Emily Taylor (Rooney Mara) férjét nemrég engedték ki a börtönből, és bár folytatni tudják a házasságukat, a nő mégis depresszióban szenved. A pszichológusa megoldásként az új antidepresszánst, az Ablixát javasolja. A gyógyszer szedése sajnos nem kívánt mellékhatásokkal járhat. Egy ilyen mellékhatás miatt Emily alvajáró lesz, és megöli a férjét, ezt követően pedig elmegyógyintézetbe kerül. Az orvos, aki a receptet felírta, nem szeretné elvinni a balhét, ezért nyomozásba kezd. (ps)
Nagyon tetszett ez a váratlan fordulatos film. Az ilyen téma engem mindig sokkal jobban érdekelt, és ez pedig szerintem minőségi módon lett megoldva. Nagyszerű film.
Nagyon vártam már ezt a filmet, a szereposztás is kedvezőnek tűnt, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azért egyszer meg lehet nézni. de semmi több.
Én nem hittem, hogy csavaros thriller lehet ilyen sztárokkal. Csalódtam is meg nem is. Lekötött a film és élveztem, bár a végem ár egy idő után kitalálható volt. Soha rosszabbat, fogalmazzunk így.
Nekem tetszett a film, nem vártam tőle sokat mondjuk. A szereposztás jó, jól játszott mindenki. A történet érdekes, és a sok gyógyszer között valamelyest aktuálisnak is mondható manapság.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.