Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Transformers 3. : A hold sötétsége (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Transformers 3. : A hold sötétsége
 
Deku   2017. 09. 24.

Ez meg mégis mi a fekete fene? Ennyire elrontani egy filmet nem lehet, de ezzel simán elérték, hogy végtelenül tudjak unatkozni. Nem vártam volna pedig ekkora buktát tőle. Nagy kár.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Nekem ez a kedvenc részem, itt a legjobb a sztori, az akció jelenetek, tetszik mikor Optimus küzd a küklopsszal. Az a baj az új részekben sajna már nincs meg ez a löket.


 
london2012   2015. 07. 22.

A többi részhez hasonlóan ez is kiválóra sikerült mindenkinek jó szórakozást nyújt aki szereti ezt a műfajt és van hozzá fantáziája. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
Balu   2015. 05. 18.

Mint a többi Transformers, szerintem ez a film is jó és az irodás jelenet különösen tetszett. Sajnos a filmből nem derül ki, hogy Megan Fox hova lett. Látványos és élvezhető.

 
dittee   2015. 12. 28.

Kedvenc részem! Végre valami, ami nem annyira sablon! Nekem nagyon tetszett izgalmas, fordulatos és a látványvilága egyszerűen fantasztikus. A humora is tökéletes és a színészek is jól játszanak!

 

Az előző részekből megismert fontosabb szereplők (Megan Fox kivételével) mind visszatérnek.

(Terminátor6 )
 

Megan Fox egy interjúban Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, amin nem is a rendező, hanem inkább Steven Spielberg producer akadt ki, ezért kellett Foxnak távoznia a produkciótól. A színésznő később abban látta az okot, hogy az interjú után nem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A vizuális effektusok vezetője, Scott Farrar szerint az Őrszem fővezér Sean Connery-ről lett mintázva. Az Őrszemtől el is hangzik a "there can be only one", "végül csak egy maradhat" mondat, ami a Hegylakó franchise jellegzetes mondata.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.