Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
27
Képek
2
Videók
Dominó
 
HETEDIK   2019. 06. 08.

Jól mutatja hol tart De Palma karrierje hogy elvállalt egy ilyen projektet. Persze lehet magyarázkodni, hogy amcsi szemmel kevés volt a zsé, dehát pontosan tudta hogy ez nem Hollywood-i projekt lesz. Akkor meg miről beszélünk? Egy dögunalmas másfél óra az egész, persze azért zsenije most is megvillan, így van hát osztott képernyő dögivel, meg a háttérkiemelései, ami szintén csak rá jellemző, de az az igazság ez 2019-ben baromi kevés. Főleg amikor olyan akciófilmek készülnek mint a John Wick 3...De Palma nem tud megújulni, sajnos ezért tart ott, ahol...

 
olgaasFug   2019. 05. 31.

Irtó kíváncsi voltam, mire képes színészként Nikolaj Coster-Waldau Jamie Lannister eljátszásán kívül. És noha benne egyáltalán nem csalódtam, szerintem remekül hozza a szerepét, a film sztorija nagyon hamar érdektelenné vált számomra. Azt sajnálom a legjobban, hogy az egészben bőven lett volna potenciál, mégsem aknázták ki a lehetőségeket az alkotók.


 
bob.007   2019. 05. 30.

Mint thrillertől sokkal többet vártam volna a filmtől, mint Brian de Palma filmtől még többet, de az az igazság, hogy Palma már nagyon rég nem tett le az asztalra egy igazán jó filmet sem. Igazából kicsit sajnáltam Waldaut a szerepben, mivel szemmel láthatóan nagyon meg kellett küzdenie a karakterrel és ez nem feltétlenül az ő hibája. A Dominó egyszer nézhető alkotás, utána azonban teljesen felejthetővé válik. Sajnos ez van. :/

 
Denisqoo   2019. 05. 29.

Nem fogalmaznék olyan sarkosan, mint az előttem szóló, mert a filmnek igenis vannak jó pillanatai, melyekből látszik, hogy de Palma mozijában bőven megvolt a potenciál, de végül nem úgy alakultak a dolgok. Várom már a direktor nagy visszatérését, ha ehhez ezt az állomást abszolválni kellett, az rendben van, azt mondanám, hogy kaptunk egy, a közepestől semmivel sem gyengébb filmet.

 
Henk   2019. 05. 23.

Olvastam, hogy Brian De Palma mennyire elégedetlen volt a forgatási körülményekkel, amit el is hiszek neki, de attól ez még egy pocsék film lett. Ennél ő is és Waldau is sokkal többet érdemelt volna. Nem jó szívvel mondom, de tegyél magadnak egy szívességet, és kerüld el messziről a Dominót. :(

Nikolaj Coster-Waldau
Carice van Houten
Carice van Houten
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Carice van Houten
Guy Pearce
Carice van Houten
Nicolas Bro
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
 
Csak találgathatunk, miért lett ennyire rossz mozi a Dominó, de teljesen felesleges. Felejtsük el gyorsan és bízzunk benne, hogy Brian De Palma készít még emlékezetes filmeket a pályafutása során. több»
 
Az akciójelenetek kisebb számban elfogadhatóak, de leginkább fáradtak, a történetnek se füle, se farka, a megrázónak szánt terrorcselekmények ábrázolása meg egyenesen kínos – ez a film bizony akkor sem lett volna jobb, ha Brian De Palma harmonikusan búcsúzott volna el európai koprodukciós partnereitől. A Dominó egyszerűen csak egy rossz mozi. több»
 
A Dominó a rendező egyik jelentős melléfogásaként fog bevonulni a filmtörténetbe a Hiúságok máglyája és a Mars mentőakció mellett. Idővel talán az is kiderül, ki hibájából lett olyan, amilyen a film, és vajon a producerek által megkárosított mester, vagy az arányérzékét vesztő nyugdíjas rendező esetével állunk-e szemben. Vagy esetleg mindkettővel. több»
 

Brian De Palma hét év kihagyás után tért vissza a rendezéshez. Legutóbbi filmje a 2012-es Gyilkos vágyak volt.

(hp)
 

Brian De Palma nagyon elégedetlen volt a dániai körülményekkel. Elmondása szerint sosem dolgozott még olyan rossz technikai feltételek mellett, mint a Dominó esetében. "Ez volt az első dániai élményem, és valószínűleg az utolsó is" - mondta.

(hp)
 

Brian De Palma egy interjúban elmondta, hogy borzasztó élmény volt a film forgatása, ugyanis rendkívül alacsony költésgvetéssel, mindössze 6 millió dollárral kellett beérnie, de a munkálatokat számos csúszás is nehezítette.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.