Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Transformers: A bukottak bosszúja (2009)

Transformers: Revenge of the Fallen
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Transformers: A bukottak bosszúja
 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

legújabb vélemény

0

Ez a legigalmasabb Transformers film. Nagy kedvencem. Itt még hálisten nem kezdték el lecserélgetni a színészeket és ez a film minőségén és hangulatán is meglátszik. Kellemes és fantáziadús kaland az autobotokkal, mint ahogy már megszokhattuk.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

0

Az ikreknek, Jetfire-nek és a kis távirányítós autónak hála szórakoztató lett a második rész. Voltak látványos küzdelmek benne, de túl sok volt az érzelgős rész, és inkább az ember kontra robot küzdelemre fektették a hangsúlyt. Destroyer legyőzése is... több»


 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Ez is nagyon jó, akció dús. Méltó folytatás a sztorinak. Ami tetszik a végén, he nem is marad meg de Optimus új formát kap, és van egy kis előzmény sztori is a Transzformerszekről.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

0

Adtak egy pofont az első résznek. Nem lett eléggé kidolgozva, inkább mindenből dupláztak, csak éppen a kidolgozottságra nem fektettek elég hangsúlyt. A robotok nagyon mű és pocsék látványt mutattak kb. kockáról kockára máshogy néztek ki és nagyon lev... több»

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

Az első részhez képest sokkal gyengébb, de még éppen élvezhető. A sztori kialakításában kicsit nagyobb kreativitást vártam volna el. Illetve nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ebbe a filmbe igenis kellettek a bugyuta poénok.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

A jól összerakott első részhez képest már itt tolódott a minőség a gyenge megvalósítás és a CGI túltolása irányába, de a film ettől függetlenül még viszonylag élvezhető maradt. Itt kellett volna megállni.

 
hell.l   2016. 10. 17.

0

Az első rész ugyan feltette a mércét, de végül is méltó folytatása lett, bár mégis gyengébbre sikerült. A feeling megvan ugyan, de a sokkal jobb történetet is kitalálhattak volna.

Galéria (12)

Videók (1)

A film összbevétele 836 303 693 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 836,3 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

Megan Fox utolsó filmje a szériában.

(7ETEDIK )
 

Shia kollégiumi szobájában Bay korábbi filmje, a Bad Boys plakátja látható.

(7ETEDIK )
 

Shia LaBeouf meggyőzte a legjobb barátját, a rapper Chris "Cage" Palko-t, hogy jelenjen meg a filmben. Ő látható a kollégiumi jelenetben.

(Mavil)
 

Erin Naas cameo szerepben tűnik fel. Ő Arcee hologramos vezetője.

(Mavil)
 

Isabel Lucas első filmje.

(Mavil)
 

James Arnold Taylorot eredetileg a Fallen hangjának választották, de csalódottságára a szerepet végül Tony Todd töltötte be.

(Mavil)
 

Az U.S. és kanadai DVD kiadás a Paramount Home Entertainment gondozásában normális és speciális effekteket is bemutató változatban is elérhető.

(Mavil)
 

Ebben a filmben hét konstrukció található: Scrapper, Mixmaster, Long Haul, Rampage és Devastator (Transformers (1984)), Hightower (Toransufômâ: Kârobotto (2000)) és Overload (Transufômâ: Maikuron densetsu (2002) . Ezek közül a Rampage eredetileg Predacon volt, míg a Hightower és Overload eredetileg Autobot-ok voltak.

(Mavil)
 

Sam süteményén a PSIU betűk láthatóak. Ezek a betűk képviselik a Psi Upsilon testvériséget, melynek Michael Bay is tagja volt.

(Mavil)