Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Vélemények: Tágra zárt szemek (1999)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Egy túlfűtött alkotás,tele kérdésekkel,titkokkal,misztikummal,erotikával.Meddíg mehetünk el,és honnan fordulhatunk vissza?És ha visszafordultunk,odaérkezünk-e,ahonnan elindultunk?

 
dailyfilmsan   2018. 05. 03.

Annyira sejtelmesen vezeti fel az egész film minden percét a rendező hogy mindvégig azt hisszük valami nagy dolog lesz a végén. De semmi nem lesz a végén. Ez két nagy féltékenység ormótlan keringője és az elszenvedő alany a szemünk. Érdekes mert vár... több»


 
Deku   2017. 07. 23.

Egy régi de annál jobb film ez tele mondanivalóval, izgalommal és feszültséggel. Nem lehet rá azt mondani, hogy egyszerű és feldolgozható darab éppen ezért olyan értékes.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Számomra ez egy fura film. Sokszor megnéztem már,mégis mindig találok benne újabb mondanivalót. Egyáltalán nem könnyen emészthető,legalábbis nem számomra.de összességében pozitiv.

 
alex   2015. 02. 20.

Azért néztem meg, mert hogy a legjobb erotikus thriller. Hát csak egy kicsit volt erotikus, és egy kicsit többé thriller (inkább mintha valamit akarna a végén mondani a rendező/vagy az író) a de azért jó film volt. Ebben még a Tom Cruise is szimpatikus volt.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Ritka pörgős és ritka akció dús film, az unalom messze elkerült szerencsére. A történettel, amit írtak egész jól átadja a hangulatot. Erős alkotás. Ezzel a filmmel nem lehet betelni.

 
valery   2017. 01. 22.

Igazi klasszikusnak számít nálam, a színészek nagyon jól alakítanak. Mindenkinek egyszer az életben látnia kell! Nincsen tele üresjáratokkal és sablonokkal emiatt lehet igazán hiteles. Nehezen kiszámítható, érdekfeszítő.

 
Imlah   2017. 12. 05.

Színvonalas, jól összerakott film. Profi rendezés és profin alakítanak az ismert színészek is. Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek aki még nem látta!

 
Kutyus   2016. 04. 27.

Nagyon izgalmas film. Időtálló, kategóriájában ma is megállja a helyét. Minden perce izgalmas és fordulatokat is tartalmaz. A színészek alakítása is profi, hozzáértő!

 
dubzsu   2015. 10. 30.

Mindennapi érzések, érzelmek, viszonyulások nem hétköznapi feldolgozásban. Nagyszerű a két főhős. lebilincselő film. Erotikus és magával ragadó misztikus thriller.

 
Kandurbaba   2016. 01. 22.

Nagyon érdekes és izgalmas feldolgozás. Csak úgy csapkodnak benne az emberi érzések és érzelmek. Magával ragadó és elgondolkodtató film kiváló színészi alakítással.

 
Nagy Zsolt   2019. 02. 23.

Káotikus mozgás a női fejekben

Megint csak egy film, azoknak a nőknek/ lányoknak, akik CSAK álmodoznak de nem merik kiélni szexuális fantáziájukat! A "szürke árnyalatok" sorozatnak az elődei közé tartozik a '9 és fél hét" mellett. A film felkapottsága is bizonyítja, hogy 100 milli... teljes kritika»

 
De Matt   2019. 06. 11.

Stanley Kubrick egyik remek filmje. Bár egy kicsit kusza a történet, és a néző türelmetlenül várja a fejleményeket, nem azt kapja, amit várt. Vagyis nem úgy, ahogy várta. A felső középosztály-beli család éli a megszokott életét. A férj sikeres orvos,... több»

 
bocerkaa   2016. 02. 28.

Kubrick egyetlen nézhetetlen filmje, ráaádsul Tom Cruise annyira gyenge. Egy ilyen témát Bergman, vagy Lars von Trier, vagy Wong Kar Wai sokkal jobban fel tud dolgozni és be tud mutatni. Ez egy gyenge, sok meztelenséggel töltött B-film.

 
Toncsi   2015. 12. 13.

Örök téma: hogyan tartjuk egyben a párkapcsolatunkat, mit jelent a monogámia, mikortól jelentkezik a féltékenység, milyen a vágyódás, mi indítja be a férfit és mi a nőt. Nagyon tetszett a film, hogy ennyire közelről láthattam, tabuk nélkül. Ez az egyetlen film, amiben Tom Cruise tetszik.

 
SuperBoi   2014. 12. 22.

Nagyon erős film, mondjuk nekem kicsit lassan indul be, de aztán rendesen fogvatart. Szerintem férfi-nő, férj-feleség viszonyról, vívódásokról még nem láttam ilyen érzékeny alkotást. Kár, hogy ez a mester utolsó munkája.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.