Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Transformers 3. : A hold sötétsége (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Transformers 3. : A hold sötétsége
 
Deku   2017. 09. 24.

Ez meg mégis mi a fekete fene? Ennyire elrontani egy filmet nem lehet, de ezzel simán elérték, hogy végtelenül tudjak unatkozni. Nem vártam volna pedig ekkora buktát tőle. Nagy kár.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Nekem ez a kedvenc részem, itt a legjobb a sztori, az akció jelenetek, tetszik mikor Optimus küzd a küklopsszal. Az a baj az új részekben sajna már nincs meg ez a löket.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 11.

Egyre gyengébb és gyengébb filmek születnek ebből a franchise-ből. Ez a 3. alkalom, hogy Shia LaBeouf a film kedvéért Sam bőrébe bújik, de minden egyes képkockából sugárzik, hogy ezt már nagyon nem akarja. Az első két részhez képest Sam karaktere egyfajta változáson ment keresztül, ami nem indokolt. Tahót faragtak belőle, és ettől elvesztette szerethetőségét. Mikela pótlék pedig csak azért került a filmbe, hogy legyen kire csorgatni a nyálat, mert más funkciója nincs a színésznőnek, az biztos. Az effektek is kicsit túl mentek azon a realisztikus képzeletbeli hatáson, akkor is tűz és robbanás van, ha valaki felbukik egy járdaszegélyben. Túúúl sok. Nem jó ez a film, látszik, hogy a második rész "bukása" elvette a színészek kedvét az egésztől, a sztori sem összeszedett, és a film felét a fölös érzelgős jelenetek teszik ki, amik tök valószerűtlenek.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Ez az a filmsorozat, amiből 1 vagy 2 rész is bőven elég lett volna. Ezután minden csak felesleges bőrlehúzás, visszatérő gonoszokkal. Látványorgia annak, aki szereti a számítógépes kulimászt.

 
london2012   2015. 07. 22.

A többi részhez hasonlóan ez is kiválóra sikerült mindenkinek jó szórakozást nyújt aki szereti ezt a műfajt és van hozzá fantáziája. Mindenképpen érdemes megnézni.

 

Az előző részekből megismert fontosabb szereplők (Megan Fox kivételével) mind visszatérnek.

(Terminátor6)
 

Megan Fox egy interjúban Michael Bay-t Hitlerhez hasonlította, amin nem is a rendező, hanem inkább Steven Spielberg producer akadt ki, ezért kellett Foxnak távoznia a produkciótól. A színésznő később abban látta az okot, hogy az interjú után nem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A vizuális effektusok vezetője, Scott Farrar szerint az Őrszem fővezér Sean Connery-ről lett mintázva. Az Őrszemtől el is hangzik a "there can be only one", "végül csak egy maradhat" mondat, ami a Hegylakó franchise jellegzetes mondata.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.