Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
36
Szereplők
19
Vélemények
26
Képek
13
Videók
 
Norbert93   2020. 04. 30.

legújabb vélemény

Ha nem csak a bevétel utáni sóvárgásról szólt volna...

A Terminátor franchise-na még mindig csak két része van (erős túlzással három a nem is olyan rossz Gépek lázadásával), minden folytatás sablonos, erőltetett és a látványon, valamint Arnold-on kívül nem is tud felmutatni semmit. Messziről érzik a bőrlehúzás, számomra a Terminátor széria ott ért véget amikor a T100-as like-ot mutatva elmerült a kohóban.

 
HETEDIK   2019. 11. 02.

a nap véleménye

Terminátor 3/2

Ha kikapcsoljuk az agyunkat, egyszeri szórakozásra alkalmas, de ha belegondolunk, hova jutott ez a széria, az ember inkább elsírná magát. Olyan érzésem van, mint a Csupasz pisztoly filmeknél, amikor a cím után 2,5 vagy 33/1/3 van. Mert ugyebár ez egy olyan folytatás akar lenni, ami a T2 utáni folytatásokat figyelmen kívül hagyja, ezzel szembeköpve saját magát. Tehát találóbb cím lett volna a T3/2. Ami a filmet illeti, borzalmas. A történet olyan szinten gagyi, hogy akár egy Terminátor paródia is lehetne. Nyíltan lopkod a T2-ből, persze Cameron producerkedése alatt ez nem is meglepő, meg ugye a korábbi folytatások is nyúlnak belőle rendesen, tehát ezen ne is akadjunk fenn. Visszakapjuk a rob... több»


 
NGN   2020. 01. 26.

Nem lenne rossz az alapötlet a megváltozott jövőröl, de konkrétan megint az van, hogy leforgatták az első és a második részt, zanzásítva a mai modern kor igényeihez mérve. Sok újat nem ad, láttuk már, Arnie pedig mehetne már nyugdíjba. Meg az egész franchise.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 01.

Szinte sértő ez a nagyon egyszerűcske és egysíkú film a kultikus elődjéhez képest. Női erős karakterekkel próbálták meg eladhatóbbá tenni a filmet de még ez sem segített rajta. Akik a régebbi filmeket szerették azok megnézik de egyszernézős felejthető alkotás lett. Kár érte.

 
Lubi   2019. 10. 31.

a nap véleménye

Hasta la vista Terminátor franchise

Ismét egy régi nagy klasszikus kapott újabb folytatást. Az eredeti szereplők közül Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatértek legikonikusabb szerepükben a franchise immár hatodik felvonásában. A rendezésért ezúttal a Deadpoolt is levezénylő Tim Miller volt a felelős. A Sötét végzet alcímmel ellátott epizód pedig a Terminátor 2 – Az ítélet napja közvetlen folytatásaként, a többi filmet figyelmen kívül hagyva veszi fel a fonalat. Az eredeti filmek – különösképpen a második rész – máig az akcióműfaj megkerülhetetlen csúcsai, mind technikai innováció és megvalósítás, mind történetvezetés terén. Ezt a sikerhullámot igyekezett meglovagolni eddig az összes folytatás, miután James Camer... több»

Linda Hamilton
Mackenzie Davis
Natalia Reyes
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Gabriel Luna
Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Gabriel Luna
Mackenzie Davis
 
Terminátor: Sötét végzet feltette az i-re a pontot és tökéletes egységet alkot az 1984-es és 1991-es korábbi részekkel. több»
 
Tim Miller főként az akciók miatt volt jó választás, az autós és repülős üldözéseket, valamint a könnykicsordulós akciókoreográfiákat kifejezetten ütősre és dinamikusra hangszerelte. Itt azonban nagyjából vége is a pozitívumoknak, a fent felsorolt hiányosságok sajnos rányomják bélyegüket a filmre, és ezért lett a Sötét végzet „csupán” egy szórakoztató, de könnyen felejthető Terminátor-folytatás. több»
 
Éreztem Tim Millerben az igyekezetet és a tiszteletet, amit a film múltja diktált neki, de ki kell mondanunk most már – és ezzel magam ellen beszélek, hisz gyermekkorom kedvenc hőse volt a T 800-as modell –, hogy el kell engedni ezt a franchaise-t, mert egyszerűen már nincs benne több… sajnálom. több»

A film 188 249 866 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 118 858 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tim Miller rendező elmondása szerint Linda Hamilton a forgatás elején állandóan mosolygott, amikor puskával a kezében forgatta az akciójeleneteket. A rendező kénytelen volt figyelmeztetni a színésznőt, hogy próbáljon meg "keményebb" arcot vágni.

(hp)
 

A film cselekménye 2022-ben játszódik.

(hp)
 

A Terminator: Sötét végzet a 1984-es Terminator bemutatásának 35. évfordulóján került a mozikba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.