Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Transformers 3. : A hold sötétsége (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Transformers 3. : A hold sötétsége
 
Norbert93   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

0
Önismétlés Vol.3

Ez már az a rész volt, amikor várható volt (egyben kínos) az újabb önismétlő alapcselekmény (már jártak a Naprendszer en korábban is és "itt maradt" egy cybertron-i szuperfegyver), ami az amúgy is klisés összképpel rendelkező filmet még jobban a mélybe süllyesztette. Alapvetően másképp, mondhatni lazábban állok egy látványfilmhez, mert ugyebár a látványos CGI jelenetek miatt nézzük őket, de van az a határ, ami alatt már nem tudok komolyan venni egy ilyen filmet.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ez meg mégis mi a fekete fene? Ennyire elrontani egy filmet nem lehet, de ezzel simán elérték, hogy végtelenül tudjak unatkozni. Nem vártam volna pedig ekkora buktát tőle. Nagy kár.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Nekem ez a kedvenc részem, itt a legjobb a sztori, az akció jelenetek, tetszik mikor Optimus küzd a küklopsszal. Az a baj az új részekben sajna már nincs meg ez a löket.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

0

Shia LaBeouf ebben a részben a legkriminálisabb és legirritálóbb alakítást nyújtott. Megan Fox lecserélése is rossz húzás volt. John Turturrot a második részhez képest, és John Malkovich karakterét ebben a filmben szánalmasnak találtam. De végre azt ... több»

 
dailyfilmsan   2019. 04. 11.

0

Egyre gyengébb és gyengébb filmek születnek ebből a franchise-ből. Ez a 3. alkalom, hogy Shia LaBeouf a film kedvéért Sam bőrébe bújik, de minden egyes képkockából sugárzik, hogy ezt már nagyon nem akarja. Az első két részhez képest Sam karaktere egy... több»

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Ez az a filmsorozat, amiből 1 vagy 2 rész is bőven elég lett volna. Ezután minden csak felesleges bőrlehúzás, visszatérő gonoszokkal. Látványorgia annak, aki szereti a számítógépes kulimászt.

 
london2012   2015. 07. 22.

1

A többi részhez hasonlóan ez is kiválóra sikerült mindenkinek jó szórakozást nyújt aki szereti ezt a műfajt és van hozzá fantáziája. Mindenképpen érdemes megnézni.

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 1 123 794 079 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részekből megismert fontosabb szereplők (Megan Fox kivételével) mind visszatérnek.

(Terminátor6)
 

Megan Fox egy interjúban Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, amin nem is a rendező, hanem inkább Steven Spielberg producer akadt ki, ezért kellett Foxnak távoznia a produkciótól. A színésznő később abban látta az okot, hogy az interjú után nem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A vizuális effektusok vezetője, Scott Farrar szerint az Őrszem fővezér Sean Connery-ről lett mintázva. Az Őrszemtől el is hangzik a "there can be only one", "végül csak egy maradhat" mondat, ami a Hegylakó franchise jellegzetes mondata.

(magyaristvan)
 

Peter Cullen (Optimus hangja) kedvenc jelenete, amikor Optimus találkozik Buzz Aldrin asztronautával.

(magyaristvan)
 

2011-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Rosie Huntington-Whiteley-nek ez volt az első filmszerepe.

(sz.marci)
 

Megan fox durván leszólta Michael Bayt a Bukottak bosszúja után és ezért kellett távoznia.

(sz.marci)
 

Miután egy statiszta súlyosan megsérült, Michael Bay úgy döntött, hogy az egyik jelenetet nem forgatják le, hanem inkább egy másik filmje során készült felvételt fog felhasználni.

(BSzabina)
 

Miután röviddel a forgatás előtt kidobták Megan Fox színésznőt, a bulvárban rengeteg pletyka felröppent, hogy ki fogja átvenni a helyét. A lehetséges színésznők között szerepelt például Gemma Arterton, Ashley Greene, Brooklyn Decker, Miranda Kerr, Bar Rafaeli, Amber Heard, Camilla Belle, Katie Cassidy, Heidi Montag és Anna Kendrick is, végül Rosie Huntington-Whiteley kapta meg a szerepet.

(BSzabina)
 

Az ejtőernyős jelenetnél Michael Bay kamerát erősített az ejtőernyősök sisakjára, hogy ebből a szögből tudja felvenni zuhanásukat Chicago felé.

(BSzabina)