Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 05. 03.

Annyira sejtelmesen vezeti fel az egész film minden percét a rendező hogy mindvégig azt hisszük valami nagy dolog lesz a végén. De semmi nem lesz a végén. Ez két nagy féltékenység ormótlan keringője és az elszenvedő alany a szemünk. Érdekes mert várjuk a csodát a csattanót a film értelmét de nem jön el. Ellenben nyitva maradnak olyan történet szempontjából ki nem használt kiskapuk.

 
Deku   2017. 07. 23.

Egy régi de annál jobb film ez tele mondanivalóval, izgalommal és feszültséggel. Nem lehet rá azt mondani, hogy egyszerű és feldolgozható darab éppen ezért olyan értékes.


 
hszpp   2017. 02. 02.

Számomra ez egy fura film. Sokszor megnéztem már,mégis mindig találok benne újabb mondanivalót. Egyáltalán nem könnyen emészthető,legalábbis nem számomra.de összességében pozitiv.

 
Hakker   2018. 05. 30.

Egy nagyon jó film Kubricktól. Tom Cruise egyik legjobb filmje a Vanilia égbolt mellett.Ennek a filmnek van eredetisége, remek fordulatokkal teli. Kicsit elvont, de a történetbe, tökéletesen illeszkedik.

 
alex   2015. 02. 20.

Azért néztem meg, mert hogy a legjobb erotikus thriller. Hát csak egy kicsit volt erotikus, és egy kicsit többé thriller (inkább mintha valamit akarna a végén mondani a rendező/vagy az író) a de azért jó film volt. Ebben még a Tom Cruise is szimpatikus volt.

Sky du Mont
Nicole Kidman
Tom Cruise
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Tom Cruise
Nicole Kidman
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Nicole Kidman
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Nicole Kidman
Sydney Pollack
Tom Cruise
Alan Cumming
Sky du Mont
Nicole Kidman
Tom Cruise
Tom Cruise
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Leelee Sobieski
Rade Šerbedžija
Tom Cruise
Tom Cruise
 
Tom Cruise-t és Nicole Kidman-t simán lejátszotta a vászonról Sydney Pollack és Rade Serbedzija, és hiába ezt tartják Kubrick legszemélyesebb filmjének, mégsem éri meg a két és fél órát az életünkből.
5/10 több»
 
A Tágra zárt szemek 160 percnyi kőkemény sujtás, Stanley Kubrick életének utolsó nagy filmes dobása, egy lassú, kimért, de annál feszültebb, erotikától sem mentes és olykor bizony alapos rettegéssel telített lázálom. több»

A film összbevétele 162 091 208 dollár volt (imdb.com).

 

A BBC listája szerint a Tágra zárt szemek a 61. a filmtörténet 100 legjobb alkotásának sorában.

(Bogi87)
 

2012-ben a Slant Magazine az 1999-es év 2. legjobb alkotásának választotta a filmet.

(Bogi87)
 

Több mint 50 filmkritikus választotta a Tágra zárt szemek című filmet az egyik legjobbnak 1999-ben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.