Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
27
Képek
2
Videók
Dominó
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kozse48   2019. 07. 05.

legújabb vélemény

Szörnyű.

Unalmas. Nem ajánlom.

 
HETEDIK   2019. 06. 08.

Jól mutatja hol tart De Palma karrierje hogy elvállalt egy ilyen projektet. Persze lehet magyarázkodni, hogy amcsi szemmel kevés volt a zsé, dehát pontosan tudta hogy ez nem Hollywood-i projekt lesz. Akkor meg miről beszélünk? Egy dögunalmas másfél óra az egész, persze azért zsenije most is megvillan, így van hát osztott képernyő dögivel, meg a háttérkiemelései, ami szintén csak rá jellemző, de az az igazság ez 2019-ben baromi kevés. Főleg amikor olyan akciófilmek készülnek mint a John Wick 3...De Palma nem tud megújulni, sajnos ezért tart ott, ahol...


 
olgaasFug   2019. 05. 31.

Irtó kíváncsi voltam, mire képes színészként Nikolaj Coster-Waldau Jamie Lannister eljátszásán kívül. És noha benne egyáltalán nem csalódtam, szerintem remekül hozza a szerepét, a film sztorija nagyon hamar érdektelenné vált számomra. Azt sajnálom a legjobban, hogy az egészben bőven lett volna potenciál, mégsem aknázták ki a lehetőségeket az alkotók.

 
bob.007   2019. 05. 30.

Mint thrillertől sokkal többet vártam volna a filmtől, mint Brian de Palma filmtől még többet, de az az igazság, hogy Palma már nagyon rég nem tett le az asztalra egy igazán jó filmet sem. Igazából kicsit sajnáltam Waldaut a szerepben, mivel szemmel láthatóan nagyon meg kellett küzdenie a karakterrel és ez nem feltétlenül az ő hibája. A Dominó egyszer nézhető alkotás, utána azonban teljesen felejthetővé válik. Sajnos ez van. :/

 
Denisqoo   2019. 05. 29.

Nem fogalmaznék olyan sarkosan, mint az előttem szóló, mert a filmnek igenis vannak jó pillanatai, melyekből látszik, hogy de Palma mozijában bőven megvolt a potenciál, de végül nem úgy alakultak a dolgok. Várom már a direktor nagy visszatérését, ha ehhez ezt az állomást abszolválni kellett, az rendben van, azt mondanám, hogy kaptunk egy, a közepestől semmivel sem gyengébb filmet.

Nikolaj Coster-Waldau
Carice van Houten
Carice van Houten
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Carice van Houten
Guy Pearce
Carice van Houten
Nicolas Bro
Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
 
Csak találgathatunk, miért lett ennyire rossz mozi a Dominó, de teljesen felesleges. Felejtsük el gyorsan és bízzunk benne, hogy Brian De Palma készít még emlékezetes filmeket a pályafutása során. több»
 
Az akciójelenetek kisebb számban elfogadhatóak, de leginkább fáradtak, a történetnek se füle, se farka, a megrázónak szánt terrorcselekmények ábrázolása meg egyenesen kínos – ez a film bizony akkor sem lett volna jobb, ha Brian De Palma harmonikusan búcsúzott volna el európai koprodukciós partnereitől. A Dominó egyszerűen csak egy rossz mozi. több»
 
A Dominó a rendező egyik jelentős melléfogásaként fog bevonulni a filmtörténetbe a Hiúságok máglyája és a Mars mentőakció mellett. Idővel talán az is kiderül, ki hibájából lett olyan, amilyen a film, és vajon a producerek által megkárosított mester, vagy az arányérzékét vesztő nyugdíjas rendező esetével állunk-e szemben. Vagy esetleg mindkettővel. több»

A film összbevétele 303 860 dollár volt (imdb.com).

 

Brian De Palma hét év kihagyás után tért vissza a rendezéshez. Legutóbbi filmje a 2012-es Gyilkos vágyak volt.

(hp)
 

Brian De Palma nagyon elégedetlen volt a dániai körülményekkel. Elmondása szerint sosem dolgozott még olyan rossz technikai feltételek mellett, mint a Dominó esetében. "Ez volt az első dániai élményem, és valószínűleg az utolsó is" - mondta.

(hp)
 

Brian De Palma egy interjúban elmondta, hogy borzasztó élmény volt a film forgatása, ugyanis rendkívül alacsony költésgvetéssel, mindössze 6 millió dollárral kellett beérnie, de a munkálatokat számos csúszás is nehezítette.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.