Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A belső ember (2006)

Inside Man
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Clive Owen
Jodie Foster
Jodie Foster
Denzel Washington
Jodie Foster
Denzel Washington
Clive Owen
Denzel Washington
Jodie Foster
Denzel Washington
Willem Dafoe
Denzel Washington
Willem Dafoe
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Denzel Washington
Denzel Washington
Denzel Washington
Chiwetel Ejiofor
Denzel Washington
Christopher Plummer

Videók (1)

 
szaka123   2021. 11. 18.

legújabb vélemény

3

Nagyon jól eltalált krimi. Rengeteg jó színész egy filmben. A hosszú játékidő ellenére sem unalmas a film, leköti a figyelmet, és nehéz kitalálni, hogy mi vár még ránk. Az egész egy "átlagos" bankrablásnak indult, de sokkal nagyobb terv van mögötte, ... több»

 
Dorkateo   2021. 09. 23.

1
Elegáns megoldás

Elképesztően elegáns film. Értendő a történetre, a meglepő megoldásokra, a színészek játékára és a látványra is. Denzel Washington imádnivaló a 20-as évekből származó gengszter zakóiban, ahogy Serpicoként a bankrablók helyett a bankelnököt osztja. Nem lehet csak egyszer megnézni, a logikája többszöri nézésre bontakozik ki, hiszen az írója is évekig agyalt, míg összehozta. Érdemes volt. A legelegánsabb elégtétel a holokausztra, amit csak láttam. Akinek nem tetszik, nézze inkább a Nagy bankrablást, az érthetőbb szálakat mozgat.

 
indingo   2017. 07. 16.

0

Elég jól felépített a film története, viszonylag újszerű volt a sztori is. Tetszett az idősíkok közti ugrás is, ami nem volt zavaró. Szereposztása is említésre méltó.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

0

Washington egy teljesen átlagos filmben? Igen, semmi extra, semmi váratlan és szokatlan. Kissé egyhangúan, unottan csordogál a film a maga medrében. Nem sikerült, és ezt nagy sajnálattal konstatáltam, mert a színészgárda többre hivatott.

 
Szilonka   2017. 06. 06.

0

Nem volt rossz a film, a bizonytalanság végig követte a sztori. Az nem értettem, hogy miért kellett egy hétig a lukban maradnia Clive Owennek.

 
harnas1207   2019. 05. 27.

0

Egy pontig agyon jól működött a film, aztán pedig önmaga paródiája lett. Kár érte! Főleg a befejezés nagyon gáz lett. Egy kis ideig azt hittem, hogy egy igazi filmes kincsre leltem.

 
Lonka   2017. 07. 24.

0

Remekül fenntartotta a film a figyelmet a folyamatos bizonytalanság csak egyre kiváncsibbá tette a nézőt. Volt 1-2 dolog, ami nem volt teljesen tiszta ezért a közeljövőben újranézem.

A film összbevétele 184 376 254 dollár volt (imdb.com).

 

Denzel Washington, amikor tárgyal a túszejtővel, megkérdi, hogy látta-e a Kánikulai délután c. filmet. Az a film is egy hasonló túszdrámáról szól, Al Pacino -val a főszerepben.

(Dorkateo )
 

A film folyamán látható egy kép a falon Krisztus haverről a Dogma című filmből.

(LionelMessi10)
 

Frazier (Washington) barátnője a film végén a Gotham Diariest olvassa. A könyvet Spike Lee felesége, Tonya Lewis Lee írta.

(LionelMessi10)
 

Az Arthur Case irodájában látható kép Paul Cézanne Cards Player című műve.

(LionelMessi10)
 

A filmet Lower Manhattanben forgatták, a Wall Street közelében.

(LionelMessi10)