Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
2023. 03. 27.
Egy ilyen témához (Teremtő keresése) nem drogosan kellene hozzá állni, Stanley
Az alkotó egy későbbi nyilatkozatában ezt mondta: „Úgy akartam megcsinálni, hogy a nézők se értsék a filmet, csak kérdéseket, kétségeket akartam támasztani.” Nos, ennek e... több»
2
2023. 03. 26.
A Walking Dead (unalmas) halottjai végre elszabadultak és akcióznak
Szerintem ez a sorozat azoknak jó, akik lerágták a saját lábukat amikor a Walking Dead elnyújtott párbeszédeit nézték miközben azt üvöltötték a képernyőre, hogy „mikor le... több»
2023. 02. 24.
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…
…ki a legdémonibb e vidéken? A film legjobb beállítása, amikor a tükör belsejében, alant, mint sötét medencében küzd a lány, hogy elérje a felszínt. Az egy díjnyertes beá... több»
2023. 02. 24.
Nem vagyok horrorrajongó, ha én azt mondom, játszottam az Alien Isolation játékkal és MAJDNEM végignéztem ezt a filmet, akkor mindenkinek kötelező
Tényleg nem vagyok horror-, thriller-, survival-rajongó, de ez a film még az én pajzsomat is átütötte. Na jó, a végén azt a komoly testhorrort, transzformálási részt már ... több»
2023. 02. 20.
Elfeledett szovjet háborús filmdrámák 2. helyezett
Ez a film csodálatos. Annak idején fekete-fehérben láttam, ma már elérhető színesben is. Egy haverom hívta fel rá a figyelmem, a főszereplő grúz karaktere nem azért kérde... több»
A holló (1994)
A gép (2013)
King Kong (1976)