Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Transformers: A bukottak bosszúja (2009)

Transformers: Revenge of the Fallen
Filmadatlap
 
33
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Transformers: A bukottak bosszúja
 
Orosz István   2017. 07. 27.

Ez is nagyon jó, akció dús. Méltó folytatás a sztorinak. Ami tetszik a végén, he nem is marad meg de Optimus új formát kap, és van egy kis előzmény sztori is a Transzformerszekről.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

Adtak egy pofont az első résznek. Nem lett eléggé kidolgozva, inkább mindenből dupláztak, csak éppen a kidolgozottságra nem fektettek elég hangsúlyt. A robotok nagyon mű és pocsék látványt mutattak kb. kockáról kockára máshogy néztek ki és nagyon levágós volt, hogy CGI az egész. Viszont volt benne sok autó, menőbbnél menőbb helyek és sok harcjelenet, hogy ne vesszen kárba a TNT. Túl lett ez gondolva és sajnos nem történeti szálon, mert az nagyon gagyi, szimpla f*s lett. A fölös beállított érzelmi fröccsök, melyek közben éles helyzetben 6x meghal az ember, alap volt ebben a filmben. Kb. 4 biztos volt benne. Nem tetszett, az első részhez képest nagy zuhanás, de izgalmas lett, mert hát Michael Bay nem véletlen robbantgatott és látszik, hogy a színészek tényleg testközelből kapták a törmeléket, meg estek, keltek, de ez még így is hiteltelen és gyenge sajnos. Meg sem közelíti az első részt.


 
Thibo84   2019. 04. 29.

Az ikreknek, Jetfire-nek és a kis távirányítós autónak hála szórakoztató lett a második rész. Voltak látványos küzdelmek benne, de túl sok volt az érzelgős rész, és inkább az ember kontra robot küzdelemre fektették a hangsúlyt. Destroyer legyőzése is kiábrándító volt számomra. Shia LaBeouf továbbra is borzolta a kedélyeimet, míg John Turturro karaktere most sokkal mókásabb lett.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

Az első részhez képest sokkal gyengébb, de még éppen élvezhető. A sztori kialakításában kicsit nagyobb kreativitást vártam volna el. Illetve nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ebbe a filmbe igenis kellettek a bugyuta poénok.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

A jól összerakott első részhez képest már itt tolódott a minőség a gyenge megvalósítás és a CGI túltolása irányába, de a film ettől függetlenül még viszonylag élvezhető maradt. Itt kellett volna megállni.

A film összbevétele 836 303 693 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 836,3 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

Megan Fox utolsó filmje a szériában.

(HETEDIK )
 

Shia kollégiumi szobájában Bay korábbi filmje, a Bad Boys plakátja látható.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.