Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
72%

Mortal Kombat (2021)

Mortal Kombat
Filmadatlap
 
37
Szereplők
14
Vélemények
33
Képek
10
Videók

Galéria (33)

Tadanobu Asano
Ludi Lin
Josh Lawson
Josh Lawson
Jessica McNamee
Mehcad Brooks
Joe Taslim
Ludi Lin
Hiroyuki Sanada
Joe Taslim
Hiroyuki Sanada
Hiroyuki Sanada
Simon McQuoid
Joe Taslim
Lewis Tan
Simon McQuoid
Hiroyuki Sanada
Ludi Lin
Hiroyuki Sanada
Sisi Stringer
Lewis Tan
Ludi Lin
Tadanobu Asano
Mehcad Brooks
Joe Taslim
Hiroyuki Sanada

Videók (10)

 
freeman   2021. 07. 24.

legújabb vélemény

0

király film

 
Zoltán384279   2021. 04. 27.

a nap véleménye

1
Hát, többet vártam

Pedig semmit nem vártam. Tudtam, hogy nem lesz jó film, de hogy ennyire rossz lesz, arra nem gondoltam. Ebből a filmből tényleg csak a végét lenne szabad megnézni, de addig valahogy ki is kell bírni. Hát bennem végig Cano tartotta a lelket, de legalább lehetett min röhögni néha. A karakterek finoman szólva sem hozzák az erőt, amit kellene. Liu Kang pl. úgy néz ki, mint egy tíz éve crakken élő nő, Raiden egy majom, pedig neki kellene bátorítani a harcosokat, a másik oldal meg simán nyerhetné a tornát, ha nem kezdenek aljaskodni. Azt sem tudom, hogy milyen felbontásban kellett volna nézni a filmet, mert szerintem a VHS már kiment a divatból, de voltak olyan jelenetek (pl. Kang biciklizése, vagy Kung Lao néhány jelenete), amiket a régi Superman filmek is túlszárnyalnak. A mozikban szerintem még jobban kijön ez, mint egy 2160-as tv-n. Az utolsó harc tetszett, de abból elég lett volna egy klipet csinálni a YouTube-ra. Nagyon gyenge film, rosszabb, mint a 95-ös, és a többi részét nem is fogom megnézni. Csak azért 2 csillag, mert az utolsó harc tényleg jó volt, és Cano marhaságai ébren tartottak. Amúgy egy nagy 0.

 
drg0602   2021. 04. 28.

4
Nekem teljesen rendben volt

Mindenképp moziban és szinkronosan akartam megnézni. De nem bírtam kivárni. Nekem tetszett, a hibáival együtt. Szimpatikus karakterek, Sub-Zero, Scorpion, Jax stb. Jó van megcsinálva. Jó történet. Egyedül egy kicsit rövidnek találtam. Várom a folytatást. :) 10/10

 
Eastern79   2021. 04. 24.

1
Látványos bukta

Amennyire vártam, pont akkora csalódás. Az effektek nagyon jók, de valahogy nem volt meg a hangulata az idióta helyszínek miatt. Sokkal jobban működött volna, ha a nyitójelenetben megidézett atmoszféra uralja az egész filmet. Az első Paul Anderson-féle film ezekkel az effektekkel és harcművészekkel tökéletes lenne. Egyszer nézhető, de sajnos felejthető.

 
csd   2021. 04. 24.

7
Nincs mese...

Az Igazság Ligája után az idei év következő kellemes csalódása a Mortal Kombat. Túl sok rosszul sikerült videojáték adaptációt kaptunk az elmúlt években, és ne is tagadjuk, hogy Paul W.S. Anderson Szörnyvadászáról már jól előre borítékoltuk, hogy nem... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2021. 04. 19.

2

Már megint belepakolták az összes jó jelenetet a trailerbe, a videójátékhoz meg annyi köze, hogy kinézetre valamennyire hasonlítanak a karakterek. Másfél órát kell várni, hogy történjen valami érdemleges, de a SubZero vs Scorpion bunyó is finoman szó... több»

 
thomino   2021. 04. 24.

3

Oké, gyerekek: ha valamire, akkor erre nagyon megérte várni. Semmi sincs túlbonyolítva ebben a filmben, egyszerűen csak megcsinálták azt, amit vártunk tőle. Izgalmas, pörgős és eszeveszetten brutális. Nincs üresjárat. Aki szereti a Mortal Kombatot, az nagyon hamar üljön le elé.

A film összbevétele 83 092 025 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 17 496 253 forintot termelt. A hazai mozik összesen 11 016 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Linden Ashy, aki az 1995-ös filmben Johnny Cage-t játszotta, ebben a filmben is felbukkan egy másik karakter szerepében.

(jakedave)
 

Az első Mortal Kombat-film, amiben nem szerepel Johnny Cage karaktere.

(jakedave)
 

Mileena szerepére Jean-Claude Van Damme lánya, Bianca Brigitte Van Damme is jelentkezett.

(jakedave)
 

A maga 58 évével Hiroyuki Sanada lesz az eddigi legidősebb Skorpió a filmvásznon.

(jakedave)
 

Johnny Cage szerepére Ryan Reynolds neve is felmerült.

(hp)
 
Összességében tehát már egész jó úton járnak Hollywoodban ahhoz, hogy értékelhető Mortal Kombat-film kerüljön a közönség elé, egyedül arra a fránya, úgynevezett történetre kéne ráfeküdni, de keményen! több»
 
Az új trilógia nyitódarabja középszerű játékadaptáció lett, amit ugyanúgy szerethet, vagy utálhat az, aki az elmúlt években minden Mortal Kombattal játszott, és az is, akinek fogalma sincs róla, hogy ki is az a Sub-Zero vagy Raiden nagyúr. több»