Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Gyilkos vágyak (2012)

Passion
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
88
Képek
1
Videók

Galéria (88)

Videók (1)

 
Berto49   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0
Öldöklő rivalizálás

Nem értem, hogy miért pocskondiázzák ezt a filmet a kritikák, nekem tetszett. Nagyon jók a színésznők Rachel McAdams, Noomi Rapace („Tetovált lány”) és a kis vörös Karoline Herfurth. A vége ugyan eléggé hasonlít a „Carrie” befejezéséhez, de saját magától lopni, ha nem is túlzottan etikus, a rendezőtől megszokhattuk a koppintást. Szeretném úgy ismerni a filmtörténetet, ahogy De Palma álmából fölkeltve is sorolni tudná a klasszikus filmek jeleneteit. Munkájának alapötlete nem eredeti, a feldolgozására kapott pénzt a producernek (Said Ben Said) köszönheti, aki ügyes üzletemberként két éven belül ugyanazt az „árucikket” egy nagyobb profitot termelő piacon próbálta értékesíteni. Annak ellenére, hogy Alain Corneau „Szerelmi bűnök” című filmjét is láttam, ez a változat is kellően jó szórakozást nyújtott.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

0

Tartalmilag eléggé felcsigázta az érdeklődésemet és pont az is volt benne, amire számítottam és épp ezért egy kicsit lehangoló volt.

 
Ronin   2016. 07. 02.

0

Nagyon vártam ezt a filmet már az első trailer után, Rachel McAdams, Noomi Rapace és főleg Brian De Palma nagy nevek, de ez a film az már az elejétől annyira sokkolni akart, hogy nem tudott benne aztán már lekötni semmi. Három szép nő, egy zavart fé... több»

 
jazzy   2015. 08. 23.

0

Brian de Palma hozza a formáját, és kicsivel több mint egy órán át remekül működik minden. Aztán már túlkombinálttá válik, és Noomi Rapace hullámzó teljesítménye ekkorra már teljesen szétesik.

A film összbevétele 713 616 dollár volt (imdb.com).

 

Paul Anderson az eredetileg szerződtetett Dominic Coopert váltotta a stábban.

(dulkap)
 

A film a francia Szerelmi bűnök (2010) című film remake-je, aminek a rendezője Alain Corneau a film megjelenésében hunyt el.

(dulkap)
 

A Gyilkos vágyak Rachel McAdams, Noomi Rapace és Paul Anderson második közös filmje (az első a Sherlock Holmes: Árnyjáték volt).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt a hetedik Brian De Palma film, amelynek Pino Donaggio szerezte a zenéjét.

(ArpiHajdu és Réci)