Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Transz
James McAvoy
 
Szilonka   2020. 02. 07.

legújabb vélemény

A legvégén csak kapkodta az ember a fejét, hogy most akkor mi is történik. Igazi pszichothriller, amely egy nagyon mély állapotba viszi le a nézőt.

 
indingo   2017. 11. 02.

Eléggé összetett film,az elején csak kapkodja az ember a fejét, hogy akkor most mi van. A története furmányos és megint a nő mozgatja a szálakat.


 
MP170506   2019. 08. 19.

Nagyon jó film. Oda kell figyelni, hogy mi is történik, ki kivel van. Jó történet, jó megvalósítás, és a színészek is jól alakítják karakterüket. Megéri megnézni.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Eléggé koncentrálni kell már a legelején, hogy akkor most mi is történik és igazából ki is ver át kit. A története izgalmas volt és a karakterek is érdekesek voltak.

 
hsanya182   2015. 09. 02.

Tyűűűha nem is tudom minek nevezzem, egy megfejthetelen bravúros lopás vagy egy párkacsolati terápia, de az biztos, hogy a rendező a filmmel egy telitalálatos ötös agyjátékos filmet rendezett, amely a valóság és képzelet között ingázik megfejtésre váró fortélyaival. :) Erősen többszörnézős, lebilincselő, gondolataiddal elszárnyalós film!! Szuper! :)

A film összbevétele 2 319 187 dollár volt (imdb.com).

 

A csúcsjelenetben Simon egy tűzoltókészülékkel fejbe üti Franck-et (Vincent Cassel), ez utalás lehet a Visszafordíthatatlanra, melyben Cassel karaktere ver pépesre egy fejet egy tűzoltókészülékkel.

(Miska bácsi)
 

Az alkotók Elizabeth szerepére több színésznőt is fontolóra vettek. Szóba került többek között Scarlett Johansson, Mélanie Thierry, Eva Green és Zoe Saldana neve is.

(ps)
 

A színészek a felkészülés alatt hipnoterápián vettek részt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.