy 0.

 
Emmersson   2021. 05. 13.

3
Kikapcsol...

Sosem játszottam a játékkal, a hasonlókat sem szeretem. Viszont ezt a sztorit – faék egyszerűségével együtt is – szerettem.

 
elekm90   2021. 08. 30.

2

Ahhoz képest, hogy miből dolgoztak, szerintem a készítők elég sokat kihoztak az alapanyagból. Jó, a történet kétbites, de mit várjunk egy Mortal Kombat filmtől? A karakterek is elég vegyesek, vannak jobban és kevésbé jól megírtak, Kano egyértelműen v... több»

 
drg0602   2021. 04. 28.

4
Nekem teljesen rendben volt

Mindenképp moziban és szinkronosan akartam megnézni. De nem bírtam kivárni. Nekem tetszett, a hibáival együtt. Szimpatikus karakterek, Sub-Zero, Scorpion, Jax stb. Jó van megcsinálva. Jó történet. Egyedül egy kicsit rövidnek találtam. Várom a folytatást. :) 10/10

 
JRD   2022. 03. 16.

1
Egyszerű...

A legtöbb videójáték-filmadaptáció harcol az eredeti ötlettel... Nézzük csak meg a Doomot, a Super Mario Brotherst vagy ezt. Mégis egyik kedvencem. Mert szórakoztat és látványos. Nem vártam tőle magasröptű tibeti gondolatokat (és nem is kaptam). Ellenben jól kikapcsolódtam, és élveztem a látványvilágot, no meg a csihi-puhit. Ha nem nagy elvárásokkal vágsz bele a megnézésébe, szerintem jó kikapcsolódás lesz. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Eastern79   2021. 04. 24.

1
Látványos bukta

Amennyire vártam, pont akkora csalódás. Az effektek nagyon jók, de valahogy nem volt meg a hangulata az idióta helyszínek miatt. Sokkal jobban működött volna, ha a nyitójelenetben megidézett atmoszféra uralja az egész filmet. Az első Paul Anderson-féle film ezekkel az effektekkel és harcművészekkel tökéletes lenne. Egyszer nézhető, de sajnos felejthető.

A film összbevétele 83 092 025 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 17 736 813 forintot termelt. A hazai mozik összesen 11 205 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Helyesen Mortal Combat lett volna a címe, de egy valódi helyesírási hiba után a készítők úgy döntöttek, hogy megtartják a "C" helyett "K"-val írt verziót. Így lett Mortal Kombat.

(JRD )
 

A Mortal Kombat taszította le a trónjáról az addigi sztárt, a Street Fighter 2 elnevezésű játékot. Az évek során rengeteg verziója született az MK-nek!

(JRD )
 

A Mortal Kombat játéktermi automaták világából indulva vált világhírű videójátékká. (Egy ideig nem nagyon volt az országban olyan hely, ahol ne lett volna legalább egy ezekből a játékautomatákból.)

(JRD )
 

Linden Ashy, aki az 1995-ös filmben Johnny Cage-t játszotta, ebben a filmben is felbukkan egy másik karakter szerepében.

(jakedave)
 

Az első Mortal Kombat-film, amiben nem szerepel Johnny Cage karaktere.

(jakedave)
 
Összességében tehát már egész jó úton járnak Hollywoodban ahhoz, hogy értékelhető Mortal Kombat-film kerüljön a közönség elé, egyedül arra a fránya, úgynevezett történetre kéne ráfeküdni, de keményen! több»
 
Az új trilógia nyitódarabja középszerű játékadaptáció lett, amit ugyanúgy szerethet, vagy utálhat az, aki az elmúlt években minden Mortal Kombattal játszott, és az is, akinek fogalma sincs róla, hogy ki is az a Sub-Zero vagy Raiden nagyúr. több»