Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
67%

Transformers 3. : A hold sötétsége (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Transformers 3. : A hold sötétsége

Galéria (15)

Videók (1)

 
Norbert93   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

0
Önismétlés Vol.3

Ez már az a rész volt, amikor várható volt (egyben kínos) az újabb önismétlő alapcselekmény (már jártak a Naprendszer en korábban is és "itt maradt" egy cybertron-i szuperfegyver), ami az amúgy is klisés összképpel rendelkező filmet még jobban a mélybe süllyesztette. Alapvetően másképp, mondhatni lazábban állok egy látványfilmhez, mert ugyebár a látványos CGI jelenetek miatt nézzük őket, de van az a határ, ami alatt már nem tudok komolyan venni egy ilyen filmet.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ez meg mégis mi a fekete fene? Ennyire elrontani egy filmet nem lehet, de ezzel simán elérték, hogy végtelenül tudjak unatkozni. Nem vártam volna pedig ekkora buktát tőle. Nagy kár.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

0

Shia LaBeouf ebben a részben a legkriminálisabb és legirritálóbb alakítást nyújtott. Megan Fox lecserélése is rossz húzás volt. John Turturrot a második részhez képest, és John Malkovich karakterét ebben a filmben szánalmasnak találtam. De végre azt ... több»

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Nekem ez a kedvenc részem, itt a legjobb a sztori, az akció jelenetek, tetszik mikor Optimus küzd a küklopsszal. Az a baj az új részekben sajna már nincs meg ez a löket.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 11.

0

Egyre gyengébb és gyengébb filmek születnek ebből a franchise-ből. Ez a 3. alkalom, hogy Shia LaBeouf a film kedvéért Sam bőrébe bújik, de minden egyes képkockából sugárzik, hogy ezt már nagyon nem akarja. Az első két részhez képest Sam karaktere egy... több»

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Ez az a filmsorozat, amiből 1 vagy 2 rész is bőven elég lett volna. Ezután minden csak felesleges bőrlehúzás, visszatérő gonoszokkal. Látványorgia annak, aki szereti a számítógépes kulimászt.

 
london2012   2015. 07. 22.

1

A többi részhez hasonlóan ez is kiválóra sikerült mindenkinek jó szórakozást nyújt aki szereti ezt a műfajt és van hozzá fantáziája. Mindenképpen érdemes megnézni.

A film összbevétele 1 123 794 079 dollár volt (imdb.com).

 

Az előző részekből megismert fontosabb szereplők (Megan Fox kivételével) mind visszatérnek.

(Terminátor6)
 

Megan Fox egy interjúban Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, amin nem is a rendező, hanem inkább Steven Spielberg producer akadt ki, ezért kellett Foxnak távoznia a produkciótól. A színésznő később abban látta az okot, hogy az interjú után nem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A vizuális effektusok vezetője, Scott Farrar szerint az Őrszem fővezér Sean Connery-ről lett mintázva. Az Őrszemtől el is hangzik a "there can be only one", "végül csak egy maradhat" mondat, ami a Hegylakó franchise jellegzetes mondata.

(magyaristvan)
 

Peter Cullen (Optimus hangja) kedvenc jelenete, amikor Optimus találkozik Buzz Aldrin asztronautával.

(magyaristvan)
 

2011-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)