Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

G. I. Joe: A Kobra árnyéka (2009)

G.I. Joe: The Rise of Cobra
Filmadatlap
 
35
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
1
Videók
G. I. Joe: A Kobra árnyéka
 
Thibo84   2019. 04. 28.

Egy látványos és pörgős akciófilm, de semmi több. Nincs mondanivalója, és hiába rakták bele Marlon Wayans, hogy humort vigyen bele, még az sem sikerült a készítőknek.

 
Norbert93   2018. 08. 08.

Gyenge és jellegtelen mivoltja ellenére tetszett, nem volt rossz film. Lehet többet nem fogom megnézni, de nem bántam meg, hogy időt szántam rá.


 
mimi   2015. 04. 23.

Ez a film egyszerűen borzasztó! A történet egy nagy nulla, és a szereplők is egytől-egyig gyaláztosan játszanak.Én nem vártam sokat mégis nagyot csalódtam, és egy percig se szórakoztam jól rajta.

 
pindurcat   2015. 03. 18.

Nem vártam sok jót a filmtől, ezúttal nem is csalódtam. Gyenge a történet, szereplők alakítása is kritikán alúli, pedig láthatóan magas költségvetésű film.

 
PNemeth   2015. 01. 28.

Látványos akciófilm, de ennyi kevés a tartalom.

A film összbevétele 302 469 017 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a szokásoktól eltérően nem vetítették le a kritikusoknak a premier előtt. Ez legtöbbször annak a jele, hogy a készítők tartanak a negatív véleményektől (többnyire azért, meg a próbavetítések nem győzték meg a közönséget), és nem szeretnék, ha a kritikusok elüldöznék a potenciális nézőket.

(hp)
 

Rachel Nichols és Sienna Miller a közös harcjelenetük során kisebb sérüléseket szenvedtek. Nichols megégette magát, Millernek pedig kificamodott a csuklója.

(hp)
 

A fimben 118 perces játékidejére 250 robbantás jut.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.