Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
4
Videók
 
Sándor   2020. 08. 03.

legújabb vélemény

Még csak most vágtam bele, de már most nagyon váron, miként bővíti ezt az univerzumot a sorozat. Amolyan igazi csemege lehet mindez így egybevéve, és nagyon tetszik benne, hogy kevésbé ismerem a Transformerset, mégis nagyon be tud szippantani!

 
erestor-mordon   2020. 08. 02.

Fuh, nekem a Transformersből jöhet bármennyi, a filmeket is imádtam, és tudtam, hogy az animált szériát is nagyon fogom szeretni. Szerintem gyönyörű a rajzolás, maga a sztori pedig elképesztően jól meg van írva. Csakis ajánlani tudom!


 
kistigris2121   2020. 08. 01.

Remek sorozatnak ígérkezik, rajongóknak nem szabad kihagyni. Vizuálisan tökéletes, a karaktereket egészen új rétegekkel látja el, az egész izgalmasan kiszámíthatatlan és akciódús. Tartottam tőle, hogy nem lesz méltó a Transformers-filmekhez, de az erős indítás után szerintem ettől már nem kell félni.

 
Sanya   2020. 07. 30.

Felülmúlta minden várakozásomat. Az animáció stílusa elképesztő, a sötét, félelmetes hangulat valóban a háború pusztítását idézi. Alig várom a következő részt.

 

Három évadot terveznek.

(Thibo84)
 

Minden évadnak lesz egy alcíme, az első évadé az Ostrom.

(Thibo84)
 

A karakterek a Siege játékfiguráin alapulnak.

(Thibo84)
 

A sorozat első része Bumblebee-vel és Wheeljackkel nyit. Ez a két karakter nyitja az eredeti Transformers rajzfilmsorozatot az 1. részben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.