Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Transz (2013)

Trance
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Transz

Galéria (14)

James McAvoy

Videók (1)

 
elekm90   2021. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Sajnos a gyengébb Danny Boyle filmek közé sorolnám. Nagyon próbál okos lenni, de inkább erőltetettnek és túlcsavartnak hatott számomra. 1-2 jelenet rendben volt, illetve a 3 főszereplő jól alakított.

 
dailyfilmsan   2020. 08. 01.

1

Az alapkoncepció jó lenne, de a kivitelezést annyira nem találták el. Nekem nem lopta be magát a szívembe. Sajnos én ettől a filmtől többet vártam, de csak a középkategóriát kaptam.

 
indingo   2017. 11. 02.

0

Eléggé összetett film,az elején csak kapkodja az ember a fejét, hogy akkor most mi van. A története furmányos és megint a nő mozgatja a szálakat.

 
Szilonka   2020. 02. 07.

0

A legvégén csak kapkodta az ember a fejét, hogy most akkor mi is történik. Igazi pszichothriller, amely egy nagyon mély állapotba viszi le a nézőt.

 
MP170506   2019. 08. 19.

0

Nagyon jó film. Oda kell figyelni, hogy mi is történik, ki kivel van. Jó történet, jó megvalósítás, és a színészek is jól alakítják karakterüket. Megéri megnézni.

 
hsanya182   2015. 09. 02.

1

Tyűűűha nem is tudom minek nevezzem, egy megfejthetelen bravúros lopás vagy egy párkacsolati terápia, de az biztos, hogy a rendező a filmmel egy telitalálatos ötös agyjátékos filmet rendezett, amely a valóság és képzelet között ingázik megfejtésre vá... több»

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

0

Mindig a nő a ludas. :) Mindenképpen többször nézős darab, más szemszögét érdemes figyelni egy-egy újra nézéskor. A története pazar, izgalmas és kiszámíthatatlan.

1

A film összbevétele 2 319 187 dollár volt (imdb.com).

 

A csúcsjelenetben Simon egy tűzoltókészülékkel fejbe üti Francket (Vincent Cassel). Ez utalás lehet a Visszafordíthatatlanra, melyben Cassel karaktere ver pépesre egy fejet egy tűzoltókészülékkel.

(Miska bácsi)
 

Az alkotók Elizabeth szerepére több színésznőt is fontolóra vettek. Szóba került többek között Scarlett Johansson, Mélanie Thierry, Eva Green és Zoe Saldana neve is.

(ps)
 

A színészek a felkészülés alatt hipnoterápián vettek részt.

(ps)
 

Franck szerepét eredetileg Michael Fassbender játszotta volna, de a színész egyéb elfoglaltságai miatt végül kénytelen volt lemondani a felkérést.

(ps)
 

Danny Boyle mindenképp el szerette volna vállalni a film rendezését. Az egyik ok, amiért érdekelt volt, hogy korábban még soha nem rendezett filmet női főszereplővel.

(ps)