Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Transformers 3. : A hold sötétsége (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Transformers 3. : A hold sötétsége
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

Önismétlés Vol.3

Ez már az a rész volt, amikor várható volt (egyben kínos) az újabb önismétlő alapcselekmény (már jártak a Naprendszer en korábban is és "itt maradt" egy cybertron-i szuperfegyver), ami az amúgy is klisés összképpel rendelkező filmet még jobban a mélybe süllyesztette. Alapvetően másképp, mondhatni lazábban állok egy látványfilmhez, mert ugyebár a látványos CGI jelenetek miatt nézzük őket, de van az a határ, ami alatt már nem tudok komolyan venni egy ilyen filmet.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ez meg mégis mi a fekete fene? Ennyire elrontani egy filmet nem lehet, de ezzel simán elérték, hogy végtelenül tudjak unatkozni. Nem vártam volna pedig ekkora buktát tőle. Nagy kár.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

Nekem ez a kedvenc részem, itt a legjobb a sztori, az akció jelenetek, tetszik mikor Optimus küzd a küklopsszal. Az a baj az új részekben sajna már nincs meg ez a löket.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 11.

Egyre gyengébb és gyengébb filmek születnek ebből a franchise-ből. Ez a 3. alkalom, hogy Shia LaBeouf a film kedvéért Sam bőrébe bújik, de minden egyes képkockából sugárzik, hogy ezt már nagyon nem akarja. Az első két részhez képest Sam karaktere egyfajta változáson ment keresztül, ami nem indokolt. Tahót faragtak belőle, és ettől elvesztette szerethetőségét. Mikela pótlék pedig csak azért került a filmbe, hogy legyen kire csorgatni a nyálat, mert más funkciója nincs a színésznőnek, az biztos. Az effektek is kicsit túl mentek azon a realisztikus képzeletbeli hatáson, akkor is tűz és robbanás van, ha valaki felbukik egy járdaszegélyben. Túúúl sok. Nem jó ez a film, látszik, hogy a második rész "bukása" elvette a színészek kedvét az egésztől, a sztori sem összeszedett, és a film felét a fölös érzelgős jelenetek teszik ki, amik tök valószerűtlenek.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Shia LaBeouf ebben a részben a legkriminálisabb és legirritálóbb alakítást nyújtott. Megan Fox lecserélése is rossz húzás volt. John Turturrot a második részhez képest, és John Malkovich karakterét ebben a filmben szánalmasnak találtam. De végre azt kaptam, amit az előző részekben keveselltem, a robot - robot elleni harcot, főleg, hogy ebben a részben végre az emberek nem bírnak az ellenséggel, és csak Optimus és csapata képes felvenni a küzdelmet az Álcákkal. Na de itt jön, ami megint furcsa számomra, hogy az Autobotok maroknyi csapata képes felvenni a harcot a túlerővel szemben. Örültem volna, ha a csata hevében nem emberi, hanem újabb Autobotok érkeznek segítségül, mondjuk a Dinobotok, és nem a következő részre tartogatják őket. A látványos csaták mellett sajna lehúzza a filmet, hogy elnyújtja a sok, számomra felesleges érzelmektől csöpögő jelenet.

A film összbevétele 1 123 794 079 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részekből megismert fontosabb szereplők (Megan Fox kivételével) mind visszatérnek.

(Terminátor6)
 

Megan Fox egy interjúban Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, amin nem is a rendező, hanem inkább Steven Spielberg producer akadt ki, ezért kellett Foxnak távoznia a produkciótól. A színésznő később abban látta az okot, hogy az interjú után nem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A vizuális effektusok vezetője, Scott Farrar szerint az Őrszem fővezér Sean Connery-ről lett mintázva. Az Őrszemtől el is hangzik a "there can be only one", "végül csak egy maradhat" mondat, ami a Hegylakó franchise jellegzetes mondata.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.